• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili adayında eski sevgilisine ait dövme!!

m1y1v

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
1.587
1.426
333
Konu bir arkadaşıma ait, benimde kafama takıldı. Flörtleşiliyor, ama bu beyefendinin elinin yanına doğru galiba ya tanıştukları tarih yada o tarz bişi, ama eski sevgilisinin faceine bakıldığında da...ve çocuk biraz sert bir mizaça sahip, bunu sildir dese kız ters Bi tepki verebilir ama çocukdanda çok hoşlanıyor... Kız kıskançlıktan kendini yiyor siz olsaydınız ne yapar? Dövmeyi sildşrmeye nasıl ikna ederdiniz...(sevgili olduktan sonra tabi), :)

Son düzenleme:
Konu bir arkadaşıma ait, benimde kafama takıldı. Flörtleşiliyor, ama bu beyefendinin elinin yanına doğru galiba roma rakamlarıyla ya tanıştukları tarih yada o tarz bişi, ama eski sevgilisinin faceine bakıldığında da o kadının da aynı yerde aynı dövmeden var...ve çocuk biraz sert bir mizaça sahip, bunu sildir dese kız ters Bi tepki verebilir ama çocukdanda çok hoşlanıyor... Kız kıskançlıktan kendini yiyor siz olsaydınız ne yapar? Dövmeyi sildşrmeye nasıl ikna ederdiniz...
Dövme flört için engel değil. Sevgili olurlar ve ciddi bir ilişkileri olursa zaten kurtulur adam dövmeden.

Ben eşimin adını bile dövme yaptırmazdım sanırım. Hayatın ne getireceği belli olmuyor çünkü. Bu şerefe sadece kızım layık :))
Arkadaşınız daha o adamın birşeyi değil. Yorum yapma lüksü yok şu aşamada. İlerleyen zamanlarda durum değerlendirmesi yapar bir daha.

Flört bile olsa o dövmenin orada ne işi var?
Hani sırf kız istiyor diye değil, eğer o ilişkiiy sonsuza dek bitirdiyse zaten akıl edip sildirmeli. Hala umut var demektir sildirmiyorsa. "Sana karşı güzel hisler besliyorum fakat kolundaki o dövme beni düşündürüyor" desin.

Sizin düşündügünüz gb olmayabilir.
Anlamlı bir söz
Kişilerin kendi dogum tarihleri
Kendi isimler vs.vs olabilir
Giden kişiye ait bir dövme yerini dolduran olunca talep olmadan silinir zaten

Sizin düşündügünüz gb olmayabilir.
Anlamlı bir söz
Kişilerin kendi dogum tarihleri
Kendi isimler vs.vs olabilir
Giden kişiye ait bir dövme yerini dolduran olunca talep olmadan silinir zaten

Aynısından aynı yerde kadında da var.. Sildirmemesinşde belki şuan maddi durumu yoktura bağlıyor kız... Ve kız bunu sorduğunda benim için önemli Bi tarih demiş...... Kız da susup kalmış....

Flört bile olsa o dövmenin orada ne işi var?
Hani sırf kız istiyor diye değil, eğer o ilişkiiy sonsuza dek bitirdiyse zaten akıl edip sildirmeli. Hala umut var demektir sildirmiyorsa. "Sana karşı güzel hisler besliyorum fakat kolundaki o dövme beni düşündürüyor" desin.

Kesinlikle ayrılınmış zaten bu kız olmasada sildirmesi lazımdı..

Iliskileri dovmeyi sorun edecek kadar ilerlediyse soylesin rahatsiz oldugunu.

Baska ne diyelim bilemedim

Bencede çok erken... bi ilişkiye başlanırsa sildirilmesi konuşulur

Şu an flört aşamasındalar dur bakalım :)) Ne münasebet der insan bu aşamada.Ama burada en önemli olan şey çocuğun eski sevgilisine hisler gerçekten bitti mi ? Çünkübu tarz ilişkiler her an yeniden başlayabilir. İsterse kanlı bıçaklı olsunlar hiç farketmez.Neler gördük biz.Arkadaşın dikkatli olsun hala diğer kıza hisleri varsa arkadaşını çok pis harcayabilir.

Şu an flört aşamasındalar dur bakalım :)) Ne münasebet der insan bu aşamada.Ama burada en önemli olan şey çocuğun eski sevgilisine hisler gerçekten bitti mi ? Çünkübu tarz ilişkiler her an yeniden başlayabilir. İsterse kanlı bıçaklı olsunlar hiç farketmez.Neler gördük biz.Arkadaşın dikkatli olsun hala diğer kıza hisleri varsa arkadaşını çok pis harcayabilir.

Demi... Bencede öyle, insan soğur ya zaten

Back