- 28 Ocak 2013
- 8.597
- 18.710
- 448
- 33
- Konu Sahibi Cutemom007
-
Tsk ederim canımCNM GÜNLÜĞÜN HAYIRLI OLSUN
canım bende zamanında Karatay dukan hepsini yaptım her diyet herkese yaramıyor kişinin kendisini iyi tanıyıp vücudunun neye nasıl tepki verdiğini iyi izlemek gerekiyor ben meyve ve ekmeği uzun süre hayatımdan cikardigim zaman yeme ataklarinin daha sık geldiğini farkettim kendimde dogumdan once diyetisyen kontrolünde bu listeler sayesinde 57 kiloyu gördüm ve en uzun devam edebildiğim yöntem buydu asıl mesele yöntem ne olursa olsun onu hayat tarzına donusturebilmek bana en kolay bu beslenme şekli geliyor ve hayat tarzımi bu şekilde sekillendirebilecegime inanıyorum hepimize tuttuğu yolda başarılarhayırlı olsun günlüğünüz bende bu sabah başladım günlük tutmaya
2 sene önce 70 kilo civarıydım bende 2 sene içinde türlü diyetlerle 60a son 1 ay içinde de karatay ve glisemik indeks vs uygulayarak kardiyo yaparak 54.8e kadar düştüm.
bu şekilde liste yapılarak uygulanan diyetlerin başarısız olduğunu düşünüyorum ben birde ekmeği hamur işini şekeri tamamen hayatımızdan çıkarmalıyız bence o yüzden bana karatay daha makul geldi ve çok faydasını gördüm. Ama seni de takip edeceğim canım kolay gelsin benim günlüğümede beklerim :)
merhaba sevgili günlük salıya bişi kalmadı baya heyecalıyım inşallah 69 olmuşumdur artık bi de 68 olur muşum :)))
bugün yediklerimle başlayalım bugün azcık kaçtı ama ipleri bırakmayıp kaldığımız yerden devam ediyoruz
sabah: 1 yağsız yarım yufkayla yapılmış gözleme 5 badem domates salatalık
ara: 5 siyah erik
öğlen:120 gr tavuk ızgara 10 tane yaprak sarma salata
ara: 4 etimek 1 parça börek 1 çatal incir reçeli
akşam: 8 yk taze fasulye 1 kase yoğurt 3 dilim çavdar ekmeği
ara: 5-6 siyah erik 1 bardak süt
Of çok fazla hepsi bir arada değil mi ama bugün gözüm döndü gerçekten de gozleme Yağsız ve tuzsuz yarım yufka ile lor la kendim yaptım da sarma lar da ekmek yerine ama börek için bi bahanem yok maalesefhem gozleme hem sarma hem borek
Sağol canım valla salı günü kontrol var bakalım ak miyim kara mi o zaman belli olacak tam dört haftadır basküle 69 görmek için çıkıyorum en son yine 70.0 gördüm indim indim çıktım ama 69.9 göreyim diye maalesef göremedimboyle arka arkaya yazinda daha bi cok duruyo ama gunun gerisi borek disinda guzel :)
Sağol canım valla salı günü kontrol var bakalım ak miyim kara mi o zaman belli olacak tam dört haftadır basküle 69 görmek için çıkıyorum en son yine 70.0 gördüm indim indim çıktım ama 69.9 göreyim diye maalesef göremedimama bu hafta göreceğim artık şu 6 rakamını inşallah
menü bana çok geldi sen diyetisyen kontrolündemisin kuzum? o ekmekler ince mi 9 dilim etti çünkü :/slm günlük yarın diyetisyen kontrolüm var dünkü börekle incir reçelini saymazsak gayet iyi bir hafta geçirdim bugünü de kazasız belasız atlattım
sabah: 1 kaşık lor 1 yumurta domates salataık 3 dilim çavdar ekmek dereotu 5 zeytin
ara: 5 tane siyah erik 1 çay b süt 1 fincan humana
öğlen: 10 yk barbunya yemeği 1 bardak ayran 3 dilim çvdar ekmeği
ara: 4 etimek 1 bardak süt 1 tane malt
akşam: 8 yk börülce 3 dilim çavdar ekmeği
ara: 3 siyah erik bir küçük armut 1 bardak süt
Evet canim diyetisyen kontrolunde yim bigun kontrolum vardi ve hic kilo veremedim zaten ayniyim yalniz soyle bir sorunvra emziriyorum ve beslenmem kisitlaninca sutum de azaliyor bi de gunde bi tane vitamalt iciyorum onunla birlikte kilo vermem durdu bakalim sut bu hafta bu diyetle iyiydi diyetisyenim bugun vitamalti cikaralim dedi bakalim bu hafta nasil olacak en azindan alti aya kadar hedefim kilo almadan bebegimi doyurmak zaten emziren annede haftada en fazla yarim kilo hedefleniyormis cunku kilo verirken vucutta yikim oluyor ve o esnada cikan atik maddeler sute karisiyor bunlari da bugun ogrendim asil hedefimiz kilo vermek degil almadan bebegimizi doyurmak olmali dedi diyetisyende iste kadin o kadar bilgili geldi ki guveniyorum bakalim haftaya nasil olacakmenü bana çok geldi sen diyetisyen kontrolündemisin kuzum? o ekmekler ince mi 9 dilim etti çünkü :/
sen yeni doğum yapmışsın tabii az yememen lazım balım bilmiyordum ben :) emziriyorsun bebeğin anne sütüne ihtiyacı var tabii ki doğru konuşmuş diyetisyen kilo almadan bu süreci atlatıp sonrada diyete girersin başarılar dilerim takipteyim moral destek için her zaman yanında olurumEvet canim diyetisyen kontrolunde yim bigun kontrolum vardi ve hic kilo veremedim zaten ayniyim yalniz soyle bir sorunvra emziriyorum ve beslenmem kisitlaninca sutum de azaliyor bi de gunde bi tane vitamalt iciyorum onunla birlikte kilo vermem durdu bakalim sut bu hafta bu diyetle iyiydi diyetisyenim bugun vitamalti cikaralim dedi bakalim bu hafta nasil olacak en azindan alti aya kadar hedefim kilo almadan bebegimi doyurmak zaten emziren annede haftada en fazla yarim kilo hedefleniyormis cunku kilo verirken vucutta yikim oluyor ve o esnada cikan atik maddeler sute karisiyor bunlari da bugun ogrendim asil hedefimiz kilo vermek degil almadan bebegimizi doyurmak olmali dedi diyetisyende iste kadin o kadar bilgili geldi ki guveniyorum bakalim haftaya nasil olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?