Sevgili bulunca degisen arkadas..

10 yillik dostluk bölye mi bitecekti 😏cok sinir oluyorum sevgili edindikten sonra veya nisanlandiktan sonra degisen insanlara. Sen fazlasiyla kosmussun pesinden gerisi ona kalmis. sirf sevgilisi istemiyor diye görüsmüyorsa 10 yillik kardesini degil sevgilisini daha cok önemsiyor demektir. Sen merak etme basi sıkısınca yada sevgilisiyle sorun yasayinca yine sana gelecek. Sen artık fazla üstünce düsme. ..

Benimde üniversitede ikinci öğretimden bir arkadaşım vardı. Okul bittikten sonra da hep konuştuk
Sorunlu bir sevgilisi vardı arardı dertleşirdik
Sonra ayrıldı o çocuktan başkasını buldu. önce mesajlarıma dönmedi daha sonra fb dan nişan fotoğraflarını gördüm
Potansiyel sapığız herhalde biz çalarız sonra kocalarını/sevgililerini

bi adam bu kadar değiştirebiliyorsa o arkadaşının kişiliği tam oturmamış demektir. üzüldüm. ama onun adına. bir gün dönüp geriye baktığında -yanında eğer kalırsa tabi -sevgilisinden başka kimse olmayacak.. o zaman da çok pişman olacak. istersen arkadaşını al ciddi ciddi konuş, tabi sevgilisi izin verirde gelirse. anlat aynen. bize yazdığın gibi konuş. belki tatmin edici bir yanıtı olur

Arkadasin bu kisiden oyle ya da boyle ayrilir. Akli basina gelince. Adam psikopat belli, bu kiza da psikolojik hatta fiziksel siddet uyguluyor olabilir, ya da ilerde uygulayabilir. Kendini kesen adam baskasini hayli hayli keser. Ne kadar hasarla, ne sekilde ayrilacak Allah bilir. Ha o zaman sana cok ihtiyaci olacak. Bunlari goz onune al derim.

kadının düşmanı kadın..demişlerde... dogru demişler
koca yada sevgili bulunca dostunu unut felsefesimi var acaba ortalıkda

bence görüşme boşver gitsin...

Kizlar gunaydin.
Yüz yüze görüşmeye gerek kalmadan mesaj attim .
Tartistik biraz.
Yanlis anliyorsun ne alaka falan dedi.
Bende uzunca mesaj attim..
Cidden dediginiz gibi kendini hakli cikartti.
Sonra dedim bende iki gunluk insanlar icin aramizi bozdun, degse bari diye.
Olan bu iste.
Bir arkadasligin da sonuna geldik ....

Yanlis anlama ama basit bir sebepten arkadasliginizi bitirme noktasina gelmissiniz. Eger dedigin kadar koklu arkadasligin varsa boyle birseyden bitemez zaten. Demek ki sizin arkadasliginiz 3 gun gorusmeyince bitenlerdenmis. Ya her gun gorusulecek, ya da bitecek.

Oluyor yani, kimisi sevgili bulunca ya da evlenince arkadasiyla eskisi gibi gorusmuyor. Eger bu kiz o adama asiksa, askindan baska pek birsey dusunmuyordur. Onlar su anda sevgili olarak birbirlerine hevesliler, birbirleriyle gorusmek istiyorlar. Sana tavir aldigindan degil, o kisiye ilgi duydugundan uzaklasmis biraz. Bunlar hep gecici seyler. Hosgorulu ve sabirli davranmak lazim. Anladigim kadariyla sadece daha az gorusur olmussunuz, aranizda bir terbiyesizlik, dusmanca davranislar yok. Kendisi de yanlis anladigini soylemis zaten. Hani kizarsin edersin eyvallah da arkadaslik bitirmek abarti bence. Benim de var can ciger dostlarim. Hicbiriyle bu sekilde bir son hayal bile edemem. Her biriyle ne kavgalarim, tartismalarim oldu. Ama dostlugumuza zarar gelmedi, kavga bitince yine eskisi gibiydik. Bizim arkadasligimizin bitmesi icin birbirimizin anasini babasini kesmemiz lazim herhalde, o kadar kuvvetlidir baglarimiz, oyle sogumalarla filan bitmez, bizde de oldu yani gorusmemeler, arada bir uzaklasmalar, ama sonra eskiye donduk. Sizin arkadasliginiz sandigin kadar derinden degilmis bence. Fazla muhabbet her zaman derinlik katmiyor ise, bazi bakis acilari degisti mi, arkadaslik cok zor zedenlenebilecek kadar kuvvetlendi mi esas dostluk oluyor. Dostum dedigin kisiyle hic badire atlatmamissiniz dostlugunuz sinanmamis. Iste simdi sinanmis, orda da hemen bitirmissiniz. Burdan bana gorunen, siz birbirinize zaten dost olmamissiniz.

