- 1 Şubat 2008
- 199
- 0
- 38
-
- Konu Sahibi beatiful kiz
bende drumdan memnunumm:))
acıbadem hastanesini tercih ettim rutin kontrollerim için doğumda orda olacak.
gayet temiz bir hastane.
özel sağlık sigortası olanlara tavsiye ederimm.
tosbaa aramızda 1 hafta var :) nasıl bebeğinin hareketlerini hissetmeye başladın mı??
merhabaaa..
hissediyorum tabii yaa..
pıtır pıtır kanat çırpıyo benim oğlumm .
sen hissedebiliyo musun baharcım?
Valla Ben Açikcasi Her Ikisinede Gidiyorum özelde Muayene Oluyorum Tahlillerimide Devlet Hastanesinde Yaptiriyorum Ama Dogumumda özelde Olacak Aslinda Devlette Olmak Isterdim Ama Dr çook Iyi Onu Degiştirmek Istemiyorum Devlette Olmak Istememin Sebebi Aslinda Eşim Devlet Hastanesinde Görevli O Yüzden Istiyordum. Herkese Tavsiyem Tahliller Için Boşuna özele Para ödemeyin Devlet Hastanesi Yada ünv. Hastanelerini Tercih Edin.
evet bende hissediyorum cnm:dance: Çok güzeL ßir duygu Kızım oLucak ßenimde ya Çok güzel ßir duygu rabbim herkese tatırsınn..en son ne zaman gittin muayaneye ben 1 mayısta şeker yükleme testine gireceğim..
cnm ben özel hastahane seçtim tabiki devlet hastahanesi seçmememin sebebi ise her gittiğinde aynı doktoru bulma şansın çok düşük iyi bir gebelik takibi söz konusu olmaz diye düşünüyorum ben..ßen özel gazi osman paşa hastahanesine gidiyorum.Doktorumdan çok memnunum..
Hoş doktorundan memnun olmayan ßir hamişte görmedim:)
Sevgili Anneler Doğum Yapmiş Olan Anneler Yada şuan Hamiş Olanlar Yada Bebek Düşünen Anne Adaylari Sizce Hamilelik Süresince Hangi Hastaneleri Seçtiniz özel Hastanemi,devlet Hastanesimi Hastaneler Hakkindaki Düşünceleriniz Nelerdir? Hangi Hastaneyi Seçtiniz Sizce özel Hastanemi,devlet Hastanesimi? Hastaneler Hakkindaki Düşüncelerinizi Gözlem Ve Tavsiyelerinizi Burda Paylaşalim Ve Bilgilenelim Arkadaşlar???
ben özel Jimer Hastahanesini Seçtim.doktorum Orda çünküü...aslinda Doktorum Eskiden Devlet Hastahanesindeydi Ama şimdi Kendilerine özel Hastane Açti....yani Kisacasi Doktorum Nerde Ben Orrdayimmm
çünkü Mükemmel Bi Doktor.şu An özel Hastanede Olmaktaan Mutluyumm...
Devletin Rutinliği Ve Ilgisizliği Bana çok Ters Geliyor çünkü.
Orda Herşey Makina Gibi Otomatikleşmişş
Ben Doğumumun özel Ve özenli Olmasini Istiyorummm Biraz şimartilmak Hakkim Diye Düşünüyorum ..........