Sevgili bulunca degisen arkadas..

bi de bunun evlenen koca delisi olan versiyonu var. bu tabiri kullanmayı da sevmiyorum..4 senelik can dostum evlennce aramaz oldu.en son i mail attım 3 ay önce o da cevapsız. doğum yaptı aradım,doğum yaptım 1 sene önce aradı..o kadar. en son bi arayayım dedim yurt dışında kendisi. sesimi tanımadı sonra dedi ki:" çok şey bi zamanda aradın çamaşır atıyodum" zaten hat kesildi..benim de ilişkim onunla bitmiş oldu..üzülerek. ben hala rüyamda görüyorumonu çok özlüyorumçünkü

Kocalariyla sevgilileriyle mutlu olsunlar ne diyelim.
Benim gerçekten suçum yok bu konuda ona eminim..
Arkadaş öyle kolay bulunmuyor ki..

Ceylin konuyu okumadım ama başlıktan dertliyim,bir hırsla yazıyorum.

Salla gitsin erkek delisi buldumcuk insanlardan zaten sana dost olmaz.Onların tek varlığı sevgilileri,kocişleri.

Arkana bile bakma,kaç yıllık olursa olsun.

Kocalariyla sevgilileriyle mutlu olsunlar ne diyelim.
Benim gerçekten suçum yok bu konuda ona eminim..
Arkadaş öyle kolay bulunmuyor ki..

çok doğru söylüyorsun hiç kolay bulunmuyor..o benim canımdı ya. o aramızdaki mesafeyi hissedince kötü oluyorum..çocuklarımız bize teyze diyebilirdi ama kendi seçimi napalım.

şimdi gel gör ki dğer samimi arkadaşım da evlendi ve gitti o da yok kaldım yapayalnız..yani şu olay hayatımdan çıkmış onu farkettim. arkadaşını ararsın da ne yapıyon diye sorarsın ya. öyle bişey yok artık. ha bire annemi kız kardeşlerimi arıyorum..arkadaş lazım

Ne olursa olsun kardeşle arkadaş bir olmaz ki.
Öyle kolay kolay arkadaş edinip samimi olamam ben birde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…