Son düzenleme:

Pardon ?
Size burada boyle artistlenecek hakki kim verdi.
Ne yasadigimizi nerden bilip yyargilayabiliyorsunuz beni ?
Bu da yeni cikti sanirim ?
Konu basligini dertlesmek için actim gelip beni küçük düşürmeye calisip kendi arkadasliginizi ovun diye değil efendim.
Burada anlatabilecekleri mi anlattim sadece.
Yok sizin arkadasliginiz soyleymis boyleymis ne bu ya.
İnsanlar ne garip.
Lütfen terk edin konumu sinirliyim zaten tartismak istemiyorum ..

Terbiyenizi takinin once. Siz kim oluyorsunuz da satasiyorsunuz?
Kimsenin kimseye artistlendigi de kucumsedigi yok. Size katilmayana cemkirecekseniz konu acmayacaksiniz. Hayret birsey.
Sinirliyseniz gidin disarda atin sinirinizi. Biz de burda sizin sinirinizle ugrasmak zorunda degiliz zira.
Haddinizi bilin, burda kimseye cemkiremezsiniz. Kimseye de yorum yapma deme luksunuz yok.
Sizin siniriniz beni ilgilendirmiyor.

Siz cemkirince sikinti olmuyor sanirim.
Burasi gövde gösterisi yeri değil hanim efendi.
Diğer konularim da dahil farklı dusunene hicbir zaman saygisizligim olmamistir.
Fakat sizin yorumunuzu şöyle bastan asagi okuduğunuz da farki göreceksiniz.
Dediğim gibi gidin başka bir konuya yorum atin.
Bugüne kadar hic kimseyle tartisma yasamadim burada yasamakta istemiyorum
İyi günler efendim

Ben ne yazdigimin farkindayim.
Lutfen. Sacma sapan tartismalara girmek istemiyorum. Burda 6 yillik uyeligim boyunca ugradigim en desteksiz satasmalardan biri de bu. Ortada birsey yokken sinirini uyelerden cikarmak isteyenlere tahammulum yoktur. Ugrasamicam. Hadi iyi forumlar.

Size de, size de

benimde bu kadar eski olmasada 2 yildir samimi oldugum arkadasim sevgili edinince benden birak sogumayi numarami bile engellemis.ki ben onu yakin bi arkadasimdan hoslaniyodu onunla tanistirdim gorusturdum,olmasi icin ne gerekiyosa yaptim.sonra baska biriyle sevgili oldu ayrildi.cok uzuluyo diye cocukla oturdum konustum.cocugu ayagina kadar goturdum baristirdim.ve suan benim onceden konustugum,olmadi diye bi yil uzuldugum cocukla sevgililer.hergun gordugu halde bi meraba bile demedigi yetmezmis gibi bi de hic utanma yok.nasi guvendim bu kiza anlamiyorum.

sen daha saglam bi kazik yememissin canim.mesafeni koy.gorusememenizde bi sorun yokta cunku sevgilisi normal degil sizi kucumsemesi falan...ve bence sevgili arkadastan daha iyi dosttur her zaman.ayrilsanizda barissanizda baglariniz iyiyse her zaman arkadastan daha guvenilir bana gore.sevgiline asla laf soyletme..

