- 3 Haziran 2024
- 287
- 350
- 23
8 yıl az bi zaman değil. Bu zamana kadar huyu suyu düzelmediyse bundan sonra zorHep böyle maalesef 8 yıldır saçlarım onunla beyazladı
Evet boşa giden boş bir insanla ömür8 yıl az bi zaman değil. Bu zamana kadar huyu suyu düzelmediyse bundan sonra zor
Hangi konuda yapıcı olmayacağım anlayamadımO birisi değil mesela eşiniz seni davet etmedi ne saçma aynı evde yaşıyorsunuz bittiyse bence bir kağıda dök bukez yapıcı olmayacağım bu ne saygısızlık
Bu sözleriniz beni rahatlatıyor en azından.Nilu sevgili kocacığınının böyle olduğunu sanki bu olayla öğrenmiş gibi davranmasan mı? Adam bu, hep buydu. Hala beklenti içerisinde olman seni üzüyor sadece
Nilu yetişkin ve olgun bir kadın gibi düşünmüyorsun. Açtığın tüm konularda bu böyle maalesef.Çok doğru söylüyorsun benim bir ihtiyacım var o da para peki ben parayı nerden bulacağım o sebepten hep barıştım bunla.iyi yaptım ben de onu tebrik etmemekle.pişmanım paylaştığım için ..hediye de masal oldu rüyasında görür onu
Rusya’da yaşıyorum kimya biyoloji öğretmeni annesiyle paylaşmamın sebebi aynı ev,bir de bana sen de gitseydin dedi,ben de ona dedim ki çağırılmayan yere asla gitmemPeki neden boşanmıyorsunuz ? Eğitim durumunuz ve mesleğiniz nedir ? Eşiniz ile yaşadığınız sorunları niçin annesiyle paylaştınız ?
karı kocasınız ya farkında değilmisinHangi konuda yapıcı olmayacağım anlayamadım
Hediye rüyasında görür bundan sonra.ama ben onunla barışmam ki,doğum gününde barışmadıysam bundan sonra hiç barışmam.ama şu para meselesi geçiyor önüme annelerden istesem mi?evet bizim evliliğimiz evlilik değil bir yatak aynıydı onu da ayırdım.aslında iyi yaptım bu doğum günümde ilgisiz durmakla.o bekliyordu Nilu gider onla barışır.bir taraftan iyi yaptı beni götürmemekle,kendimi suçlu hissederdim onu tebrik etmediğim için.ha bir sorum size:whatsap durumunu silsem mi?yoksa kendinin silinmesini bekleyeyimNilu yetişkin ve olgun bir kadın gibi düşünmüyorsun. Açtığın tüm konularda bu böyle maalesef.
2 çocuklu bir kadın olarak buna lüksün yok senin. Acilen büyümen lazım.
Tamam, para için barıştıysan ona göre davran işte. Ne diye tutup da dünyanın en mutlu çiftiymişsiniz gibi hediye mediye işine giriyorsun?
Pastanı yap, çocuklarına iyi bak, tamam işte. Senin evliliğinden güller, romantizmler çıkmayacak, çıkmaz. Dayak yenilmiş bir evlilik bunları sonsuza kadar kaybeder. Bunu anla.
Türk değilim o yüzden pek anlayamadımkarı kocasınız ya farkında değilmisin
Nilu bak açık konuşacağım seninle.Hediye rüyasında görür bundan sonra.ama ben onunla barışmam ki,doğum gününde barışmadıysam bundan sonra hiç barışmam.ama şu para meselesi geçiyor önüme annelerden istesem mi?evet bizim evliliğimiz evlilik değil bir yatak aynıydı onu da ayırdım.aslında iyi yaptım bu doğum günümde ilgisiz durmakla.o bekliyordu Nilu gider onla barışır.bir taraftan iyi yaptı beni götürmemekle,kendimi suçlu hissederdim onu tebrik etmediğim için.ha bir sorum size:whatsap durumunu silsem mi?yoksa kendinin silinmesini bekleyeyim
Hayır bu her olay için geçerli bir öneri değil. Özellikle konu sahibinin iğrenç evliliği için. Bir senedir babana söyle diye yalvarıyoruz yaşadıklarını söylemiyorOlay örgüsü çok karışık, tam anlayamadım. Ama size bir öneri verebilirim. Karı koca iliskisinde yaşadığınız sorunları ne kendi annenize ne de eşinizin annesine anlatmayin.
Bana da tüm sinir harbine rağmen akşam instagramda pastayla mumla beraber "canım eşim iyi ki sen. Hangi duamın kabulusün?" diye yazıp paylaşım yapacak gibi geldi.günlük bölümü var sitede...
başlıkta benden olsun, nilu nun şikayetnameleri..
gelip gidip şişirme bizi bir aksiyon alma niyetin yokken.
akşama barışırsınız birşey olmaz.
