Sevgili Günlük;

Cok tsk ederim canim her zaman beklerim gunlugume

Mrb sevgili gunlugum bugun yorgunum biraz menumu paylasip yatacagim
Sabah 3 dilim tam tahilli ekmek
Ara 1 seftali 1 armut

Oglen 3 dilim tam buğday ekmegi 150 gr tavuk haslama salata

Ara 4 etimek 1 bardak sut

Aksam 6 yk yagsiz kisir 8 yk patlican yemegi

Ara 3 kuru kayusu 20 gr kuru uzum 1 cay bardagi sut

Slm gunlugum bugunu de iyi geciriyorum sayilir bu hafta vitamalt yok sut dun aksam yetmeyecek gibi oldu biraz sagarak getirdim bebegimi doyurdum cok sukur gece araogunu icin hemen 3 kuru kayisi ile 20 gr kuru uzum yedim gece geldi sukur tabiki aksamki kisirin da etkisi vardir ah benim bebegim anne sutuyle buyumesini hic bisiye degisemem tabiki ama bu demek degilki homini girtlak yiyeyim kilo alirsamda ben cok mutsuz olurum mutsuz bir annenin bebegine faydasi olmaz dengeliyecegiz artik

Bugunku menume gelince
Sabah kahvaltisi hep ayni

Ara 3 kuru kayisi

Oglen 150 gr tavuk salata 3 dilim tam buğday ekmegi 1 bardak ayran

Aksam
Mrb sevgili gunlugum bugun yorgunum biraz menumu paylasip yatacagim
Sabah 3 dilim tam tahilli ekmek
Ara 1 seftali 1 armut

Oglen 3 dilim tam buğday ekmegi 150 gr tavuk haslama salata

Aksam 6 yk yagsiz kisir 8 yk patlican yemegi

Ara 3 kuru kayusu 20 gr kuru uzum 1 cay bardagi sut
8 yk bamya 1 kase yogurt 3 dilim tam tahilli ekmek

Ara bakalim 2 porsiyon meyve ve 1 cay bardagi sut olacak armut seftali olur sut iyi olursa az gibi olursa daha sekerli meyve tercih edecegim

merhaba sevgili günlüğüm günlerdir sana urayamadım ama tabiki diyetimi yapıyorum yarın kontolüm var bakalım bu hafta kırdım mı şeytanın bacağını bence bi yârim kilo verdim gibi 69 bu hafta görünecek bana biliyorum gelmediğim günlerin menüleri
cuma
sabah:1 yk lor 1 yumurta 5 zeytin 3 dilim çavdar ekmeği domates salatalık dereotu

ara: 6 kuru kayısı

öğlen: 10 yk nohut salata 2 yk bulgur pilavı 2 dilim çavdar ekmeği 1 bardak ayran

ara: 4 etimek 1 bardak süt 3 tane üzüm

akşam: 8 yk bamya 1 kase yoğurt 3 dilim çavdar ekmeği

ara: 3 erik bir zarmut 1 çay bard süt
cumartesi
sabah: 1 kk beyaz peynir 1 yumurta 3 dilim çavdar ekmeği domates salatalık
ara: 4 erik bir çay bardağı süt

öğlen: 150 gr tavuk göğsü salata 6 yk bulgur pilavı

ara: 4 etimek 1 bardak süt

akşam: 1 lahmacun 1 brdak ayran (misafirlikteydik mecbur yemekte bu vardı yedim)

ara:yok

pazar:1 kk beyaz peynir 1 yumurta 3 dilim çav ekmek domates salatalık

ara: 1 elma 1 armut

öğlen:8 yk börülce 3 dilim tam buğday ekmeği 8 badem

ara:4 etimek 1 bardak süt

akşam: 150 gr tavuk göğsü salata 3 dilim tam buğday ekmeği

ara: 3 kuru kayısı 3 erik

bugün:
sabah:1 kk beyaz peynir 1 yumurta 3 dilim tam buğday ekmeği domates salatalık dereotu

