merhaba günlük... eski günlerdeki gibi sabaha karşı yazmalarımdan:)
baya zaman oldu sana yazmayalı,bu aralar yazmayı da düşünmüyordum aslına bakarsan ama tek bir mesaj fikrimi değiştirdi.
kızını benimle özdeşleştiren bir anne, "seni izliyordum; neden artık yazmıyorsun?" yazmış bana...
ben de dönüş yapayım dedim... en azından bi göstereyim kendimi:)
günlük hayatımda pek bir değişiklik yok, biliyorsun bayadır yok...
yeni işimi de biliyorsun, pek severek yapıyordum ve yeni bir kanalla anlaşmıştım.
ancak o dönem ufak bir sakatlık geçirdim, ayak bileğim gitti.
işyeri ile pek bir problem yaşamadık, bileğim geçince başlarım dedim.
doğrusunu söylemek gerekirse bileğim bir haftadır falan eskisinden daha iyi, alışverişe falan çıktım hatta spor bile yaptım.
ama hazır iznim varken biraz daha yatayım dedim:)
güzel olacak günlük, güzel bir kanalda başlıyorum.
eski sevgilimden pek bi haber yok, dolanıp duruyor bir ABD, bir Afganistan... bazen seyrediyorum onu da tv'de. ama seyretmediğim günler de oluyor artık..
annemle aramı soracak olursan berbat...
benim telefonum bozulmuştu geçenlerde.
beni seven bir adam vardı, msnden yazdı; görüşmek istemiyorum dedim.
cebimi aramış, ulaşamamış falan derken arkadaşlardan annemin cebini bulmuş.
gece ikide annemi arayıp," size bişi açıklamak istiyorum kızınızla ilgili. " demiş. annem tabi korkmuş, ne dicek sapık mıdır in midir cin midir diye...
neyse işte herif , "seviyorum kızınızı" falan demiş.
annem de "bana düşmez beni ilgilendirmez princess'la konuşun"demiş, kapatmışlar.
o gün annem işte "ne işler karıştıyorsun, insanların canını yakmaktan bıkmadın mı?" dedi bana,bağırdı hatta; çok ağır tartıştık. ağır kelimeler kullandık. üç gündür konuşmuyoruz.
günlük dua et, secret yap. bişiler yap ama.. ortalamanın üzerine çıksın hayatım. bildim bileli sürünüyorum ya.