- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.566
- 248
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
10 kusur yillik arkadasim.
İlkokuldan beri en yakin arkadasim.
Evlerimiz 5 dklik mesafede.
Haliyle surekli gorusurduk eskiden.
Cani sikkin olurdu mutlaka giderdim surekli.
Canim sikkin olurdu gecenin 1inde gelirdi.
Herkes kiskanirdi bizi.
Akrabalar bile bilirdi bizim samimiyetimizi.
Herkes ozenirdi bize.
Hani Ceylin olmadan Melek Melek olmadan Ceylini dusunmezdi kimse.
Oyleydik biz iste.
Hep beraber hep dipdibe hep ic ice.
Ne olursa olsun derdim Melek yanimda gerisini koy ver gitsin..
Guven verirdi bana.
Ne biliyim ailecek akrabalardan bile çok gorusurduk..
3 yillik umutsuz bir ilişki yasadi sürekli dertlestik.
Geceden sabaha kadar konuştuk aglastik kaç kere.
Bu arada benim de sevgilim oldu hep.
Ama asla onu ihmal etmedim.
O da beni.
Ta ki 1 sene önceye kadar .
Yeni bir çocukla tanisti 2 hafta sürmeden sevgili oldular.
İlk tanistiklarinda anlatti bana herkesin gözü onda ama onunki bende çok yakisikli diye falan..
Velhasil başladılar bu çocukla ..
Biz 21 çocuk dediğim adam da 32 yasinda..
Psikopatin teki..
Basta dedim ki yaptiklarini duyunca uzak dur bu adamdan.
Yok dedi devam ettiler.
Bu adam elini kolunu kesen kendini bicaklayan bir adammis .
Baya baya kendini bicaklamis sinirlenince..
Arkadasim cevap yazmayinca evlerine gidip birilerini soran bir adam.
Gozdagi veriyor güya aileme komşuna rezil ederim seni diye...
Öyle halleri var ki adamin neyse Lisa keseyim.
Arkadadim bu adama asik mis...
Öyle bir askki beni unutturmus.
Sürekli bize gelen arkadasim gelmez oldu .
Sevgilisi izin vermiyor..
Bulusamiyoruz .
İzin alamiyor.
Bir kere buluştuk serseri gibi arabayla pesimizden geliyor korna caliyor bagiriyor csgiriyor
Herkes bize bakiyor .
1 saat gezemeden ayrildik.
Neyse bulusamiyoruz ben gideyim diyorum Melek telefonu elinden birakmiyor hicbir zaman.
Ariyorum acmiyor mesaj atiyorum cevap yok.
Bulusalim diyoruz kararlastiriyoruz son dakika sevgilisi kapinin önüme geliyor cikarmiyor bunu..
1 senedir bunları yasiyoruz
Ben sevgilimle tartisiyorum ayril o adamdan yaaa ne ki o da diyor .
Sürekli sevgilimi karaliyor.
Bizi beğenmiyor..
Benim sevgilim öyle kafeye gitmekten hoşlanmaz.
Daha nezih yerlere gideriz gitsekte ..
Sik bulusmayiz bunlar hetgun beraber ondan dem vuruyor ..
Siz tabi ayda yolda bir bulusuyorsunuz ne anlqrsiniz romantizmden falan diyor.
Bizi küçümsüyor da kicumsuyor...
Benimle ilgiyi alakayi kesti resmen
Ne yapmaliyim ?
Doğruolan ne ?
Disardan nnasip görünüyor bu iliskimiz ?
Kizlar gunaydin.
Yüz yüze görüşmeye gerek kalmadan mesaj attim .
Tartistik biraz.
Yanlis anliyorsun ne alaka falan dedi.
Bende uzunca mesaj attim..
Cidden dediginiz gibi kendini hakli cikartti.
Sonra dedim bende iki gunluk insanlar icin aramizi bozdun, degse bari diye.
Olan bu iste.
Bir arkadasligin da sonuna geldik ....
Yanlis anlama ama basit bir sebepten arkadasliginizi bitirme noktasina gelmissiniz. Eger dedigin kadar koklu arkadasligin varsa boyle birseyden bitemez zaten. Demek ki sizin arkadasliginiz 3 gun gorusmeyince bitenlerdenmis. Ya her gun gorusulecek, ya da bitecek.
