sevgili ile yapılabilecek şeyler ?

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
68
Antalya
merhaba herkese iyi forumlar benim erkek arkadasım baska sehirde yasıyor,benim yanıma geliyor arada bir. hep aynı seyler yapıyoruz ve ben yenilik yapmak istiyorum sevgiliyle yapılabilecek eğlenceli çılgın şeyler nelerdir? lütfen,fikirlerinize ihtiyacım var:26:

Mesela hep ne yapıyorsunuz?
Sakin bir yeremi gidiyorsunuz?
Sinemayamı gidiyorsunuz?
İçkili türkülü bir yeremi gidiyorsunuz?
Ne bilim farklı olarak buz pateni yapmaya gidin İstanbuldaysan Torium AVM'ye Snowparka gidin ne bilim 7D sinemaya girin. Yemeği farklı türde farklı yerlerde yiyin. Yani detay vermediğin için bu kadar konuşabiliyorum canım

tatlım benim sevgilimde başka şehirde hatta bu gece burda olucak...biz genelde dışarda geziyoruz film izliyoruz arada evde müzik acıp dans bile ediyoruz sonra fotograf makinamız var bir konsep belirtip deli deli cekiniyoruz gecen hafta benim sınavlarım oldugundan konseptimiz inek öğrenciydi deli deli cekindik..yemekte yapıyoruzz..o mutfakta benle uğraşmayı cok seviyor..farklı olarak dışarı gece müzik dinlemeye cıkın yada evde içkinizi için.Şarap güzel olablir hem romantik olur.. şimdilk aklıma bunlar geldiii

hava koşullarına aldırmadan piknik yapın :)
evde kendi ellerinle hazırladığın yıyeceklerle ıkı kısılık romantık bir piknikten daha güzeli yoktur senın durumunda olanlar ıcın
ev ve ya gece dışarı çıkabilecek olsaydın farklı fıkırler de verebılırdım.

rica ederim
bende lise zamanlarında aynı dertten müzdariptim, annem hava kararmadan evde ol derdi
Büyüdükte aştık allahtan

canımmm bizde antalyadayız sabah erken saatlerde buluşuyorsanız order bistro da güzel bi kahvaltı yapabilirsiniz antalya kent ormanında güzel vakit geçirebilirsinizkonyaaltında sahilde yürüyünn

canımmm bizde antalyadayız sabah erken saatlerde buluşuyorsanız order bistro da güzel bi kahvaltı yapabilirsiniz antalya kent ormanında güzel vakit geçirebilirsinizkonyaaltında sahilde yürüyünn

ayyy ne güzellll evet erken saatlerde. Order Bistro nerede ? Ben tam merkezde oturuyorum Antalya Lisesi'nin arkasında. Antalya kent ormanı Kepez'de sanırım?
Konyaaltı sahilde kesin zaten bi piknikk düşünüyoruumm :2: öneriler için teşekkürler,cevabınızı bekliyorum

ahh ahh sevgilim olsa neler yaapacağım da :) Fikir verebilirim sanırım :)

- Antalya'da var mıdır bilmiyorum ama alışveriş merkezlerinde falanda oluyor buz pateni yapmak için alan. :) çok zevkli oluyor.Deneyebilirsiniz.

- 5D sinema çok hoş.Sevgilimle gitme fırsatım olmadı,ama olursa gitmek isterim :) Avmlerde oluyor genelde o da.

- Go-kart pistleri her yerde mevcut netten araştırırsanız bulabilirsiniz sanırım :) Antalya da hava şartları daha iyi olduğundan sorun olmayacağını düşünüyorum :)

- Antalya da güzel piknik yerleri vardır tahminim :) Öyle bi yer bulup pikniğe gidebilirsiniz hoş olur :)

- Hazır deniz var sualtı dalışı yapabilirsiniz ( sanırım bu yaz mevsiminde daha iyi olur ) üşütmeyin sonra

- Paraşütle atlayın ( Çok çılgınca )

- Canlı müzik olan sakin ama güzel vakit geçirebileceğiniz kafelere gidebilirsiniz :)))

biz de evlenmeden önce çok sıkıntı çekerdik dışarıda yapabileceğin şeyler bir yere kadar neticede ve bir süre sonra üzüle üzüle eve gitmek zorunda kalıyorsun...

biz playstation ya da wii oynayabileceğimiz yerlere giderdik baya bir... orada kızların da oynayabileceği birsürü oyun var... guitar hero vb gibi...
sonra birlikte bir hobi edinip birlikte onun kursuna falan gidebilirsiniz... biz birlikte fotoğrafçılık kursuna gitmiştik... sonra da bol bol çekime gidiyorduk oraya buraya... hala da gidiyoruz... ya da kapalı alan çekimleri yapıyoruz... bu bir dil kursu ya da ilginizi çeken herhangi bir şey olabilir...

Paraşütle atlamak fikri çok çılgınca ve süper Teşekkürler fikirlerin için

ya malesef 1-2 gün kalabiliyor anca,kurs vs. gibi seylerle zaman geciremeyiz ama önerilerin için teşekkür ederim

arkadaşlar hazır bu başlık açılmışken bende soruyu başka bi versiyonla sorayım.genelde evdeysek fikirleriniz önerileriniz nelerdir?film izliyoruz ama çok izleyemiyoruz çünkü ben kıskanıyorum açık bi kız olduğunda yada hafif müstehcen bile olsa canım yanıyo =s ama o film izlemeyi çok sevdiği için ara sıra izliyoruz benim huyumu bildiğinden en normallerini seçmek zorunda kalıyo :) onun haricinde tavla aldık o da bi yere kadar.yemek yapıyoruz.az biraz romantizm felan yaşıyoruz .) ama yeri geliyo yapacak hiç birşey kalmıyo tv felan bakıyoruz.bazen ikimizinde bunaldığı oluyo ne yapsak bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…