Sevgili kocacıgımın doğum gününde bana gösterdiği değer

Arkadaşlar merhaba,bugun saygıdeğer eşimin doğum günü,geçen sene bilmem hatırladınız mı pasta yapmıştım eliyle mahvetti pastayı .bu sene yapmadım.ama hediye sipariş ettim internetten ,bugun yine kendisini ispat etmeseydi gidip götürecektim,bunumla 1 hafta olur konuşmuyorum,para istedim kızım için mont alacaktım vermedi parayı,guya kendisi alacakmış,engelledim bunu.dedesi verdi parayı gittim aldım.yatakları da ayırdım şundan yani ben yerde yatıyorum.neyse fotoğrafını whatsap durumunda paylaştım.ama kendisine birşey demedim.neyse demin aynaları siliyordum kızım gelip bana seslendi anne beni giydir babam bizi gezmelere götürüyor,sordum beni de mi? Cevabında hayır dedi.neyse çocukları giydirdim gittiler onunla bana teklif bile etmedi.ben de sipariş ettiğimi gidip almam artık.bu kaçıncı bana karşı saygısızlığı ?birisi bana saygısız bir hareket yaptığında kendimi kötü hissediyorum .bugun bir daha anladım bizimkinin AİLE olmadığını…boşuna sürdüyorum bunu gerçekten.annesine de söyledim .o beni suçluyor inat ediyorsun falan.modum düştüğü için buraya yzdım lütfen siz de sözlerinizle beni üzmeyin.
Nilu niye zorluyorsun??? Elindeki malzeme bu ...odundan gül bahçesine dönsün istiyorsun ama olmaz odun odundur.Ayrilmaya niyetin yok kabullen işte ,senin kocan odun .....

Arkadaşlar merhaba,bugun saygıdeğer eşimin doğum günü,geçen sene bilmem hatırladınız mı pasta yapmıştım eliyle mahvetti pastayı .bu sene yapmadım.ama hediye sipariş ettim internetten ,bugun yine kendisini ispat etmeseydi gidip götürecektim,bunumla 1 hafta olur konuşmuyorum,para istedim kızım için mont alacaktım vermedi parayı,guya kendisi alacakmış,engelledim bunu.dedesi verdi parayı gittim aldım.yatakları da ayırdım şundan yani ben yerde yatıyorum.neyse fotoğrafını whatsap durumunda paylaştım.ama kendisine birşey demedim.neyse demin aynaları siliyordum kızım gelip bana seslendi anne beni giydir babam bizi gezmelere götürüyor,sordum beni de mi? Cevabında hayır dedi.neyse çocukları giydirdim gittiler onunla bana teklif bile etmedi.ben de sipariş ettiğimi gidip almam artık.bu kaçıncı bana karşı saygısızlığı ?birisi bana saygısız bir hareket yaptığında kendimi kötü hissediyorum .bugun bir daha anladım bizimkinin AİLE olmadığını…boşuna sürdüyorum bunu gerçekten.annesine de söyledim .o beni suçluyor inat ediyorsun falan.modum düştüğü için buraya yzdım lütfen siz de sözlerinizle beni üzmeyin.
Kendinize niye eziyet ediyorsunuz? Boşanmayı en çok sizin ilişkiniz hak ediyor.

Kızına mont alacak paran yok/mont alacak parayı veren koca yok sen hediye aldın ! buna mi uzuldun ? Ekmek yok yemeye pasta yiyiyorsunuz !

Bu konuyu açan kişinin ağır psikolojik problemleri var.daha önce eşinin şiddet uyguladığını anlattı hiç kimsenin lafını onemsemiyor bildiğini okuyor.Simdi değerli.kocacigina sövüyor akşama barışır siz sinirlendiğinizle kalırsınız bayanlar benden söylemesi.
Bu tarz kadınlara yani mazoşist,efendi adam yerine ahlaksız tercih edip ondan koyamayan toksik kadınlara ben laf anlatmıyorum sadece gazetenin üçüncü sayfa haberlerinde görmeyiz insallah diyorum

Birde dalga geçer gibi dogumgunu safsatalari anlatıyor çok komiksin nilu mu niloya mi acil tedavi olman lazım.ama sen doktora da asla gitmezsin böyle bir adamdan boşanmazsin da.kendi kendine çalıp oyna burada seni ciddiye alan sinirlenen kadınlar var ben değilim tabi o umrumda degilsin.toksik kadınlara asla uzulmem

Çok doğru söylüyorsun benim bir ihtiyacım var o da para peki ben parayı nerden bulacağım o sebepten hep barıştım bunla.iyi yaptım ben de onu tebrik etmemekle.pişmanım paylaştığım için ..hediye de masal oldu rüyasında görür onu
Eşin hatalı o belli ama sende tuhaf davranıyorsun canım. Mont parası için 1 haftadir ayrı yatıyorum diyorsun, sonra gidip ayrı yattığın adamın doğum günü için hediye alıyorsun. Ya boşan yada evliliğini düzeltmeye çalış, küsmek yerine eşinle doğru düzgün iletişim kur. Bu şekilde çocuklarınada kendinede zarar verirsin.