Oluyor yani, kimisi sevgili bulunca ya da evlenince arkadasiyla eskisi gibi gorusmuyor. Eger bu kiz o adama asiksa, askindan baska pek birsey dusunmuyordur. Onlar su anda sevgili olarak birbirlerine hevesliler, birbirleriyle gorusmek istiyorlar. Sana tavir aldigindan degil, o kisiye ilgi duydugundan uzaklasmis biraz. Bunlar hep gecici seyler. Hosgorulu ve sabirli davranmak lazim. Anladigim kadariyla sadece daha az gorusur olmussunuz, aranizda bir terbiyesizlik, dusmanca davranislar yok. Kendisi de yanlis anladigini soylemis zaten. Hani kizarsin edersin eyvallah da arkadaslik bitirmek abarti bence. Benim de var can ciger dostlarim. Hicbiriyle bu sekilde bir son hayal bile edemem. Her biriyle ne kavgalarim, tartismalarim oldu. Ama dostlugumuza zarar gelmedi, kavga bitince yine eskisi gibiydik. Bizim arkadasligimizin bitmesi icin birbirimizin anasini babasini kesmemiz lazim herhalde, o kadar kuvvetlidir baglarimiz, oyle sogumalarla filan bitmez, bizde de oldu yani gorusmemeler, arada bir uzaklasmalar, ama sonra eskiye donduk. Sizin arkadasliginiz sandigin kadar derinden degilmis bence. Fazla muhabbet her zaman derinlik katmiyor ise, bazi bakis acilari degisti mi, arkadaslik cok zor zedenlenebilecek kadar kuvvetlendi mi esas dostluk oluyor. Dostum dedigin kisiyle hic badire atlatmamissiniz dostlugunuz sinanmamis. Iste simdi sinanmis, orda da hemen bitirmissiniz. Burdan bana gorunen, siz birbirinize zaten dost olmamissiniz.
Pardon ?
Size burada boyle artistlenecek hakki kim verdi.
Ne yasadigimizi nerden bilip yyargilayabiliyorsunuz beni ?
Bu da yeni cikti sanirim ?
Konu basligini dertlesmek için actim gelip beni küçük düşürmeye calisip kendi arkadasliginizi ovun diye değil efendim.
Burada anlatabilecekleri mi anlattim sadece.
Yok sizin arkadasliginiz soyleymis boyleymis ne bu ya.
İnsanlar ne garip.
Lütfen terk edin konumu sinirliyim zaten tartismak istemiyorum ..
Terbiyenizi takinin once. Siz kim oluyorsunuz da satasiyorsunuz?
Kimsenin kimseye artistlendigi de kucumsedigi yok. Size katilmayana cemkirecekseniz konu acmayacaksiniz. Hayret birsey.
Sinirliyseniz gidin disarda atin sinirinizi. Biz de burda sizin sinirinizle ugrasmak zorunda degiliz zira.
Haddinizi bilin, burda kimseye cemkiremezsiniz. Kimseye de yorum yapma deme luksunuz yok.
Sizin siniriniz beni ilgilendirmiyor.
Siz cemkirince sikinti olmuyor sanirim.
Burasi gövde gösterisi yeri değil hanim efendi.
Diğer konularim da dahil farklı dusunene hicbir zaman saygisizligim olmamistir.
Fakat sizin yorumunuzu şöyle bastan asagi okuduğunuz da farki göreceksiniz.
Dediğim gibi gidin başka bir konuya yorum atin.
Bugüne kadar hic kimseyle tartisma yasamadim burada yasamakta istemiyorum
İyi günler efendim
Ben ne yazdigimin farkindayim.
Lutfen. Sacma sapan tartismalara girmek istemiyorum. Burda 6 yillik uyeligim boyunca ugradigim en desteksiz satasmalardan biri de bu. Ortada birsey yokken sinirini uyelerden cikarmak isteyenlere tahammulum yoktur. Ugrasamicam. Hadi iyi forumlar.
İkinci söylediğine katılmıyorum. Benim sevgilim benim için kişisel sebeplerimizden dolayı bir çok arkadaşından vazgeçti.Bende öyle.
İşte bu zaman da tam da dökeceksin içini.
Bizim arkadaşlığımız artık böyle günler için farkında mısın?
Bir adam uğruna üstelik senin hayatını yaşamana izin vermeyen, duygularını önemsemeyen bir adama
arkadaşlığımızı harcıyorsun.
Farkında değilsindir diye söylemek istedim.
Yakında bu kadar da diyalog kuramayacağız yazık olacak çünkü..
Gibi.:26:
En sinir olduğum arkadaş tipi..
Bir erkek bunu yapmıyor biliyor musunuz?
Kız için arkadaşlığını silen erkek görmedim ben hep kız milleti yapıyor bunu.
