- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.314
- Konu Sahibi kedikiz1728
Bu tipleri dinlene dinlene dövücen. Veledi putain
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak yarin oburgun seni sevdihini sanarsin bir anlik heyecanla saskinlikla evet dersin biseuler yasarsin bu adam kaydada alir goruntulerinide alir hicbiseh yapmasa bile millete yayar sakin sakin o gaflete dusme kendini yakarsinSevgiliydik.ama ben soğuduğumu hissettiğim için ayrıldım.ama sonrasında üzüldüm.cunku hala değer veriyodum. 6 ay geçmişti.ve gerckren çok pismandim.gorustugum biride olmuştu bu süreçte.ama istemedim onuda.aklimda eski vardı.gercekten pişman olup barışmak istemiştim. Günlerce aradim sordum.hep öfkeliydi. Onu çok iyi anliyodum.cabalamak istedim.bana bi gün iyi bigun kötü davranmaya baslamisti. Halbuki istemiyorum seni artik dese,bitecekti.ama hep havada birakti beni.pismanlığımi görüp mutlu olmaya başladı sonra..Ben cabaladikca dibe battım yani.ona dürüst davranıp vicdanen yaklaşıp, ondan sonrada ne yaşadıysam ona anlattim.2 ay görüştüğüm biri olmustu dedim.ama sonra bunu çok yüzüme vurdu.halbuki kendiside yapmış bunu. 2 ay geçti böyle. Aşağılayıcı kelimeleri gelgitleri çok oluyodu.sonunda, tamam deneyelim yeniden dedi, bende temiz başlayalım instagram da flört ettiğin kızı silermisin,ben sana temiz Bi şekilde geldim,dedim.inat etti yapmadi.bende çok cabaladigimi ama böyle başlamasını istemediğimi söyleyerek vazgectim. Bu sefer saatler sonra bana yazdı sildim onu dedi.umutlandım.ama akşamına,eskisi gibi hissetmiyorum dedi.peki dedim.bikac gün sonra dayanamadım aradim.bana,ne o bensiz duramiyomusun dedi..arkadaşlarım senin için sana çok hoşgörülü davrandığmı söylediler dedi.exten next olmaz dediler dedi.seninle barışmak için tek şartım benimle yatman dedi.. bunu diğer kız arkadaşlarına da soylermisin dedim. onlar senin gibi değil dedi gülerek.sana vicdanen dürüst olup anlattığım şeylerden beni vuruyorsun dedim. [Cinsellik konusunda Cok bisey yaşamadığımı da biliyo]. Dürüst olman önemsiz falan dedi.sürekli asağılıyosun sadece pismandim dedim.haketmissindir diyip kapattı.o ses hala kulağımda. Annemide taniyo.hatta hala annemi takip ediyo.anneme sil diyorum o siler diyo.ben aramıyorum artık. Zaten çok asagiladi.ben sadece pismandim.cabam, değer verdiğim içindi. ama olmadi.beni dürüst davrandığım her yerden vurdu. Kendime kızıyorum bukadar uğraşmaya değdimi diye. Nasıl atlatabilirim bu durumu?
Ben onunla son konuşmamızda, böyle Bi şartı kabul etmicemi demistim.sonrasinda dediklerini yazmıştım zaten soruda. Aramaz daha bence.yani sanmıyorum. Aramayacagi için bunlar olmazda.Bak yarin oburgun seni sevdihini sanarsin bir anlik heyecanla saskinlikla evet dersin biseuler yasarsin bu adam kaydada alir goruntulerinide alir hicbiseh yapmasa bile millete yayar sakin sakin o gaflete dusme kendini yakarsin
Ama ben çok pismandim.ve gerçekten hala değer veriyodum ona.isterse affeder istemezse affetmezdi razıydım.fakat inanın,havada birakti.ve 2 ay bana bigün iyi bigun kötü davranarak kafamı karıştırdı.beni süründürüp,sen daha çok sürünüceksin demisti.benim içimde ayrılırken dahi ona öyle düşüncelerim olmamıştı.simdi sırf barışmak istedim diye bunları yaşatmasın zoruma gidiyo.ben ona hep hak verdim.ama bu süreçte seni artik istemiyorum demek yerine böyle şeyler yasatinca, ben çok kırıldım. Daha geçen gün deneyelim demisti. Umutlandırdı sonrasindada söyledikleri belli.hakliydi ama artık öyle Bi duruma getirmişki, ben haklı yada haksız olarak değil,vicdanen bakıyorum olaya.Ne ekersen onu biçersin. Soğudum deyip ayrılıp altı ay sonra boşluğa düştüğün için adamı arıyorsun. Muhtemelen yaşadığın iki aylık ilişkide aradığını bulamadın, dönmeye çalıştın. O da bunu biliyor ve gururuna yediremiyor. Bu yüzden de senin gururunu bu şekilde kırmaya çalışıyor. İkiniz de hatalı davranmışsınız. Bundan sonrasında aranızda gerçek bir şey olamaz. Yoluna devam etmeni tavsiye ederim.
