Sevgili hanımlar,barışmak icin böyle bi sart kosulur mu ?

kedikiz1728

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
151
38
30
Sevgiliydik.ama ben soğuduğumu hissettiğim için ayrıldım.ama sonrasında üzüldüm.cunku hala değer veriyodum. 6 ay geçmişti.ve gerckren çok pismandim.gorustugum biride olmuştu bu süreçte.ama istemedim onuda.aklimda eski vardı.gercekten pişman olup barışmak istemiştim. Günlerce aradim sordum.hep öfkeliydi. Onu çok iyi anliyodum.cabalamak istedim.bana bi gün iyi bigun kötü davranmaya baslamisti. Halbuki istemiyorum seni artik dese,bitecekti.ama hep havada birakti beni.pismanlığımi görüp mutlu olmaya başladı sonra..Ben cabaladikca dibe battım yani.ona dürüst davranıp vicdanen yaklaşıp, ondan sonrada ne yaşadıysam ona anlattim.2 ay görüştüğüm biri olmustu dedim.ama sonra bunu çok yüzüme vurdu.halbuki kendiside yapmış bunu. 2 ay geçti böyle. Aşağılayıcı kelimeleri gelgitleri çok oluyodu.sonunda, tamam deneyelim yeniden dedi, bende temiz başlayalım instagram da flört ettiğin kızı silermisin,ben sana temiz Bi şekilde geldim,dedim.inat etti yapmadi.bende çok cabaladigimi ama böyle başlamasını istemediğimi söyleyerek vazgectim. Bu sefer saatler sonra bana yazdı sildim onu dedi.umutlandım.ama akşamına,eskisi gibi hissetmiyorum dedi.peki dedim.bikac gün sonra dayanamadım aradim.bana,ne o bensiz duramiyomusun dedi..arkadaşlarım senin için sana çok hoşgörülü davrandığmı söylediler dedi.exten next olmaz dediler dedi.seninle barışmak için tek şartım benimle yatman dedi.. bunu diğer kız arkadaşlarına da soylermisin dedim. onlar senin gibi değil dedi gülerek.sana vicdanen dürüst olup anlattığım şeylerden beni vuruyorsun dedim. [Cinsellik konusunda Cok bisey yaşamadığımı da biliyo]. Dürüst olman önemsiz falan dedi.sürekli asağılıyosun sadece pismandim dedim.haketmissindir diyip kapattı.o ses hala kulağımda. Annemide taniyo.hatta hala annemi takip ediyo.anneme sil diyorum o siler diyo.ben aramıyorum artık. Zaten çok asagiladi.ben sadece pismandim.cabam, değer verdiğim içindi. ama olmadi.beni dürüst davrandığım her yerden vurdu. Kendime kızıyorum bukadar uğraşmaya değdimi diye. Nasıl atlatabilirim bu durumu?

Bu ne terbiyesiz bir cümle. Direkt sil. Seni kullanmaya çalışıyor açık açık da söylüyor utanmadan
Zoruma gitti.cinsellik konusunda bisey yaşamadığımı en çok o bilir.ama sırf 2 ay biriyle görüştüm dedim diye.. burdan vurdu.ben vicdanen dürüstçe anlatmıştım.ama hep oralardan vurdu.cok ağır.geldi bana.allaha hep yalvardım.bunun icinmi pişman oldum diye .

Birşey diyimi okurken sinirlendim yaaaa ben onun şartını ........ yani kızım iyi misin sende bu adamdan ne bekliyorsun kiii boyle insanlara adam bile denilmemeli belli bas bayaa pislik seni kullanıyor sırf kendini memnun etmek için restini çek engele muhatap olma bu kadar düşmeyin kızlar sırf cinsel ilişkiye girip barışacaksa şenle hıc barışmasın daha iyi bak yüzde yüz tavrından belli seni kullanıyor hadi diyelim kabul ettin ama sakın öyle birşey yapma seni kullandığı an bırakır ki orda burda anlatır kim bilir o sürtük arkadaşlarıyla daha neler konuşmuştur senin hakkında da böyle bir sart istiyor aaaaa hadsiz cevabını ver bak damarım attı ha

Soğuyup ayrılmanızın intikamını alıyor belli ki ama şu son sunduğu şarta gelene dek de siz baya affettireceğim diye ezdirmişsiniz kendinizi o da her şeye yüz bulmuş zaten o da sevmiyor artık 6 aya ben olsam ben de unuturdum. İntikam almak için sizi süründürüp duruyor, engel falan atmaya bile zahmet etmeyin ortadan kaybolun direk bidaha onunla alakalı bir şey yapmayın konuşmayın kaale almayın

Gün geçmiyo ki burda farklı şeyler okuyalım. Kızlar sizi gerçekten seven erkekler böyle git gellerle kafanızı karıştırmazlar, dürüst nettirler. Yani.ben bu kadar bi ilişki peşinde koşan insanları da anlayamıyorum olmuyorsa bırakın adama yapışıp durmaya hiç gerek yok. Gerçekten exten next olmaz o da sizi çok sevdiği aşkınızdsn öldüğü için git gel yapmıyor komuştuğu kızla iyiyken kötü kızla konuşurken kötüyse size iyiler. Başlığa hitaben, sence böyle bir şart sunulur mu?

Ben sadece pismandim ve sana hep dürüst davranmıştım. Bu sartini kabul edemem,sen çok aşağılayıcı konusuyosun dedim.haketmissindir diyip kapatti.benim için öldü orda. Fakat ben kendimi toparlamaya çalışıyorum.

Biraz gururlu olur musunuz neden kendi değerinizi bu kadar ayaklar altına alıyorsunuz?
Ben de nişandan döndüm çok acı cektim aylarca agladim ama o yalvardiginda bile barismadim. Çünkü bana yapılan bir saygısızlık vardı , pişman olması bu gerçeği değiştirmiyordu. Siz de göz göre göre kendinizu bu hale sokmuşsunuz

Ben hala sevgisi var saniyodum.cabam ondandi

Kız toparla bırak o hadsizi hayatından çıkardığına kendinle gurur duymalısın hata flan yapmamasın ayrılarak tam isabet ettmışsın hata birak mutlu ol ben olsam boyle pislik bir insandan kurtuldum diye mutlu olurdum göbek atardım

Bunu nasıl yapıyorsunuz kendinize ya? Her gün kadınların böyle şeylerini okuyoruz ama bu çok çok fazla! Hepimizin resetlenmesi lazım artık. Bi şey diyemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…