Sevgili Günlük;

slm sevgili günlüğüm nasılsın bakalım bugün daha iyiyim ben çok şükür şimdiye kadar kaçamak olarak 1 üçü bir arada 1 kare çikolata yedim aslında arkadaşlarım olsa şöyle birlikte uğraşsak bu kadar kaçamak yapmam herhalde niye kimse benim günlüğüme de yazmıyor

DİYET ARKASDAŞI BEKLİYORUM HANIMLARR

Slm gunluk bugun fena sayilmazdi sutte iyi bugun dune gore menum

Sabah 1 yk lor 1 yumurta 2 ceviz domates salatalik dereotu 3 dilim tam buğday ekmegi

Ara 4 kuru kayisi 6 findik

Oglen 120 gr kuzu izgara salata 3 dilim tam buğday ekmegi 2 bardak ayran

Ara 4 yk nesfit 1 bardak sut 1 ucu bir arada 1 kucuk kare cikolata 1 etimek

Aksam 8 yk taze fasulye 2 dilim tam buğday ekmegi 1 kase yogurt 1 kepce bugday corbasi

Ara 1 armut 3 erik
Bolca su ictim ve humana still tea

Slm gunluk yinebir kilo almadiyeti ile karsinizdayim
Sabah her zamanki kahvaltim

Ara 1 armut 8 badem

Oglen 10 yk barbunya yemegi 1 kase yogurt 3 dilim tam tahilli ekmek salata

Ara 2 kase kisir 4 top dondurma hem de cikolatali

Aksam yemiycem artik bisi

Sevgili gunlugum bu günlerde icimdeki ac insani bi turlu doyuramiyorum kacamak geldi mi arkasıda geliyor mutlaka niye bu kadar iradesizim yaa madem yedim ustume coken pismanlik ne off off su bogazimi tutmayi ogrenemeyen iradesiz bir insanim ben alt tarafi kintrollu yemek yemem gerekiyir bunu bile beceremiyorum ama yok boyle olmaz cok zor verdim verdiklerimi ve yolum daha cok uzun o yuzden kaldigim yerden sifir kacamakla devam edecegim yarindan itibaren

slm sevgili günlüğüm bu sabah tekrar tartıldım artık cumadan cumaya tartılacağım belki arada bir de salı olur çünkü cumaları genelde daha ağır oluyorum salı çarşambadan sanırım vücut ödem mi yapıyo ne o günlerde diyetisyenime gidene kadar ve mutlaka haftaya 1 kilo vereceğim inşallah her şeye dikkat edeceğim bu sabah sağlıklı bir başlangıç yaptım yeniden bakalım

kahvaltım 1 yumurta 1 yk lor peyniri 3 dilim tam tahıllı ekmek domates salatalık dereotu 2 tk kadar tahin 2 ceviz

öğlen:150 gr tavuk göğsü 3 dilim tam tahıllı ekmek salata 2 bardak ayran

ara: 3 etimek 1 galeta çay 1 minik incir

akşam: 8 yk börülce yemeği 3 kepçe domatesli pirinç çorbası

ara: 1 şeftali 3 minicik incir(hepsi bi orta boy anca eder ) 1 bardak süt

slm günlük yalnız başıma takılıyorum hala bugün fena sayılmazdı kaçamakların ardından hemen toparlayamıyor insan yarın daha sağlıklı daha az kaloril bir gün olur inşallah yeni hedef 67 yi görmek bakalım

Slm sevgili günlük dün fena değildi

Sabah 1 yumurta 1 yk lor 2 ceviz domates salatalık 1 tk tahin 3 dilim tam tahlili ekmek

Ara 1 küçük şeftali 1 bardak süt

Öğlen 2 alabalık buğulama 3 dilim tam tahlili ekmek

Ara 4 yk nesfit 1 bardak süt

Akşam 8 yk bamya 3 dilim tam tahlili ekmek

Ara 1 bardak süt 1 şeftali

Bugün yediklerim

Sabah 1 yk lor 1 yumurta 2 ceviz domates salatalık 3 dilim tam tahlili ekmek

Ara 6 badem 3 üçgen karpuz

Öğlen 4 köfte 1 kepçe mercimek çorbası 2 dilim tam tahlili ekmek salata 1 kase yoğurt