Olay, sizin evde yalnız kalıp kalmamanız değil ki; gördüğünuz muamele, yasadığınız hayal kırıklığı... Her ne kadar yataklarınızı ayırmış olsanız da siz onunla birlikte yaşamaya devam ettikçe bu tarz muameleleri görmeye devam edeceksiniz ne yazık ki. Eşinizi tanımıyorum ve ilişki dinamiğinizi de bilmiyorum ama görünen o ki ilişkiniz için sizin bir çabanız var, hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
Yok hiç bir şey yapmayacağım artık belki onda değerim olur ama o da zor ..o hep böyle mağara adamları işte.ben hediyeni o yüzden almak istiyordum ki ondan para istediğimde versin.ama yaptığı bu hareketle tükürdüm herşeye gidip götürmem ordan böyle birisine fazla bu yaptıklarım Ama keşke whatsap durumunda da paylaşmasaydım ama sonra götürdüm ordan

Birde dalga geçer gibi dogumgunu safsatalari anlatıyor çok komiksin nilu mu niloya mi acil tedavi olman lazım.ama sen doktora da asla gitmezsin böyle bir adamdan boşanmazsin da.kendi kendine çalıp oyna burada seni ciddiye alan sinirlenen kadınlar var ben değilim tabi o umrumda degilsin.toksik kadınlara asla uzulmem
Allahım benim işlerim kökünden çözülecek senin umrunda olsaydım vah napıcam ben şimdi?)))

Kendinize niye eziyet ediyorsunuz? Boşanmayı en çok sizin ilişkiniz hak ediyor.
İnan ki gidecek yerim olsa destekleyenim olsa güzel hayat sinirsiz hayat karşıda beni bekliyor olsa bir dakika durmam.bazen diyorum keşke bu çocukları Allah bana vermeseydi hep NamaZda Allah’a soruyorum neden ama neden?ben ne yapmıştım da şu kaderi bana yazdın ?!em güzel yaşlarım şu 5 para etmez insanlarlla geçti yazık çok yazık 😢😢😢

İnan ki gidecek yerim olsa destekleyenim olsa güzel hayat sinirsiz hayat karşıda beni bekliyor olsa bir dakika durmam.bazen diyorum keşke bu çocukları Allah bana vermeseydi hep NamaZda Allah’a soruyorum neden ama neden?ben ne yapmıştım da şu kaderi bana yazdın ?!em güzel yaşlarım şu 5 para etmez insanlarlla geçti yazık çok yazık 😢😢😢
Nilu,
konunuza tek kelime yazmamış üyeleri konudan yasaklama diye bir şey yok o yüzden rica ediyorum konudan yasaklama özelliğini doğru kullanın.
Bir de çocuklarınız için Allah’a keşke vermeseydin demeyin, kendi hatalarınızın acısını çocuklarınızın üzerine yüklüyorsunuz, Allah korusun garip dualarınız için çocuklarınıza bir şey olur, Allah’a ettiğiniz dualar için pişman olursunuz.
Böyle dualar edeceğinize korunsaydınız, bugün bu insanlarla ömür tüketiyorsanız kabahatlisi sizsiniz.

Yok hiç bir şey yapmayacağım artık belki onda değerim olur ama o da zor ..o hep böyle mağara adamları işte.ben hediyeni o yüzden almak istiyordum ki ondan para istediğimde versin.ama yaptığı bu hareketle tükürdüm herşeye gidip götürmem ordan böyle birisine fazla bu yaptıklarım Ama keşke whatsap durumunda da paylaşmasaydım ama sonra götürdüm ordan
Hediyeyi hangi parayla alacaktın?
Para sizin için her zaman problem zaten, eşine beraber çıkıp alalım deseydin, aynı gün değil almak zorunda değilsiniz herhalde.
Senin evliliğinde telefondan engellemek, yerde yatmak çözüm değil ki. Adamın umrunda değil zaten sen yerde yattığınla kalmışsın. Sosyal medyadan paylaşım yapmana gerek yokmuş.
Değişik tepkiler vermek yerine biraz kocanın suyuna giderek hareket edebilirsin. Boşanma üzerine bir şey yazamayacağımıza göre var olan hayatını daha yaşanır kılmaya çalışacaksın. Sen sürekli mücadele içindesin.

