Sevgili kocacıgımın doğum gününde bana gösterdiği değer

O birisi değil mesela eşiniz seni davet etmedi ne saçma aynı evde yaşıyorsunuz bittiyse bence bir kağıda dök bukez yapıcı olmayacağım bu ne saygısızlık
Hangi konuda yapıcı olmayacağım anlayamadım

Nilu yetişkin ve olgun bir kadın gibi düşünmüyorsun. Açtığın tüm konularda bu böyle maalesef.
2 çocuklu bir kadın olarak buna lüksün yok senin. Acilen büyümen lazım.
Tamam, para için barıştıysan ona göre davran işte. Ne diye tutup da dünyanın en mutlu çiftiymişsiniz gibi hediye mediye işine giriyorsun?
Pastanı yap, çocuklarına iyi bak, tamam işte. Senin evliliğinden güller, romantizmler çıkmayacak, çıkmaz. Dayak yenilmiş bir evlilik bunları sonsuza kadar kaybeder. Bunu anla.

Peki neden boşanmıyorsunuz ? Eğitim durumunuz ve mesleğiniz nedir ? Eşiniz ile yaşadığınız sorunları niçin annesiyle paylaştınız ?
Rusya’da yaşıyorum kimya biyoloji öğretmeni annesiyle paylaşmamın sebebi aynı ev,bir de bana sen de gitseydin dedi,ben de ona dedim ki çağırılmayan yere asla gitmem

Hediye rüyasında görür bundan sonra.ama ben onunla barışmam ki,doğum gününde barışmadıysam bundan sonra hiç barışmam.ama şu para meselesi geçiyor önüme annelerden istesem mi?evet bizim evliliğimiz evlilik değil bir yatak aynıydı onu da ayırdım.aslında iyi yaptım bu doğum günümde ilgisiz durmakla.o bekliyordu Nilu gider onla barışır.bir taraftan iyi yaptı beni götürmemekle,kendimi suçlu hissederdim onu tebrik etmediğim için.ha bir sorum size:whatsap durumunu silsem mi?yoksa kendinin silinmesini bekleyeyim

Nilu bak açık konuşacağım seninle.
Adamla barışmışsın, barışmamışsın, trip atmışsın, atmamışsın hiçbir anlamı yok.
Çünkü senin o tarz bir evliliğin yok, ayrıca sen de tutarlı bir insan değilsin.
Buradaki herhangi bir X üye kocasına küsse ortalama bir evliliği olan, adam belki düzeltmeye çalışır. Kadının gönlünü alır barışır. Olmazsa da uygun ortamı oluşturup adamı boşar. Çoğu evlilik sizinki kadar git gelli değil. İlişkilerin belli sınırları var.
Senin evliliğinin sınırı yok, bu da olmaz ki denecek bir şey yok. Anlatabiliyor muyum?
Akşam telefonunu yine kırsa sen yine de boşanmayacaksın. Ya da yine dövse birkaç haftaya düzelip devam edeceksin.
Senin evliliğin için uygulanacak bir yaptırım yok kocana karşı. Zaten kocan öyle biri değil.
O sebeple artık boşuna saçma sapan hareketler yapma diyoruz, ekseriyetle açtığın tüm konularda bunu diyor üyeler sana. Boşanmayacaksan sivri hareketler yapıp da şimşekleri üstüne çekme. Ya kadınlar sana bari dayak yeme diyor işte.
Sen daha yok küstüm yok barıştım. Kusura bakma da tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.
Bak ben hemcinsin olarak iyiliğini istiyorum. Tutup kavga çıkarırsın, sonra ters bir yerine vururlar falan bir şey olur. Çocukların için en azından kurban olayım sağlam dur artık ya.