ara: 4 kuru kayısı 1 çay bardağı süt

öğlen: 200 gr balık buğulama salata 3 dilim tam buğday ekmeği

ara: 4 etimek 1 bardak süt 2 ceviz

akşam: 8 yk bamya 1 kase yoğurt 3 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 1 elma 3 erik 1 çay bardağı süt

sevgili günlük bugün bildiğin gibi diyetisyen kontrolüm vardı onca kilo veremediğim haftadn sonra gözlerime inanamadım 69.1 sonunda ilk hedefe ulaştım şimdi sıra ikinci hedef olan 65 i baskülde görmek sonra sırasıyla 62 ve tabiki 59 ve en son 57 olsa harika olur olacak bebeğimin doğum gününde bende çıtır bir anne olarak pozlar vereceğim inşallah diyetisyenim diyette bazıı değişiklikler yaptı ve yine çok takıntılı olmam konusunda beni uyardı hayat boyu sağlıklı yaşama geçebilmem için kendimi biraz rahat bırakmam gerekiyor yoksa sıkılıp bırakıp boşverrr diyeceğimden bahsetti tıpkı bundan önceki diyet girişimlerimde olduğu gibi ama yooook bu sefer öyle bir niyetim yok bu benim yaşam tarzı ben artık yaşlanınca sağlklı olabilmek için bu serüvendeyim bitmeyecek ben ideal kiloma gelip orda kalacağım hamile kalsam bile takrar sağlıklı aralıklarda kilo alıp top gibi göbeğim dışında fazlalık yapmayacağım vücuduma

yeni diyet listem :
uyanınca
1 bardak suya 1 kabuk tarçın ve 1 kaç karanfil ilave ederek içiniz.

SABAH: 8.00
2 kk yağsız beyaz peynir veya 1 adet yumurta + 1 kk yağsız beyaz peynir
5 adet zeytin veya 2 tüm ceviz
3 dilim ekmek (tam buğday tam tahıllı Çavdar uno )
domates salatalık yeşillik
1 meyve

ARA: 10.30 3 kuru kayısı veya 1 çk kuru üzüm (meyveler glisemik indeksi düşük olanlardan tercih edilecek)
6 badem

ÖĞLE:13.00

pişmiş 120 gr kırmızı et veya 150 gr beyaz et veya 200 gr balık veya 10 yk kurubaklagil yemeği
1 su bardağı yoğurt
3 dilim ekmek
yağsız salata

ara:16.00

4 yk sade nesfit
1 su bardağı light süt

akşam:19.00

8 yk sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
3 dilim ekmek
yağsız salata

ara:21.30
2 adet meyve

Bugunki menum
Sabah 1 kk peynir 1 yumurta 3 dilim tam buğday ekmegi domates salatalik dereotu 2 ceviz

Ara 4 kuru kayusu 5 badem

Oglen 4 köfte 1 bardak ayran 3 dilim tam tahilli ekmek salata

Ara 4 top dondurma (bu odul diyetisyenim verdi )

Aksam 8 yk turlu 1 kase yogurt 3 dilim tam buğday ekmegi

Ara 1 elma 1 seftali 1 cay bardagi sut

Az kaldi az istedigim bedenin icine girecegim ve ben istedigim kiyafetleri giyecegim kimsenin bedenine bakip ic gecirmeyecegim kendimi aynada keyifle izleyecegim ben degisecegim sadece bedenim degil ruhumu da degistirecegim kitaplar okuyup ufkumu genisletecegim namaza baslayip ruhumu besleyecegim evimi kendimi tertemiz ve her zaman bakimli tutacagim cunku ben degerliyim kendime hakettigim degeri verecegim bedenime ruhuma hakettigim gibi davranacagim

Slm sevgili günlük dün ve bugünü birlikte yazayım dün kitap okumaktan giremedim çok heyecanlı gidiyor kitaplar