Nilu,
konunuza tek kelime yazmamış üyeleri konudan yasaklama diye bir şey yok o yüzden rica ediyorum konudan yasaklama özelliğini doğru kullanın.
Bir de çocuklarınız için Allah’a keşke vermeseydin demeyin, kendi hatalarınızın acısını çocuklarınızın üzerine yüklüyorsunuz, Allah korusun garip dualarınız için çocuklarınıza bir şey olur, Allah’a ettiğiniz dualar için pişman olursunuz.
Böyle dualar edeceğinize korunsaydınız, bugün bu insanlarla ömür tüketiyorsanız kabahatlisi sizsiniz.
Selam !O insanların benş üzeceğini düşündüğüm için engelledim Mune hanım.Ben o çocuklardan birini 2017 yılında doğurdum insanların aklına uyup çocuk yaşımda dünyaya getirdim (21)o zamanlar aramız iyiydi.kızım doğurduktan sonra bu değişti .oğlumu da bu evden çıkmak umuduyla 2019 yılında doğurdum.ne bilseydim başıma bunlrın geleceğini.

İlkini insanların laflarına uyup doğurdum.2 cini ayrı yaşamak umuduyla doğurdum hep yanılmışım …
Ne yapmayi düşünüyorsunuz? Bence esiniz sizden hicbir sekilde korkmuyor. Sizin gidemeyeceğinizden çok emin. Boyle erkeklere 2 tane çocugu bırakıp gitmek lazım. Hayatının en büyük dersini almış olurdu. Ama annelik işte olmuyor.

Selam !O insanların benş üzeceğini düşündüğüm için engelledim Mune hanım.Ben o çocuklardan birini 2017 yılında doğurdum insanların aklına uyup çocuk yaşımda dünyaya getirdim (21)o zamanlar aramız iyiydi.kızım doğurduktan sonra bu değişti .oğlumu da bu evden çıkmak umuduyla 2019 yılında doğurdum.ne bilseydim başıma bunlrın geleceğini.
İşte Nilu, kızınızdan sonra değişen kocanıza evden çıkarım umuduyla 2. çocuğu doğurmayacaktınız.
Mutsuz evliliklere çocuk doğurulmaz, açık konuşayım mı?
Hani kocanızın ailesinde kadınlara kıymet verilmiyormuş ya, muhtemelen kızınızı da sevmediler erkek çocuk istediler, sizde erkek çocuk doğurursam kaynanam kocam beni el üstünde tutar diye doğurdunuz.

21 yaş çocuk yaş değil toy tecrübesiz bir yaştır ama çocuk değildir, evlendiğimde 22 yaşındaydım mutlu giden evliliğime beni seven eşime tek bir tane çocuk doğurdum, üstelik kayınvalide kayınpeder kayın elti de yoktu başımda, kendi evimde eşimle mutlu mesut yaşadığım halde tek çocuklu olmayı istedim, dilesem 10 çocuk doğururdum buna engel olacak hiçbir şey yoktu, eşim de mis gibi bakardı, anlayacağınız mutsuzken çocuk yapmak kaderiniz değil tercihiniz, çocuklarınız için keşke demeyin o günahsızların üzerine yük bindirmeyin, doğmayı onlar tercih etmedi siz istediniz diye mecburen doğdular.

Kocanızdan kayınvalidenizden şikayet edecekseniz edin ama bundan sonra konularınızda çocuklarınız için Allah keşke bana vermeseydi demeyin, böyle sözler dahi dua gibidir Allah korusun🙏

Ne yapmayi düşünüyorsunuz? Bence esiniz sizden hicbir sekilde korkmuyor. Sizin gidemeyeceğinizden çok emin. Boyle erkeklere 2 tane çocugu bırakıp gitmek lazım. Hayatının en büyük dersini almış olurdu. Ama annelik işte olmuyor.
Ben o geçen 20-28 yıllarıma yanıyorum en güzel yaşlarım heba oldu 😒😒😒

Ben o geçen 20-28 yıllarıma yanıyorum en güzel yaşlarım heba oldu 😒😒😒
28 yaşindamisiniz? Çok gencsiniz. Ben 28 yasimda evlendim. Hicbir sey icin gec degil. Yeter ki yapmak isteyin. Ama evde durarak bu durumu degistiremezsiniz

O evden çıkmak umudu derken çocuk dogurup evden nasil cikacaktiniz anlamadim

X