Olay örgüsü çok karışık, tam anlayamadım. Ama size bir öneri verebilirim. Karı koca iliskisinde yaşadığınız sorunları ne kendi annenize ne de eşinizin annesine anlatmayin.
Hayır bu her olay için geçerli bir öneri değil. Özellikle konu sahibinin iğrenç evliliği için. Bir senedir babana söyle diye yalvarıyoruz yaşadıklarını söylemiyor

günlük bölümü var sitede...
başlıkta benden olsun, nilu nun şikayetnameleri..
gelip gidip şişirme bizi bir aksiyon alma niyetin yokken.
akşama barışırsınız birşey olmaz.
Bana da tüm sinir harbine rağmen akşam instagramda pastayla mumla beraber "canım eşim iyi ki sen. Hangi duamın kabulusün?" diye yazıp paylaşım yapacak gibi geldi.

Çok teşekkür ederim canım Demenden öyle anladım ki artık ne küseyim ne barışayım nötr olayım.zaten bir anlamı yok..ama bir şey için de lütfen fikir ver şu para meselesini ne yapsam acaba

Hayır bu her olay için geçerli bir öneri değil. Özellikle konu sahibinin iğrenç evliliği için. Bir senedir babana söyle diye yalvarıyoruz yaşadıklarını söylemiyor
Ben geçmiş konularını bilmiyorum. Ayrıca tabiki de şiddet vb. olaylar olduğu zaman kişi kendi ailesine bilgi vermelidir. Benim anlatmak istediğim şey; her olur olmaz konu ailelere anlatılmamalidir.

Bana da tüm sinir harbine rağmen akşam instagramda pastayla mumla beraber "canım eşim iyi ki sen. Hangi duamın kabulusün?" diye yazıp paylaşım yapacak gibi geldi.
Ben ona hiç bir zaman Hangi duamın kabulsün demem asla!hangi günahımın cezasısın diyorum hep

Herkes biliyor Allah’ın izniyle eve taşınsaydım babam gelecekti doğum günüme Rusya’ya .

Çok teşekkür ederim canım Demenden öyle anladım ki artık ne küseyim ne barışayım nötr olayım.zaten bir anlamı yok..ama bir şey için de lütfen fikir ver şu para meselesini ne yapsam acaba
Yaşaman için şartsa el mecbur Nilu.
Şu pasta işini de ilerletmeye çalışırdım ben olsam.
Sen zaten kendin hayatını düşünmüyorsun, artık çocuklarının hayatını düşüneceksin. İyi beslenip iyi eğitimler alıp kendinilerini kurtarsınlar bari. Bunun için yaşa bari, tamam mı?

Herkes biliyor Allah’ın izniyle eve taşınsaydım babam gelecekti doğum günüme Rusya’ya .
Sonra ne olacak peki baban gelince ? Seni alıp götürecek mi ?

Böyle biriyle neden ısrarla evli kalıyorsunuz?

10 senedir evliyim kendi paramı kazanmama rağmen eşim ek kart çıkartıp verdi ve evde herzaman bi yerde nakit bulundurur olurda lazım olur diye.

Böyle 3 kuruşu esirgeyenden eşmi olur?

Dert anlatan insanlar üç türdür:

1. Tüm üzüntü, kaygı, birikmiş, stresi başkalarının üstüne kusarak boca ettikten sonra, rahatlamış mide ile, bir sonraki birikmişliğe kadar durulan, ardına (düşünce yapısında ve eylemlerinde hiçbir değişikliğe gitmediği için) aynı sorunu tekrar tekrar yaşayıp bu döngüden çıkamayanlar.

2. Yalnızca “ne çekmiş be” tarzında reaksiyonlara ihtiyaç duyan, bu mağduriyetten beslenen ve iletişim tarzı bu şekilde olan, hayattaki en büyük amacı haklılığını tasdik etmek olanlar. (Bunlar ilk grup kadar sorundan etkilenmez, sorunu bir araç olarak kullanırlar)

3. Sorununa “gerçekten” çözüm arayan ve bunun için yüzleşmek zorunda kalacağı şeylere hazır, değişime açık, amacı egosunu beslemek yerine kör noktasını görmek olanlar.

Hangisisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…