Akşam 8 yk börülce olacak inşallah 3 dilim tam tahlili ekmek 1 kase yoğurt

Gece 3 erik 1 armut düşünüyorum

Canım selam, günlüğünü okudum.. şu an kaç kilosun acaba???
69 olabildin mi?Ben de yaş 37 boy 1,63 kilom 71

Canım selam, günlüğünü okudum.. şu an kaç kilosun acaba???
69 olabildin mi?Ben de yaş 37 boy 1,63 kilom 71
Meraba canım hosgeldin oldum oldum çok şükür 1 ay 70 fe bekledikten sonra su an 68.5 um bende 24 yaşındayım 4 aylık bebeğim var emziriyorum boy 160 benim de ☺☺

Slm sevgili Günlüğüm çok sıkılıyorum bi diyet arkadaşım olmamasından olsa keşke çok motive olup çok motive edebilirim halbuki neyse kendi kendime yazıp duralım bakalım

Sabah 1 yk lor 1 yumurta 6 badem domates salatalık 3 dilim cavdar ekmeği

Ara 1 elma 6 badem

Öğlen 150 gr tavuk salata 2 bardak ayran 3 dilim cavdar ekmeği

Akşam 8 yk kabak 1 kase yoğurt 3 dilim cavdar ekmeği

Ara 2 porsiyon meyve ne yediğimi sonra yazarım

aksam yemegim yazdigim gibi 8 10 tane falan su kahveli drajelerin bitterinden yedim 1 bardak da sutlu turk kahvesi meyve yemiycem

Günaydın sevgili günlük kahvaltım
3 dilim cavdar ekmeği 1 yumurta 1 yk lor 6 badem domates salatalık şekersiz çay

Canim günlügun ve bebisin hayirli olsun..
Yeni fark ettim gunlugunu..
Ben arkadas olurum sana...
Menulerine yorum yaparimm
Bu menu diyetisyen menusumu..
Harika..ama ekmekler cok fazla degil mi sanki..en axindan 2 ser dilime dusursen?

Harika..ama ekmekler cok fazla degil mi sanki..en axindan 2 ser dilime dusursen?
Evet canim diyetisyenim kızıyor azaltinca kilo vermem durduğu metobolizmam yqvasladigi zaman zaten azaltacak o yüzden listeye aynen uyuyorum emzir digit için haftada yarım kilodan fazla verince atık maddeler süte geçiyormus o yüzden hem süt üretimi için hemde süte atık madde geçmesin die biraz yüksek kalorili devam ediyorum şimdilik haftada yarım kilo veriyorum bana yeter 1 sene verdim kendime bu artık bir diyet değil bir yaşam şekli olsun istiyorum o yüzden ne kadar azaltirsam takip etmek o kadar zor olur diye düşünüyorum böyle yavaş yavaş gitsin bu arada hoşgeldin canım şu anda köydeyim o yüzden internet çok az çekiyor çok fazla giremeyebilrim ama bayramdan sonra tam gaz devam her zaman beklerim inşallah

Evet canim diyetisyenim kızıyor azaltinca kilo vermem durduğu metobolizmam yqvasladigi zaman zaten azaltacak o yüzden listeye aynen uyuyorum emzir digit için haftada yarım kilodan fazla verince atık maddeler süte geçiyormus o yüzden hem süt üretimi için hemde süte atık madde geçmesin die biraz yüksek kalorili devam ediyorum şimdilik haftada yarım kilo veriyorum bana yeter 1 sene verdim kendime bu artık bir diyet değil bir yaşam şekli olsun istiyorum o yüzden ne kadar azaltirsam takip etmek o kadar zor olur diye düşünüyorum böyle yavaş yavaş gitsin bu arada hoşgeldin canım şu anda köydeyim o yüzden internet çok az çekiyor çok fazla giremeyebilrim ama bayramdan sonra tam gaz devam her zaman beklerim inşallah
Merhaba..
Çabalarımıza devam.
Kahvaltı menün süper :)
Tsk ederim canım benim devam devam devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…