Sevgili Günlük;

İkindi 2 küçük incir

Aksam yemegi 8 yk taze fasulye 1 kase yoğurt 3 dilim tam buğday ekmeği
Gece de 2 küçük koy şeftalisi ile 1 bardak süt içerim

slm günlük zorunlu olarak ara vermek zorunda kaldım çünkü taşındım taşınmaydı bayramdı derken kilo almadım ama veremedim de en sonki kilom 68.2 idi cuma günü bugün yeniden başladım diyetimde de eksiltmelere gitti diyetisyen ekmeklerde zaten fazla geliyordu

sabah: 1 yumurta 3 dilim tamm buğday ek. 1 kk peynir domates salatalık

ara. yok

öğlen: 8 yk bamya 1 kase yoğurt 2 dilim tam buğday ekmeği

ara: 25 tane üzüm 10 badem

akşam: yarım palamut 2 dilim tam buğday ekmeği salata

ara: 2 kare bitter 1 bardak ikisi bir arada( çok canım istedi )

Eklentiler

• upload_2015-10-6_20-2-12.png
    611 KB · Görüntüleme: 68
of tam bir buçuk aydır aynı kilodayım diyetisyen beni kovsa yeri şu anda bunu farkediyor ve hemen motivasyonumu toplayıp hemen şimdi tekrar başlıyorum regl biter bitmez de yüzmeye başlıyorummmmm artık yılbaşında 65 görülecek

bugün yediklerim

sabah: 2 dilim tt ekmek 3 dilim peynir 1 yumurta

ara: 1 mandalina

öğlen: 1 tabak patlıcan yemeği 1 kase yğrt 2 dilim tt ekmek

ara: 5 tane lahana 1 tane biber dolma 1 sütlü kahve

akşam: saçma oldu 1 dilim kek 1 tuzlu kurabiye 1 sigara böreği

ara: 2 ceviz 10 badem 1 avuç kuru üzüm

2 dilim çav ekmek örgü peyniri 1 yumurta domates salatalık

ara: yok

öğlen: 4 köfte kadar kavurma 2 dilim çav ekmek salata

ara: yok

akşam: et haşlama 1 köfte kadar falan brokoli karnabahar salatası 2 dilim çvadar ekmek

ara: 1 bardak sütlğ kahve 10 badem 2 ceviz 1 nar kuru üzüm

yarın diyetisyen kontrolü var sanırım 65.5 gibi bişiyim uzun süredir bi dikkat ettim bi etmedim kilo verdim ama çok yavaş ama kendmi daha hazır hissediyorum şimdilik gruplara yazacak kadar enerjim yok ama günlüğüm sana yazacağım yarından itibaren belki bi arkadaş gelir motive oluruz yarın görüşürüz o zaman

Devam ediyorum 7. Gruba üye oldum kilom 66.7 diyetisyende 65.3 gelmişti ama saf protein yapmıştım normal diye
Te dönünce hop geri geldi ama bundan sonra diyet listeme göre gideceğim çünkü süt azalıyor ekmek tuketmeyince

canim merhaba.4 ay önce dogum yaptim emziriyorum.hamilelikde tam 22kilo aldim boyum 1.66 63kiloyla gebe kalmiştim eve geldigimde 76idimuan 70 kiloyum 1 aydir sabit.sekerli unlu gidalar tuketmiyorum gunluk 4 dilim ekmegi gecmiyorum.ama sorunumu şu aksam olunca acayip yeme istegi oıuyor bende gunboyu iyi de.aksam zorluyor beni bide malesef kizartmalari cok seviyorum bana emziren bir anne olarak bir onerin varmi iradem cok zayif malesef

CNM ilk sayfada diyet listem var bi incele istersen vallahi zararlı gıdaların hepsi çok lezzetli ve maalesef iradesine sahip çıkmak çok zor ama emzirirken en kolay kilo veriliyor sonraya kalırsa daha zor

canim ekmek cok ama listende
bide bebegim daha kucuk harfiyen uyamiyorum malesef
bugunden başladim gene bakalim neolacak cok sik acikiyorum karnim doysada goz doymuyor sanki

canim ekmek cok ama listende
bide bebegim daha kucuk harfiyen uyamiyorum malesef
bugunden başladim gene bakalim neolacak cok sik acikiyorum karnim doysada goz doymuyor sanki
tatlım ne yaptın merak ettim görmemişim yazdığını yeni farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…