Menüler
Sabah 1 kk peynir 3 dilim tam tahlili ekmek domates salatalık yumurta 2 ceviz 1 armut

Ara 3 kuru kayısı 6 badem

Öğlen 200 gr alabalık buğulama 3 dilim tam tahlili ekmek salata
Ara 4 yk nesfit 1 bardak süt
Akşam 8 yk börülce bir kase yoğurt 3 dilim tam tahlili ekmek
Ara 1 armut 1 elma

Dün
Sabah aynı Ara aynı öğlen 10 yk kuru fasulye 3 dilim tam buğday ekmeği 1 kase yoğurt
Ara aynı
Aksam 8 yk patlıcan 1 kase yoğurt 3 dilim tam buğday ekmeği
Gece 3 erik 1 şeftali

Slm gunlugum
Bugun gec uyandim biraz sasti menuler
Sabah 1 yk lor 2 ceviz 3 dilim tam tahilli ekmek domates salatalik dereotu 1 yumurta

Ara 3 kuru kayisi 6 findik 1 ceviz 1 bardak sut

Oglen 150 gr tavuk izgara salata 2 bardak ayran 3 dilim tam buğday ekmegi

Ara 4 yk nesfit 1 bardak sut

Aksam 3 etimek 1 bardak sut 1 seftali 3 erik

Slm sevgili günlük bugün kilo alma diyeti yaptım çok verdim ya yazayım yemekleri

Sabah 1 kk peynir 3 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta domates salatalık çay dereotu

Ara yok

Öğlen 1 kepçe buğday çorbası 120 gr et haşlama 6 yk pirinç pilavı 2 kaşık irmik helvası (Mevlüt vardı )

Ara 3 küçük incir 6 fındık

Aksam 8 yk patlıcan yemeği 6 yk Yoğurtlu makarna

Ara 1 bardak süt

slm sevgili günlüğüm bi kaç gündür eşimle tartışıyoruz bu ailesine bağlılığı bi aile olsa içim yanmaz babası tam bi sorumsuz ablası bi tuhaf çok sıkıldım hepsine öfke duyuyorum hele o babası sorumsuz adam hem hiç bişi ile ilgilenmiyor ama eşim yere koymuyor babasını eşimin karakteri böyle benim ailemede allah var ok iyi davranıyor asla saygıda kusur etmez benim akraba çevrem eşimi o yüzden benden çok seviyor ama benim ailemde anormal bi durumda yok bunlar çok farklılar akrabalarının hepsi dedikoducu falan o ablası tam bir patavatsız ne yapacağı ne söyleyeceği belli olmuyor of bu işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum eşimi çok seviyorum onun bu aileden nasıl çıktığına şaşırıyorum e ister istemez içimdeki duyguları ona yanstıyorum üzülüyor arada kalıyor napsın o da ailesi değişmiyor e bende onları sevmiyorum istemiyorum diye üzülüyor haklı ama bende geçmişi bi türlü unutup da önüme bakamıyorum ve bu kadar şeyi niye anlattım bi kaç gündür eşimle bunlar yüzünden tartışıyoruz ve bugün olan oldu akşam cozuttum resmen

sabah: 1 yumurta 1 yk lor 5 zeytin 3 dilim çavdar ekmeği domates salatalık dereotu

ara: 3 kuru kayısı 6 fındık

öğlrn: 4 köfte salata 3 dilim çavdar ek. 2 bardak ayran

ara: yok

akşam: belki de yarım kilodan fazla kuzu ızgara 5 dilim ekmek 4 bardak ayran soğan salatası

ara: 3 top kakoolu dondurma

bu arada bugün diyetisyen günümdü yarım kilo vermişim benim için çok iyi tabi burdaki diyetisyenimle vedalaştım artık bayramdan sonra urfadakinde alacağım soluğu bu günü telafi edip gidene kadar inşallah 1 kilo daha veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…