- 15 Ekim 2020
- 860
- 556
Aynı belirtiler bende de var fakat bugün reglime 7 gün varken kan testi yaptırdım 1.20 çıktı hayal kırıklığına uğradımErken gebelik testi değil normal test yaptım, pozitif!! :))) benim durumumu yaşayanlara da cevap olabilmişimdir umarım:)
Silik çizgi görünüyor sanki, tekrar yapın bikaç gün sonra bence hamile gibisiniz
Benim de kan testim negatif çıkmıştı ama 5 haftalık gebe olduğumu söyledi doktor 2 hafta sonra gittiğimdeAynı belirtiler bende de var fakat bugün reglime 7 gün varken kan testi yaptırdım 1.20 çıktı hayal kırıklığına uğradım
Aynı belirtiler bende de var fakat bugün reglime 7 gün varken kan testi yaptırdım 1.20 çıktı hayal kırıklığına uğradımErken gebelik testi değil normal test yaptım, pozitif!! :))) benim durumumu yaşayanlara da cevap olabilmişimdir umarım:)
İnşallah çok istiyoruz 3 aydır uğraşıyoruz Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasınBenim de kan testim negatif çıkmıştı ama 5 haftalık gebe olduğumu söyledi doktor 2 hafta sonra gittiğimde
Gebelik testim yok siparis verdim pazartesi elimde olur ama ovu testlerden yapiyorum uc gundur ayni koyulukta koyulasma yokTeşekkür ederim çok sağoluntest yaptınız mı bilmiyorum ama erken gebelik testinden sonuç alanlar var, ondan bi sonuç olmazsa bir sonraki adet dönemine kadar bekleyip geciktiği 2-3. günde test yapın bence inşallah umduğunuz gibi olur
Merhaba kaç gün sürdü acaba bu durum ?Normal adet gibiyim şuan canım ama koyu renkte kırmızı pembe değil pandemu yüzünden hastanelere gidemez olduk bı kaç gün bekleyim ne olacak çok merak ediyorum bende ilk kez başıma böyle bir olay geldi ay da. İki kez oldum düzenliydi benim adet günlerim bir. Şeyi çok istememek lazimmis
Merhabalar normal bir eczane testi alıp yaptığınızda yüksek ihtimalle hamile olduğunuzu görebilirsiniz:) Eğer çok yoğun bir adet kanaması yaşamadıysanız bu Üstüne görme olarak adlandırdığımız, çocuğun içerde yerleşme kanamasıdır. Hayırlı olsun :)Herkese merhabalar. Okumadığım yazı soru kalmadı ama derdimi anlatacak birini bulamadığımdan buraya yazıyorum detaylıca. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim :) Geçtiğimiz ay düzenli ilişki yaşadıktan sonra adetime 5 gün kala (ayın 8inde, ama normal adet dönemim 15inde olması lazımdı) ilişki esnasında lekelenme yaşadım (açık pembe, bazen pıhtılı kahverengine yakın ancak ped değiştirmeyecek kadar yoğunlukta ve ağrılı 3 gün sürdü). Daha sonra bunu adet olmuş gibi kabul ederek ayrı takvimine ekledim. Araştırdım ve implantasyon kanamasi olabilir sandım 1.5 hafta arayla 2 test yaptım negatif sonuç verdi, beta hcg yaptırdım ardından o da negatifti. Daha sonra düzenli korunmasız ilişkim devam etti ancak şuan lekelenmeyi adet olarak baz alırsak 7 gün adet gecikmesi yaşıyorum. Normalde asla gecikmez 28-30 günde olurum. Göğüslerim aşırı hassas ve uçları dokununca acıyo, şiş gibi (hatta bunu eşim de farketti) bacak ağrılarım var ve aşırı duygusalım :') Evde test yapsam sonuç çıkar mi? Yada ne yapmalıyım? Bana fikir verebilir mısınız lütfen :)
Evet evet, zaten şuan 7. Haftamdayım :) teşekkür ederim ❤Merhabalar normal bir eczane testi alıp yaptığınızda yüksek ihtimalle hamile olduğunuzu görebilirsiniz:) Eğer çok yoğun bir adet kanaması yaşamadıysanız bu Üstüne görme olarak adlandırdığımız, çocuğun içerde yerleşme kanamasıdır. Hayırlı olsun :)
Bende adete 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu şimdi 6 gün var adete idrar testi yaptım yine tek çizgi çıktı sizce erken mi test yaptım yoksa gebelik oluşmamışmıAllah razı olsun, duygusalım zaten beni ağlatıcaksınızAllahtan ümit kesilmez, üzmeyin kendinizi. Mucize denilen şey sizi de bulur... İnşallah tüm anne olmak isteyen kadınlar bu mutluluğu yaşar
Erken yapmış olabilirsiniz testi bence benimkiyle aynı belirtiler olmuş sizde de afetinizi bekleyip test yapmanız bence daha net olur :)Bende adete 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu şimdi 6 gün var adete idrar testi yaptım yine tek çizgi çıktı sizce erken mi test yaptım yoksa gebelik oluşmamışmı
Hayırlısı bakalım sizede hayırlı olsun bebişinizErken yapmış olabilirsiniz testi bence benimkiyle aynı belirtiler olmuş sizde de afetinizi bekleyip test yapmanız bence daha net olur :)
evde test yapa bilirsin hata erken gebelik testi Merhaba 11 Eylül'de ilişki yaşadım ve ertesi gün kullandım 23eyluldede beklediğim tarihte adet oldum 29eylulde son lekelenme varken yaşadığım ilişkide korunmamiza rağmen prezarvatif patlayınca tekrar kullanmak durumunda kaldım bundan 5gun sonra adet gibi ağrılı bir kanama yaşadım 3gun sürdü idrarim bile kıpkırmızı kandı ve pıhtılaşma da mevcuttu koyu renkle başladı yine kahverengi lekelenme olarak bitti ilişkiden 20gun sonra dra gittim kan testi yapmadı adetin gecikirse gel dedi zorlamamla ultrasonda baktı bişey yok dedi ama guvenemedim resmen zorla kontrol etti bulunduğum yerde başka da doktor yok çok erken ultrasonda gözükür mu ve ben hangi kanamami adet olarak baza almalıyım yada gebelik olasılığı var mıdır şuanda buna hazır değilim çok fazla bilgi kirliliği mevcut bu konu hakkında sizden destek almak istiyorum şuan sisim belki stresle belki normal dongume az kaldığı için bilemiyorum ama akıntım mevcut gerçi sürekli akıntı yaşıyorum ama içim içimi yiyor
evet