Popüler Konu Sevgili günlük...

Aşmam gereken kara bulutlar var önümde, insanların, hayatın ağır enerjileri.. Beynime kodlanmış negatif düşünceler bir parazit gibi kemiriyor enerjimi yıllardır. Aile baskısıyla, huzursuzluklarıyla birlikte.. Aşamıyorum. Aşabilecek gücü bulamıyorum. Ama o güce yaklaştığımı hissediyorum. Çok ağır, yavaş bir şekilde... Aşabilsem, dünya varmış diyeceğim gibi... Enerjimin güçlenmesi gerekiyor...
Aile her şeydir.. Her şey... Desteksizim, anlaşılmadım ve hep suçlu benim. Fazlasıyla da hassasım. Aşması çok güç kırgınlıkları. Doğru şekilde hazırlamadılar beni hayata hep yetersiz hissettim. Tek başıma kaldım hep.. Ama yapamadıklarımdan tek suçlu hep ben oldum. İş büyüdü, ilaç desteğine gitmek zorunda kaldı işte sonunda. Aslında ben yıllardır destek almak istiyordum ama söyleyemedim işte, söylenemiyor aileme böyle şeyler. Kaldırmakta zorlandığım çok şey vardı zaten...
Bilinçli/bilinçli olmaya çabalayan aile her şeydir. Nimettir. Tam tersi bir çiledir bence.

Keşke resim yeteneğim olsa.

Son düzenleme:
Çevremdeki insanları, enerjileri umursamamak benim için oldukça güç bir şey. O gücü kazanmam ve daimi kılmam lazım...
Kendimi onlardan çok daha fazla umursamam ve bilmem lazım. "Başka" enerjilerin üstünde olması lazım kendi enerjimin... Her daim...

Çevremdeki insanları, enerjileri umursamamak benim için oldukça güç bir şey. O gücü kazanmam ve daimi kılmam lazım...
Kendimi onlardan çok daha fazla umursamam ve bilmem lazım. "Başka" enerjilerin üstünde olması lazım kendi enerjimin... Her daim...
Ve bunu yaparken tartışma, kavga, gürültü olacaktır muhtemelen.. Zaten bunu yapmanın zor olmasının bir sebebi de bu. Hep bir çatışma hali... Eğer istediğim şeyi yapamazsam bu daha da çok olacak. Çok güce ihtiyacım oldu hep bu yüzden. Göze almam gerekenler var. Ne olursa olsun kendi arkamda durabilecek güce ihtiyacım var.
Tek başımayım.

Soğukkanlılığın ve dengenin kitabını yazabilecek noktaya tez vakitte gelebilmem ve bunun kolaylıkla, güzellikle olabilmesi için neler mümkün?
Valla yeter artık. Sağlıklı olmak istiyorum...

İçimde sevilmemiş olmanın verdiği mutsuzluk ve acı var günlük. Tüm gün buna ağladım. Aylardır biriktirmiştim ağlayamıyordum. Bugün ayların acısını çıkarırcasına ağladım. Sevdiğim tarafından sevilmek nasıl bir duygu hiç bilmiyorum. Sevilmek nasıl bir şey pek bilmiyorum.

Fazla iyi niyetli, hassas, kırılgan, duygusal olmak bu dünyaya ait olmayan bir tür bozukluk bence.
Zira böyle yaşamak oldukça güç...

Gönlümce insan sevmek istiyorum...
Kandırılıyor muyum diye korkmadan, üzülmeden, kırılmadan, şok olmadan...

Sevgili günlük,

Bazi şarkılar insanın yüreğini okuyor sanki…

Fani dünyanın yükünü
çeke çeke yoruldum ben
gizli gizli gözyaşımı
döke döke yoruldum ben
Umut bahçesine Tohum
eke eke yoruldum ben
Dehre dalmışım
Yarım kalmışım
AH mı almışım
Nedeyim
Sussam olmuyor
Kimse duymuyor
Felek gülmüyor

Nedeyim

Günlük iyi bir şeylerin olmasına çok ihtiyacım var. Canım acıyor. Şu sınavların hepsini verebilmek istiyorum. Bana çok iyi gelecek. Lütfen bu kez olsun ya, geçeyim hepsini :KK43:

Sevgili günlük,

çok yoruldum, birini düzeldi “rahata” kavuştum derken diğeri çıktı başıma 😞

Paketli ürünleri tamamen kesebilsem çok iyi olacak gibi..
Bir de meyve, doğal ürünler, bitter dışında şekeri..

Çok yorgunum günlük, kafam çok dolu, çok yorgunum, hem fiziksel hem zihinsel anlamda…

Hayatı ve hayatımı olduğu gibi kabullenebilsem her şey daha iyi olacak gibi ama...
Bu kadar hassas ve kırılgan olmasam...

Güzellikleri hayatıma çekip somutlaştırmam için güç ver bana Rabbim...

Duygu patlamasi yasiyorum .kim ne derse desin belki uzuntuden ,belki sevincten ben bile bilmiyorum aglamak icin yer ariyor gibiyim .

yada gec kaldigim bazi seylere ,yola erken ciktigim vakitlere de uzuluyorumdur 🫶

hayat ben seni cok seviyorum sevdiklerimi uzme olur mu

Yaşamak güzel 🫶

Sevgili günlük,

gergin insanlarla yaşamak çok zor ve yıpratıcı..

Sevgili günlük , özlemenin dibini gördüm. Bir tek annem olsun bana birşey olmaz dı.. annesizlik günden güne beni yıpratıyor bitiriyor. Eğer yaşayacak daha çok günüm var ise ne olur dayanma sabrı ver Allahım . Ben böyleyken kendi çocuğuma nasıl iyi motive canlı bir anne olacağım bilmiyorum . Çok karıştım anne, gelsen keşke…

Sağlıklı bir hayat yaşayabilmem için neler mümkün...
Ruhen, bedenen, ilişkiler açısından... Huzurlu, güvenli, keyifli...

X