Son düzenleme:
İkinci söylediğine katılmıyorum. Benim sevgilim benim için kişisel sebeplerimizden dolayı bir çok arkadaşından vazgeçti.Bende öyle.

Kadın kadın'ı bir süre sonra kıskanıyor daha üstün olmak istiyor. Mesela hanfendinin arkadaşında da bu başlamış.
"Biz sizin gibi odun değiliz" derken de kendisinin daha iyi olduğunu diretmeye çalışmış. Kısacası en yakın arkadaşınla ilişkin artık yara almış.
Bana kalırsa sende kendi sevgiline sıkı sıkı sarıl. Bak hem sözlüymüşsün, onunla buluş, konuş.
Benim sevgilim benim hem en yakın arkadaşım hem de yeri geldiğinde romantık aşkım oluyor. Hiçte eski kankalarıma ihtiyaç duymuyorum mesela.

Son düzenleme:

Neler söyledide yok saydim canim inan ki.
Bunlar buzdaginin ggörünen yüzü.
Ufak tefek o kadar çok laf soktu ki su son zamanlarda.
Alttan aldim ama artik çok zoruma gitmeye başladı..
Bugünde telefonda tartistik baya bir sure gorusmemek en iyisi sanirim

Katiliyorum.
Erkek arkadasim benim içim çokarkadadini hicbir sşey söylemeden sildi.
Ama ben Melek icin sevgilimle kac kere kavga ettim 7 yil icindetahmin bile edemezsin..
Ailemle de cok kavga ederdim eskiden.
Sanirim cidden degmezmis.
O bana soz verip ablasinin bir sozu ucin kac kere satti beni

Benimde sana benzer bi arkadaşlığım oldu canım.. Annem hiç istemezdi o kızla arkadaşlık yapmamı ama ben ısrarla görüşürdüm.
Bağımlısı gibiydim adeta. Sanki bana çok değer veriyor sanardım. Sevgilimde derdi hep bak bu kız çok yalancı, kıskanç görüşme diye ama dinlemezdim.
Kıyamam o benim bir dediğimi iki etmeden dinler ama..
En sonun da gerçek yüzünü gördüm. Ve direk soğudum artık sadece merhaba merhabayız:)
Emin ol onun için hiç üzülme git sevgilinle gez toz. Onunla yakınlaş, arkadaş gibi ol. Sana hiç Melek'i aratmayacak.
Şahsen ben şimdi diyorum kendime ne aptalmışım o kıskanç kızın beni kıskandığını bile bile peşinden ağlıyormuşum.
Şimdi beni el üstünde tutan bir erkeğim var tek amacı beni mutlu etmek.

Ne güzel maşallah size..
Çok arkadasim da var benim.
Ama ne biliyim.
Melek hepsinden özeldi benim iiçin.
Ayni sizin dediğiniz gibi..
Tesekkur ederim..

çevrem de hep böyle arkadaşlarım oldu benim de normalken iyisin sevgili buldu mu arayıp sormaz hele evlendi mi toptan unutulan arkadaşlıklar sadece akrabalarına eşinin çevresiyle eşinin arkadaşlarıyla gezen kızlar ya da tamamen bana sevgilim yeter diyen tipler ne kadar çoklar yahu erkeklerin ise kendi sevdikleri için arkadaşlıklarından vazgeçtiklerini görmedim ben yada sevgilisine karşı vazgeçtim deyip arkadaşlığına devam eden d çok
kısaca k ilk başta sevgili buldum hayatının merkezine onu koyar erkek arkadaşı istemezse arkadaşıyla görüşmeyi keser gitgide o ilk heyecanlar bittiğinde etrafında kimse kalmadığında faceden paylaşımlar yaapmaya başlar gerçek dostluğun olmadığı ile ilgili

Aynen katiliyorum...
Sevgilisi benim hakkimda küfür etmiş bir adam...
Ona cevap bile vermemiş bir de bana snlatiyor bunu.
Ahh ahh ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…