x_tacsizprenses
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 29 Eylül 2017
- 58
- 39
- 3
- Konu Sahibi x_tacsizprenses
-
Tanimadiklari insan için bu peşin hüküm kesmek ne ?
Daha önce başka biriyle bir durum oldu mu hani sütten ağzi yanan yoğurdu ufleyerek yer misali
Sevgiline güvenin tam mı iyi tanıyor musun?
Eminsen devam et.
Ailen çok önyargılı, sonuçta zırt deyince memur olunmuyor.
Şurada çok haklılar yalnız; esnafsa ve babasıyla ortak geliri varsa yani tek maaş olayı varsa işin zor.
Genelde anne/baba gibi büyüklerin sözlerinin dinlenmesi taraftarıyım.
Ama senin durumun biraz farklı.
Sırf esnaf diye bir insanı yargılamak hoş değil.
Onların açısından bakınca da "evi geçindiremez" düşüncesi hakim olduğunu düşünüyorum.
Kabul ettirmen zor.
Kalplerini kazanmaya bak.
Ve şunu unutma bir erkek için anne/babayı üzmeye değmez.
Daha çok küçüksün biraz daha ayakların sağlam yere bassin. Okuyorsan mezun olup işini bı eline al ondan sonra evlilik vs. Düşün. Sanırım sevgilinle internetten tanistin o yüzden bu kadar karşı çıkıyorlar. Ailenin sözlerini kulak ardı etme bence. Sakın ha elin adamı için aileni karşına alma aileni güzellikle ikna etmeye bak.
Gerçekten düzgün biriyse tanıştıktan sonra zamanla fikirleri değişirde 21 yaş evlilik düşünmek için çookk küçük bence
Tam olarak internet değil aslında.. tanısma konusunun üstünde çok fazla durmuyolar zaten. Okulum bitti 2 senelik bitirdim şimdi devam edicem bi yandan da iş bakıyorum
Bu yaş evliliği düşünmek için çok erken..tabi erkek arkadaşınızın yaşı gelmiş sizi de darlıyor..keşke yaşına uygun birini bulsa ya da beklese.
Sen ne kadar ayakları yere sağlam basan biri olursan ailen o kadar seni ciddiye alır. Doğru zaman geldiğinde şunu diyeceksin "babacığım ben düşündüm ölçüm tarttim x in ailenize uygun bir damat olacağına karar verdim. Sen de araştır sorustur tanış incele. Eğer ki ailenize yakışmayacak bir durum varsa ben zaten öyle biriyle evlenmek istemem ama yok eğer benim tanıdığım güvendiğim gibi biriyse de babam olarak evlilik yolunda yanımda olmanı ve bana destek olmanı istiyorum. Sizin fikirlerinizi benim için çok değerli elbette ama bir ömür aynı hayatı paylaşacağım kişiye de kendim karar vermek istiyorum"
Diklenmeden dik duracaksın. Fevri olmayacaksın hep sabırlı olacaksın. Aklının bir köşesinde de erkek arkadaşının tavırlarını ölçüp tartacaksin. Çok gençsin sakın sırf inat uğruna bir evlilik yapma. Ya da sırf 3 sene görüştün diye evlenme. Yüzde yüz emin olmayı bekle. Evlilik büyük sorumluluk...
27 yasinda bir erkek icin evlenmeye gec kalmis mi diyor ailen.degisik.
Senin yasinda cok ufak zaten.
Ailende paranoyak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?