- 20 Kasım 2019
- 3.784
- 4.991
Bence karşımızdaki bir narsist bile olabilir. Kendinizi inanılmaz ezdiriyor ve değersizleştiriyorsunuz. Hiç bir erkek bundan hoşlanmaz diye düşünüyorum sürekli sevdiğinizi belli edip özledim dediğiniz halde karşı taraf sizinle alay eder gibi cevap veriyor ve resmen alay ediyor. Sizin engellediğinizi sanıp sizi aramasının sebebi sizi sevmesi değil ben sizi sevdiğini düşünmüyorum ilginin kaybolmasından korkuyor çünkü siz yücelttikçe yüceltmişsiniz.Karakterine çok güveniyorum, bir gün beni bırakacak olursan hemen bırakma yavaş yavaş bırak demişti bir keresinde. Cidden sevgisinin samimiyetine güvenmesem çabalamam ama insan bir düşünür ya di mi, günlerce cevap vermiyor, ben de paranoyak oldum sürekli kontrol ediyorum WhatsAppta. Baktım olmuyor, mesajları yedekleyip sildim numarasını, engelledim sanmış foto gidince panikle aradı o gün, sevmese arar mıydı, özür diler miydi
Size tavsiyem sizin gidip bir psikolog ile görüşmeniz çünkü bu muameleye karşı hala duruyor olmanız sizinle alakalı belki travmalarınızı kaşıyor belki babanızdan tanıdık geliyor bilemiyorum.