Ya işin garibi ondan sonra görüştüğüm kişiyle cinsellik olmadı öyle yani.ama buna rağmen sırf vicdanen rahat olmak ve dürüst olmak adına anlatmıştım.ama beni burdan vuracağını bana şey muamelesi yapacağını düşünemedim. Kendisi biliyo benim bakire bile.oldugumu.fakat,arkadaşlarının aklına çok uyan biri.belkide o yüzden 2 ay dengesiz davranıp durdu. Demişler ya benim için,çok hoşgörülü davraniyosun kıza diye. Ah Bi bilseler 2 ay nasıl davranmış.allah biliyo.ben Sadece pismandim. Cabaladim en azından içimde kalmasın istedim.zindan oldu hayatım.bide telefonda gülerek,bensiz duramiyomusun dedi.ben onu bıraktığım zaman 3 ay annemle konuştuğunu, donmemi beklediğini unutmustu..valla ben Ali Rıza bey gibi pencereden boş boş bakar oldum hayata.Şarta bak, yerim senin şartını diyip kibarca güle güle diyeceksin. Banlanmamak için hakettiği cümleyi kuramadım
Cok da takmayın böyle bir adamı pek bi yüzüne bakılası biri değil belli ki ahlaken. Kendini bilen adam olan benle yat diye şart koşmaz. Silin atın hiç ddiklemeyin zorlamayınYa işin garibi ondan sonra görüştüğüm kişiyle cinsellik olmadı öyle yani.ama buna rağmen sırf vicdanen rahat olmak ve dürüst olmak adına anlatmıştım.ama beni burdan vuracağını bana şey muamelesi yapacağını düşünemedim. Kendisi biliyo benim bakire bile.oldugumu.fakat,arkadaşlarının aklına çok uyan biri.belkide o yüzden 2 ay dengesiz davranıp durdu. Demişler ya benim için,çok hoşgörülü davraniyosun kıza diye. Ah Bi bilseler 2 ay nasıl davranmış.allah biliyo.ben Sadece pismandim. Cabaladim en azından içimde kalmasın istedim.zindan oldu hayatım.bide telefonda gülerek,bensiz duramiyomusun dedi.ben onu bıraktığım zaman 3 ay annemle konuştuğunu, donmemi beklediğini unutmustu..valla ben Ali Rıza bey gibi pencereden boş boş bakar oldum hayata.
Çok güzel senaryo okudum çok beğendimYa işin garibi ondan sonra görüştüğüm kişiyle cinsellik olmadı öyle yani.ama buna rağmen sırf vicdanen rahat olmak ve dürüst olmak adına anlatmıştım.ama beni burdan vuracağını bana şey muamelesi yapacağını düşünemedim. Kendisi biliyo benim bakire bile.oldugumu.fakat,arkadaşlarının aklına çok uyan biri.belkide o yüzden 2 ay dengesiz davranıp durdu. Demişler ya benim için,çok hoşgörülü davraniyosun kıza diye. Ah Bi bilseler 2 ay nasıl davranmış.allah biliyo.ben Sadece pismandim. Cabaladim en azından içimde kalmasın istedim.zindan oldu hayatım.bide telefonda gülerek,bensiz duramiyomusun dedi.ben onu bıraktığım zaman 3 ay annemle konuştuğunu, donmemi beklediğini unutmustu..valla ben Ali Rıza bey gibi pencereden boş boş bakar oldum hayata.
Vicdan vicdan vicdan... Ne vicdanı ya enayilik buAma ben çok pismandim.ve gerçekten hala değer veriyodum ona.isterse affeder istemezse affetmezdi razıydım.fakat inanın,havada birakti.ve 2 ay bana bigün iyi bigun kötü davranarak kafamı karıştırdı.beni süründürüp,sen daha çok sürünüceksin demisti.benim içimde ayrılırken dahi ona öyle düşüncelerim olmamıştı.simdi sırf barışmak istedim diye bunları yaşatmasın zoruma gidiyo.ben ona hep hak verdim.ama bu süreçte seni artik istemiyorum demek yerine böyle şeyler yasatinca, ben çok kırıldım. Daha geçen gün deneyelim demisti. Umutlandırdı sonrasindada söyledikleri belli.hakliydi ama artık öyle Bi duruma getirmişki, ben haklı yada haksız olarak değil,vicdanen bakıyorum olaya.
Bu konuyu daha önce de okudum annesiyle görüşüyordu adam
Çok güzel senaryo okudum çok beğendim
Ali Rıza Bey detayı hoş olmuş ama açık vermişsin o kadar üzgünken böyle benzetmeler gelmez aklına..abartmışsın bu noktada. Diğer konunda aynı şeyleri anlatımın daha
ÖyleymişVicdan vicdan vicdan... Ne vicdanı ya enayilik bu