- 28 Ocak 2013
- 8.597
- 18.710
- 448
- 33
- Konu Sahibi Cutemom007
-
Cok tsk ederim canim her zaman beklerim gunlugumesen yeni doğum yapmışsın tabii az yememen lazım balım bilmiyordum ben :) emziriyorsun bebeğin anne sütüne ihtiyacı var tabii ki doğru konuşmuş diyetisyen kilo almadan bu süreci atlatıp sonrada diyete girersin başarılar dilerim takipteyim moral destek için her zaman yanında olurum
gelirim canım benimCok tsk ederim canim her zaman beklerim gunlugume
Tsk ederim canim benim bisiler yapmaya calisiyorum istecanım görmeyeli süper ötesi ilerlemişsin maşallah tebrik ederim devamı gelir inşallah
gayette başarıyorsun bence üstelik kilo bile veriyorsun :)Tsk ederim canim benim bisiler yapmaya calisiyorum iste
Çok şükür canım kendime 1 sene koydum önüme bakalım inşallah eski kilom dönerim bu bi senede yavaş yavaş 10 kilo kaldıgayette başarıyorsun bence üstelik kilo bile veriyorsun :)
1 senede 10 kilo rahat gider zaten süreyi iyi koymuşsun acelende yok zaten tatlım :)Çok şükür canım kendime 1 sene koydum önüme bakalım inşallah eski kilom dönerim bu bi senede yavaş yavaş 10 kilo kaldı
evet canım acelem yok ama cozuttum bugün var ya ah şu içimdeki boşlukları yemekle doldurmaktan vazgeçtiğim gün her şey harika olacak1 senede 10 kilo rahat gider zaten süreyi iyi koymuşsun acelende yok zaten tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?