- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Sanki sevgili olmuşlar da seni de aralarını bozmaya çalışan üçüncü sahış gibi görüyorlar. Bence bi süre uzak dur bunlardan adlarını koyarlar ya da başlamadan biter,bu arkadaşlık değil,arkadaş olsalardı seni dışlamaya çalışmazlardı.
Onlar yakında sevgili olabilir olmasa bile biri mutlaka açılır,aksini görmedim,çünkü arkadaşlıktan fazlası var.Bir de özel ilgi var birbirlerine karşı,başkalarının yanında tavır değişikliği bunlar hep işaret.Arkadaşım calısmıyor zaten, kız yokken çok iyiyiz o varken de kötü davranmıyor tabi ama o yokken ki kadar samimi olmuyo mesela
Zorında kalmadıkça yapmıyorum zatenarkadaşınla ayrı görüş. 3lü görüşme yapmayın
heralde bu kızın daha önce hiç yakın arkadaşı olmamış ondan bu kadar kıskanma sahiplenme duygusu olmuş ki gerçekten var öyleleri benim okuduğum üniversitede de vardı.Birlikte uyurlardı herşeyi birlikte yaparlardı.Tabi senin de doğal olarak canın sıkılıyor bu durumdan sanki sevgililerin arasına giriyormuş gibi en iyisi başka arkadaş ortamınla daha fazla vakit geçir.
Onlar yakında sevgili olabilir olmasa bile biri mutlaka açılır,aksini görmedim,çünkü arkadaşlıktan fazlası var.Bir de özel ilgi var birbirlerine karşı,başkalarının yanında tavır değişikliği bunlar hep işaret.
Ben de öyle anladım. 3 kız değil mi? Biz mi yanlış anladık?Ama ikiside kiz? Yani uc kiz anladigim kadariyla?
Benim de kafam karıştı sevgili gibi diyince erkeğe yordum kız arkadaş filan diyince de cinsiyet belirtti diye diğerini erkek diye düşündümAma ikiside kiz? Yani uc kiz anladigim kadariyla?