- 28 Ocak 2013
- 8.597
- 18.710
- 448
- 33
- Konu Sahibi Cutemom007
-
Meraba canım hosgeldin oldum oldum çok şükür 1 ay 70 fe bekledikten sonra su an 68.5 um bende 24 yaşındayım 4 aylık bebeğim var emziriyorum boy 160 benim de ☺☺Canım selam, günlüğünü okudum.. şu an kaç kilosun acaba???
69 olabildin mi?Ben de yaş 37 boy 1,63 kilom 71
Canim günlügun ve bebisin hayirli olsun..Slm sevgili Günlüğüm çok sıkılıyorum bi diyet arkadaşım olmamasından olsa keşke çok motive olup çok motive edebilirim halbuki neyse kendi kendime yazıp duralım bakalım
Sabah 1 yk lor 1 yumurta 6 badem domates salatalık 3 dilim cavdar ekmeği
Ara 1 elma 6 badem
Öğlen 150 gr tavuk salata 2 bardak ayran 3 dilim cavdar ekmeği
Ara 4 yk nesfit 1 bardak süt
Akşam 8 yk kabak 1 kase yoğurt 3 dilim cavdar ekmeği
Ara 2 porsiyon meyve ne yediğimi sonra yazarım
Evet canim diyetisyenim kızıyor azaltinca kilo vermem durduğu metobolizmam yqvasladigi zaman zaten azaltacak o yüzden listeye aynen uyuyorum emzir digit için haftada yarım kilodan fazla verince atık maddeler süte geçiyormus o yüzden hem süt üretimi için hemde süte atık madde geçmesin die biraz yüksek kalorili devam ediyorum şimdilik haftada yarım kilo veriyorum bana yeter 1 sene verdim kendime bu artık bir diyet değil bir yaşam şekli olsun istiyorum o yüzden ne kadar azaltirsam takip etmek o kadar zor olur diye düşünüyorum böyle yavaş yavaş gitsin bu arada hoşgeldin canım şu anda köydeyim o yüzden internet çok az çekiyor çok fazla giremeyebilrim ama bayramdan sonra tam gaz devam her zaman beklerim inşallahCanim günlügun ve bebisin hayirli olsun..
Yeni fark ettim gunlugunu..
Ben arkadas olurum sana...
Menulerine yorum yaparimm
Bu menu diyetisyen menusumu..
Harika..ama ekmekler cok fazla degil mi sanki..en axindan 2 ser dilime dusursen?
Evet canim diyetisyenim kızıyor azaltinca kilo vermem durduğu metobolizmam yqvasladigi zaman zaten azaltacak o yüzden listeye aynen uyuyorum emzir digit için haftada yarım kilodan fazla verince atık maddeler süte geçiyormus o yüzden hem süt üretimi için hemde süte atık madde geçmesin die biraz yüksek kalorili devam ediyorum şimdilik haftada yarım kilo veriyorum bana yeter 1 sene verdim kendime bu artık bir diyet değil bir yaşam şekli olsun istiyorum o yüzden ne kadar azaltirsam takip etmek o kadar zor olur diye düşünüyorum böyle yavaş yavaş gitsin bu arada hoşgeldin canım şu anda köydeyim o yüzden internet çok az çekiyor çok fazla giremeyebilrim ama bayramdan sonra tam gaz devam her zaman beklerim inşallahCanim günlügun ve bebisin hayirli olsun..
Yeni fark ettim gunlugunu..
Ben arkadas olurum sana...
Menulerine yorum yaparimm
Bu menu diyetisyen menusumu..
Harika..ama ekmekler cok fazla degil mi sanki..en axindan 2 ser dilime dusursen?
Tsk ederim canım benim devam devam devamMerhaba..
Çabalarımıza devam.
Kahvaltı menün süper :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?