Sevgili Ailem...

littlewaterspirit

Kimbilir , belki de bir gün...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
2.670
4.840
83
Geçtiğimiz haftalarda evlat ayrımcılığı diye bir konu açmıştım. Orada bahsettiğim annemin babasından kalan yerleri vardı , yarısı satılmış kalan yarısı satılacaktı... Dün akşam üzeri kuzenimle biraz laflamak için aradım. Gayet keyifli konuşurken , geçen hafta çocuğun çok hasta olduğundan bütün harcama dengemin bozulduğundan bahsettim. Kuzen sizinkiler biraz destek çıksınlar zaten yerleri sattılar , ev de aldılar neyi bekliyorlar ki dedi... Satış gerçekleşti mi , ne zaman dedim. En az 15-20 gün oluyor , senin haberin yok mu ? dedi... Yok dedim , olmasın da... O kadar şok oldum , şaşırdım ki neyse sonra konuşuruz diyerek telefonu kapatabildim sadece... Şu an ne kırgınlık , ne kızgınlık hissetmiyorum... İnanamıyorum gerçekten inanamıyorum... İnsan neden evladından böyle bir şeyi saklar ki... Her cuma gelip cumartesi günleri oğluma bakıyorlar bir şekilde ya teyze , ya da anneanne ile dede...
40 yaşımdayım , 17 yaşından beri çalışıyorum. Bugüne kadar onlardan hiç bir talebim olmamış , aylardır 4 yaşında ki çocukla bir başıma mücadele ediyorum , 10-tl bile istememişim , nedir ki bu , para mı isteyeceğimi düşündüler... Hiç ama hiç kimsem olmadığını bir kez daha anlamak koydu mu ? Evet koydu ama iyi geldi sanırım. Evladım için bundan sonra çok daha fazla çalışıp mücadele edeceğim. Umarım o mutlu olur. O mutlu olursa belki bir gün ben de mutlu olurum. Sadece paylaşmak istedim

Son düzenleme:
annem benzer durumda
dedem trilyonluk bir adamdı
annemin üvey annesi öldü, dedem hala hayatta.
diğer kardesler yanı annemin öz kardeslerı ve dedem herseyı satmıslar
dedeminm belki 3-4 trilyon mal varlıgı vardı ama annem uvey dıye hepsini ölen üvey anne kendi üzerine yapmıs

anneme çöp bile kalmadı ınanabılıyor musun
babadan ve diğer kardeslerden öz oluyor annem..

bazı insanlar bu kadar kötüler
yazıklar olsun.

Kefenin cebi yok... Benim öz annem , babam :) Başkasından duymak nedir ya söyleyen de nasıl yani ya gerçekten haberin yok mu oldu

Kefenin cebi yok... Benim öz annem , babam :) Başkasından duymak nedir ya söyleyen de nasıl yani ya gerçekten haberin yok mu oldu
annemin de öz babası işte ve öz kardeslerı :)

aynı seyi yasadı

allaha havale et gitsin yapacak birseyın yok malesef

aynı seyi yasadı

aynı seyi yasadı

Anneniz adına da üzüldüm , yapacak tabi ki bir şey yok zaten beklentim de yok ama gizli saklı satmak almak nedir bunu anlamadım , Allah biliyor satış gerçekleşince 5.000-6.000 bir şey verirse annem çocuk hasta oluyor , acil bir şey oluyor , köşede dursun kendimizi güvende hissederiz diyordum. Tek beklentim buydu... Bir de oğlum yaz gelince anne denize gidelim ne olur diyor sürekli , belki kuzumla başbaşa 1 hafa tatil yaparız hayalim vardı. Çünkü evin kirası , çocuğun kreşi derken bize hiç para kalmıyor , yani onu tatile götüremem çocuğun hiç bir eksiği yok çok şükür ama bu sene kendime kışlık bir bot bile alamadım , Allah tan şirket aracı alıp bırakıyor yoksa süetlerle koca kış geçer miydi :))) Ağlanacak halimize gülelim ne yapalım , Allah sağlık ve güç versin.

Ayıp etmiş ama dedim ya malesef yapacak birsey olmuyor
allah ınsallah baska yerden daha ıyı kapılar acar size
en önemli şey sağlık evladınız da varmış
sıkı sıkı sarılın
sevgiler

Ayıp etmiş ama dedim ya malesef yapacak birsey olmuyor
allah ınsallah baska yerden daha ıyı kapılar acar size
en önemli şey sağlık evladınız da varmış
sıkı sıkı sarılın
sevgiler
Amin çok teşekkür ediyorum. Çok şükür dünyanın en büyük servetine sahibim.

Keşke az bir miktar verselerdi ayıp ya insanın anne babası bu belkide sonra vereceklerdir olamaz mi
Şu satten sonra 1 kuruş bile almam , vermemeleri değil ki derdim , neden kızım bak satıldı , evimizi de aldık demediler... Bu arada garibim abimin hiç bir şeyden haberi yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…