- Konu Sahibi beatiful kiz
-
ben gaziosmanpaşa da özel bilge hastanesine gidiyorum. ama evime cok uzak. doğum için annemde kalirim diyorum ama annem de kadıköyde oturuyor. hangi hastaneye gideceğimi bilemiyorum. paşabahçe devlet hastanesinde de tanıdık dr umuz var ama orasıda çok uzak. arada kaldımmm. anadolu yakasında özel hastane arıyorum.
ben de özel bir hastaneye gidiyorum zaten benim tüpbebekti aynı yere devam ediyorum çok memnunum.ama hastanem ssk destekli yani hem özel ilgi alka, hem de ücreti uygun.mart ayında amniosentez için ege üniversitesisine gitmiştim o bölümdeki hemşire o kadar kaba ve terbiyesizdi ki.iyiki buraya sürekli gelmiyorum dedirtti bana. özel ilgiyi tüm kadınlar hak ediyor. hele ki en hassas olduğumuz dönemde. öyle diiiiiimiiiii.
bende izmirde özel gazi hastanesine gidiyorum. şimdilik memnunum
bi aksilik olmazsa doğumu da orda yapıcam. sen hangi hastaneye gidiyosun
Özel hastane.. takip şart hamilelikte ve tabi ki aynı doktorum her seferinde olması neredeyse imkansız devlet hastanesinde. hijyen desen zaten karşılaşrtırması bile olmaz diye düşünüyorum. devlet hastanelerindeki gibi deli gibi sıra bekleme olayıysa zaten olmuyor. paranı ödüyorsun ama hizmet de alıyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?