Çok teşekkür ederim canımNilu bak açık konuşacağım seninle.
Adamla barışmışsın, barışmamışsın, trip atmışsın, atmamışsın hiçbir anlamı yok.
Çünkü senin o tarz bir evliliğin yok, ayrıca sen de tutarlı bir insan değilsin.
Buradaki herhangi bir X üye kocasına küsse ortalama bir evliliği olan, adam belki düzeltmeye çalışır. Kadının gönlünü alır barışır. Olmazsa da uygun ortamı oluşturup adamı boşar. Çoğu evlilik sizinki kadar git gelli değil. İlişkilerin belli sınırları var.
Senin evliliğinin sınırı yok, bu da olmaz ki denecek bir şey yok. Anlatabiliyor muyum?
Akşam telefonunu yine kırsa sen yine de boşanmayacaksın. Ya da yine dövse birkaç haftaya düzelip devam edeceksin.
Senin evliliğin için uygulanacak bir yaptırım yok kocana karşı. Zaten kocan öyle biri değil.
O sebeple artık boşuna saçma sapan hareketler yapma diyoruz, ekseriyetle açtığın tüm konularda bunu diyor üyeler sana. Boşanmayacaksan sivri hareketler yapıp da şimşekleri üstüne çekme. Ya kadınlar sana bari dayak yeme diyor işte.
Sen daha yok küstüm yok barıştım. Kusura bakma da tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.
Bak ben hemcinsin olarak iyiliğini istiyorum. Tutup kavga çıkarırsın, sonra ters bir yerine vururlar falan bir şey olur. Çocukların için en azından kurban olayım sağlam dur artık ya.
Ben geçmiş konularını bilmiyorum. Ayrıca tabiki de şiddet vb. olaylar olduğu zaman kişi kendi ailesine bilgi vermelidir. Benim anlatmak istediğim şey; her olur olmaz konu ailelere anlatılmamalidir.Hayır bu her olay için geçerli bir öneri değil. Özellikle konu sahibinin iğrenç evliliği için. Bir senedir babana söyle diye yalvarıyoruz yaşadıklarını söylemiyor
Ben ona hiç bir zaman Hangi duamın kabulsün demem asla!hangi günahımın cezasısın diyorum hepBana da tüm sinir harbine rağmen akşam instagramda pastayla mumla beraber "canım eşim iyi ki sen. Hangi duamın kabulusün?" diye yazıp paylaşım yapacak gibi geldi.
Herkes biliyor Allah’ın izniyle eve taşınsaydım babam gelecekti doğum günüme Rusya’ya .Hayır bu her olay için geçerli bir öneri değil. Özellikle konu sahibinin iğrenç evliliği için. Bir senedir babana söyle diye yalvarıyoruz yaşadıklarını söylemiyor
Yaşaman için şartsa el mecbur Nilu.Çok teşekkür ederim canımDemenden öyle anladım ki artık ne küseyim ne barışayım nötr olayım.zaten bir anlamı yok..ama bir şey için de lütfen fikir ver şu para meselesini ne yapsam acaba
Sonra ne olacak peki baban gelince ? Seni alıp götürecek mi ?Herkes biliyor Allah’ın izniyle eve taşınsaydım babam gelecekti doğum günüme Rusya’ya .
Arkadaşlar merhaba,bugun saygıdeğer eşimin doğum günü,geçen sene bilmem hatırladınız mı pasta yapmıştım eliyle mahvetti pastayı .bu sene yapmadım.ama hediye sipariş ettim internetten ,bugun yine kendisini ispat etmeseydi gidip götürecektim,bunumla 1 hafta olur konuşmuyorum,para istedim kızım için mont alacaktım vermedi parayı,guya kendisi alacakmış,engelledim bunu.dedesi verdi parayı gittim aldım.yatakları da ayırdım şundan yani ben yerde yatıyorum.neyse fotoğrafını whatsap durumunda paylaştım.ama kendisine birşey demedim.neyse demin aynaları siliyordum kızım gelip bana seslendi anne beni giydir babam bizi gezmelere götürüyor,sordum beni de mi? Cevabında hayır dedi.neyse çocukları giydirdim gittiler onunla bana teklif bile etmedi.ben de sipariş ettiğimi gidip almam artık.bu kaçıncı bana karşı saygısızlığı ?birisi bana saygısız bir hareket yaptığında kendimi kötü hissediyorum .bugun bir daha anladım bizimkinin AİLE olmadığını…boşuna sürdüyorum bunu gerçekten.annesine de söyledim .o beni suçluyor inat ediyorsun falan.modum düştüğü için buraya yzdım lütfen siz de sözlerinizle beni üzmeyin.