Ama aşığıııııııııııııımmmm ama seviyoruuuummmmmmmmmmmmm.
Ben kocam için bile silmedim arkadaşlarımı silmem.
Öne koyarım da arkaya koymam.
Eşim ağlattığında, üzdüğünde yanımda onlar vardı onlar olur bilirim..
benimde bu kadar eski olmasada 2 yildir samimi oldugum arkadasim sevgili edinince benden birak sogumayi numarami bile engellemis.ki ben onu yakin bi arkadasimdan hoslaniyodu onunla tanistirdim gorusturdum,olmasi icin ne gerekiyosa yaptim.sonra baska biriyle sevgili oldu ayrildi.cok uzuluyo diye cocukla oturdum konustum.cocugu ayagina kadar goturdum baristirdim.ve suan benim onceden konustugum,olmadi diye bi yil uzuldugum cocukla sevgililer.hergun gordugu halde bi meraba bile demedigi yetmezmis gibi bi de hic utanma yok.nasi guvendim bu kiza anlamiyorum.
sen daha saglam bi kazik yememissin canim.mesafeni koy.gorusememenizde bi sorun yokta cunku sevgilisi normal degil sizi kucumsemesi falan...ve bence sevgili arkadastan daha iyi dosttur her zaman.ayrilsanizda barissanizda baglariniz iyiyse her zaman arkadastan daha guvenilir bana gore.sevgiline asla laf soyletme..
İkinci söylediğine katılmıyorum. Benim sevgilim benim için kişisel sebeplerimizden dolayı bir çok arkadaşından vazgeçti.Bende öyle.
Kadın kadın'ı bir süre sonra kıskanıyor daha üstün olmak istiyor. Mesela hanfendinin arkadaşında da bu başlamış.
"Biz sizin gibi odun değiliz" derken de kendisinin daha iyi olduğunu diretmeye çalışmış. Kısacası en yakın arkadaşınla ilişkin artık yara almış.
Bana kalırsa sende kendi sevgiline sıkı sıkı sarıl. Bak hem sözlüymüşsün, onunla buluş, konuş.
Benim sevgilim benim hem en yakın arkadaşım hem de yeri geldiğinde romantık aşkım oluyor. Hiçte eski kankalarıma ihtiyaç duymuyorum mesela.
Katiliyorum.
Erkek arkadasim benim içim çokarkadadini hicbir sşey söylemeden sildi.
Ama ben Melek icin sevgilimle kac kere kavga ettim 7 yil icindetahmin bile edemezsin..
Ailemle de cok kavga ederdim eskiden.
Sanirim cidden degmezmis.
O bana soz verip ablasinin bir sozu ucin kac kere satti beni
Benimde sana benzer bi arkadaşlığım oldu canım.. Annem hiç istemezdi o kızla arkadaşlık yapmamı ama ben ısrarla görüşürdüm.
Bağımlısı gibiydim adeta. Sanki bana çok değer veriyor sanardım. Sevgilimde derdi hep bak bu kız çok yalancı, kıskanç görüşme diye ama dinlemezdim.
Kıyamam o benim bir dediğimi iki etmeden dinler ama..
En sonun da gerçek yüzünü gördüm. Ve direk soğudum artık sadece merhaba merhabayız:)
Emin ol onun için hiç üzülme git sevgilinle gez toz. Onunla yakınlaş, arkadaş gibi ol. Sana hiç Melek'i aratmayacak.
Şahsen ben şimdi diyorum kendime ne aptalmışım o kıskanç kızın beni kıskandığını bile bile peşinden ağlıyormuşum.
Şimdi beni el üstünde tutan bir erkeğim var tek amacı beni mutlu etmek.
çevrem de hep böyle arkadaşlarım oldu benim de normalken iyisin sevgili buldu mu arayıp sormaz hele evlendi mi toptan unutulan arkadaşlıklar sadece akrabalarına eşinin çevresiyle eşinin arkadaşlarıyla gezen kızlar ya da tamamen bana sevgilim yeter diyen tipler ne kadar çoklar yahu erkeklerin ise kendi sevdikleri için arkadaşlıklarından vazgeçtiklerini görmedim ben yada sevgilisine karşı vazgeçtim deyip arkadaşlığına devam eden d çok
kısaca k ilk başta sevgili buldum hayatının merkezine onu koyar erkek arkadaşı istemezse arkadaşıyla görüşmeyi keser gitgide o ilk heyecanlar bittiğinde etrafında kimse kalmadığında faceden paylaşımlar yaapmaya başlar gerçek dostluğun olmadığı ile ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?