Sevgili hanımlar,barışmak icin böyle bi sart kosulur mu ?

Ben hala sevgisi var saniyodum.cabam ondandi
Bunların sevgisi beş para etmez. Bırak kendi pisliginde boğulsun . Ne kadar ahlaksız bir teklif. Emin ol çok daha değer veren , güzel sevenler var . Biz bunlardan gördüğümüz azıcık sevgi kırıntısını bişey sanıyoruz , onlara değer verip egoları tatmin ediyoruz ve herşeyi yapmayı kendilerine hak görüyorlar

tuvalet fırçası olarak avm tuvaletinde işe başlasanız kendinizi daha az aşağılatırdınız bence tebrik ediyorum!
pes!

Utanıyorum. Annem ogrenirse ona saldırır.annemi bu duruma düşürmek istemedim.
Utanıyosun ve durumu algılayabiliyosun? Çok sevindim umarım hayatınıza giren insanların sizden daha değerli olmadıklarını fark eder herkese set çekebilirsiniz. Seviyor sandım çabam ondandı demişsiniz yukarıda, kimsenin yüreğinde, kslbinde ne hissettiğini bilemezsiniz seviyorsa o çabalasın. Gurursuz gibi kimseye yapışmayın bence bundan sobra.

Baskasinin ayibi yuzunden utanmayi birakali cok oldu. Size de oneririm. Bu tip insanlari kendi icinizde halledin yok edin bitirin. Ne munasebet hadsiz herif annenizi neden gorsun sosyal medyada?
Anneme ustu kapalı anlatiyorum havalandı yeter bu kadar diyorum.annem silerse kendi silsin ben silmeye uğraşmam,konuşmuyorum etmiyorum bakmiyorum biseyine dedi. Bide onu çok seviyodu.ama ben anneme laf anlatamıyorum. Telefonu hep elinde.kendi haline bıraktım.

Bir ilişkide dürüstlük geçmişi ya da ayrılık dönemini anlatmak değil
İki bir kendinize sorun mazoşist miyim diye. Okurken ben daraldim. Arkadaşlarım öyle diyor böyle diyor diye konuşan gerzek. Bu gerzekleri sisiriyorsunuz böyle sonra illa birinin canını yakiyor. Arama, açma ve bitir. Özsaygı üzerine çalış.

Benim ex de annemin rehberinde. İkisi de birbirinin her şeyine bakıyor hâlâ ama biz böyle kötü olmadık tabii. Ona rağmen annemi engelledi açtı, storysini gizledi açtı, şimdi takipte yine. Başta ben de gıcık oluyordum ama umursamazsın sonra. Konuyu açma sürekli, biraz geçince sil. Fark ederse de, o seni silmiş dersin

:)

Anneme söylüyorum teklifini desene suna

Senin 2 ay başkasıyla gorusmen umrunda değil, keza bekaretini koruman, cinsellik yasamaman, duygularin vs hicbir seyini onemsemiyor.

Tek derdi, hazir eline dustugunu hissetirmissin kullanmak.

Sakin dusme bu tuzaga.

Sana karsi eskiden de bir his beslememis.

Iffet'teki serefsiz Cemil canlandi direkt gozumde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…