Sevgili kocacıgımın doğum gününde bana gösterdiği değer

Babasından öyle görmüş kadını hor görüyorlar her kadını da yok,karısını hor görüyorlar ama babası karısının fotoğrafını paylaşmadıgımız için telefonlarımızı attı pencereden .afferin kocanıza bakın ne kadar aşağılıkları var

Boşanma diyorsunuz da benim başım için değil o.mesela anneme anlattım olanları beni suçluyor ay sen onunla konuşmuyorsun ne yapmalıydı gibi laflar

Boşanma diyorsunuz da benim başım için değil o.mesela anneme anlattım olanları beni suçluyor ay sen onunla konuşmuyorsun ne yapmalıydı gibi laflar

Boşanma falan demedim.
Hangisisiniz diye sordum sadece

sizi üzmek için yazmıyorum asla ama adam sizi sevmiyor, değer vemiyor. bu bariz. karakter ile falan açıklanamaz böyle bir durum. kimsenin içine zorla sevgi ekemezsiniz, terapi falan inanmıyorum ben boyle derin, 8 yıllık konularda. boşanmayı düşünmediniz mi hiç?

Niye düşünmedim ki?hep önümü kestiler .onlar için böyle şeyler önemli değil kadının duyguları ne istiyor falan aman sevmesin benim de sevgim artık yok

Çok teşekkür ederim canım Demenden öyle anladım ki artık ne küseyim ne barışayım nötr olayım.zaten bir anlamı yok..ama bir şey için de lütfen fikir ver şu para meselesini ne yapsam acaba
Valla ben şu nötrüde anlamıyorum ya boşan ya barışın çocuk değilsiniz ya

Nilu sanki adam hergün aşk böceğide bugün böyle davranmis gibi şaşırmasan mi? Seni umursamıyor, şiddet gösteriyor senin derdin ne. Ah ah.

Nilu nilu sanki kaynanan cok iyi bide gitmissin ona amlatmissin bir kurtulamadin su salaklardan.her dogumgununde bir falso.

Oldu canım sen buraya içini dök nokta koymadan nefes almadan anlat bizde seni üzmeyelim.. yazdın buraya artık yorumlara katlanacaksın bu bir
Koca parası yeme git çalış bu iki
İnsanlara problemlerini yansıtma Buda üç. Öğreneceğin daha çok şey var Buda dört.

Ben şahsen böyle biriyle de evli kalmazdım hiç bi yerde hem fikir değilsiniz iletişim kopukluğu var..

Koca parası dediğini zehir edip veriyor bana ,çalışmak ben de çooooooook istiyorum bir işe yaramayan Kocacık geçenlerde bana ben ne zaman ölürsem o zaman çalışa bilirsin dedi

Whatsupp durumunuzda neden onun fotoğrafı var? Kendinize hiç dışardan bakma fırsatınız olmadı mı?

Kızınız:
-Anne babam bizi gezmeye götürüyor.
Siz:
- Beni de mi?

Bu cümleniz ve sonrasında sizi evde bırakıp gitmeleri akşam akşam içime dert oldu gerçekten.

Niye dert oldu?aslında suç bende zaten bunu tanıyorum.tanıdığım için o soruyu sordum.aslında iyi ki bu olay baş verdi benim yüzüme gerçekleri Tokat gibi vuran bir hadise..biz 10 kişiyiz yalnız kalmadım evde)bu arada durumdan sildim onu keşke hiç eklemeseydim duruma

Olay, sizin evde yalnız kalıp kalmamanız değil ki; gördüğünuz muamele, yasadığınız hayal kırıklığı... Her ne kadar yataklarınızı ayırmış olsanız da siz onunla birlikte yaşamaya devam ettikçe bu tarz muameleleri görmeye devam edeceksiniz ne yazık ki. Eşinizi tanımıyorum ve ilişki dinamiğinizi de bilmiyorum ama görünen o ki ilişkiniz için sizin bir çabanız var, hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

İyide zaten eşinizle sebebini bilmiyorum 1 haftadır küssünüz. Yatakları ayırmışsınız. Ne diye hediye alıyorsunuz yada beklentiye giriyorsunuz.

Burada en mağdur sipariş ettiğinizi almayacağınız firma… sizin gel gitleriniz insanlara maaliyet olarak dönüyor, hak bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…