Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

merhaba kızlar ben yeni üyeyim burayı çok beğendim umarım güzel dostluklarımız olur ismim sinem
hoşgeldin cnmmmmmm herzaan gel buraya laflıyalımmmmmmmmsositososito
yok Allah'indan bulmuyorlar onlara hic birsey olmuyor olmazda...olan bana oldu...gercekdende cok yapici davrandim...evliligin bitmesinin son ayina kadar herseyi sineye cekdim sirf evliligimiz kurtulsun diye..
simdi kurtuldum ama icimdeki yara ve insanlara olan güvenim bitti...hele erkeklerden nefret ediyorum artik..
bu kolay kolay düzelmez..

bunun 25 yasina kadar hic kiz arkadasi bile olmamisdi..ilk bendim ve bana baslarda cok iyi davraniyordu, inanilmaz mutlu yapiyordu beni..sürprizler hediyeler, sevgisini göstermesi vs..

bunun annesi türkiyede köyden kiz istiyormus galiba...oda beni annesiyle tanistirdi..bende okumusum cahil degilim, dünyayi gezmis birisiyim beni istemedigini hissetim..ama o adam beni korur diye gözüm kapali ona güvendim..cok güvendim..kendimden nefret ediyorum..cok aptalmissim..
beni istemye geldiklerinde kadin zorla geldigini belli eder laflar eti.. annemde olmaz dedi...

sonra biz 2 hafta ayrildik...bu yine pesimden geldi...nisanlilik döneminde bu bana normal davrandi...nikahdan sonra beni ilk kez yakamdan tutup salladi...bende gerginlik yüzündendir sandim..ama zaten pisikopatmis...evlilik döneminde kendini bile dövüyor ve bicakliyordu..

cnmm nediyeyimmm ucuz kurtulmuşsun en azından bebegin yok(heralde öledir) bebek olsa böl rahat ayrılamasdın sanırım...boşverr sennn bu sıra dinlen kafanı topla vee eskiyi hatırlamadan yeni hayatına başla..ilk boşanan sen deilsin sonuçta olmuyor yürümüyorsa zorlamanın anlamı yokkk..şuanda üzülme bence sevin öle bi adamdan ayrılıyorsun diye:1hug:

FILIZ cnm yaaa cok üzüldüm:KK43:
ama bi yandanda sevindim psikopat adamdan kurtuldun diye

MELANIM hosgeldin cnm aramiza:)

Melancım hoşgeldin aramıza,

Filizcim bu kadar karamsar olma, sen psikopatına denk gelmişsin her erkek öyle kötü değil, insanları uzun bir süre tanımadan evlenmemek lazım.

Kızlar ben de şu savaş alanınına dönen evi toplasam iyi olacak :hulya:, ondan sonra biraz da teze devam ederim, sonra da gelirim gece msnde olursanız konuşuruz, çok öpüyoeum hepinizi opuyorumnanaktan

Sizinde kafanizi agrittim kizlar...cok sinirlendigim icin az önceki olaya...evdede kimse yok... icimi size dökmem iyi geldi...sagolun dinlediginiz icin....Allah kimseyi böyle insanlarda karsilastirmasin... .

Son düzenleme:
haklisiniz kizlar kurtulduguma sevinmem gerek ama tüm hayalerimi yiktilar ne umutlarla ben gelin olmusdum... beni mahf etti.

yok nemcim cocuk felan zaten olamazdi biz erkek kadin olamadik zaten..iyikide olamamissiz Allah musade etmedi...disdan cok canimi acitigi cin beraber olmak istedigi zaman kendimi sIKIYOR ve agliyordum....
ayyy düşünmesi bile zor cidden....cnmmmmm inan ne acılar var unutuluyor zamanla....ölümler var çogu kişinin en yakınları ölüyorrr ama acısı zamanla diniyorrrr,iz kalır ama acıtmaz bi süreden sonra canını...şuanda taze oldugu içinnnn bukdr üzülüyorsun..
sen güzelce burun estetigini ol yeni hayatına yeni burnunlaaa gir bence iyi olcak geşeyr içini ferah tut:1hug:

Melancım hoşgeldin aramıza,

Filizcim bu kadar karamsar olma, sen psikopatına denk gelmişsin her erkek öyle kötü değil, insanları uzun bir süre tanımadan evlenmemek lazım.

Kızlar ben de şu savaş alanınına dönen evi toplasam iyi olacak :hulya:, ondan sonra biraz da teze devam ederim, sonra da gelirim gece msnde olursanız konuşuruz, çok öpüyoeum hepinizi opuyorumnanaktan

tmm cnm bnmm hallet işlerini akşam laflarıs rahatcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazemuszemuskolay gelsin cnm bnm:sm_cool:

çok sağolun arkadaşlar yok ben ameliyat olmadım daha forumda yeniyim sohbet bölümü die yazmıştım ama :)

gel kıs gel biz burun estetigi tayfasıyız ama burası bizim sohbet kosemiz:)))

Kızlar ya barış çakırla görüşeniniz varmı yada ona ameliyat olan listenizde acayip sempatik gözüküyo bu doktor tvdede görüp iizlemiştim karizma :)))

lacheem byeee cnm beklyioruz cabuk gel
FILIZ cnm ne basimizi agritmasi yaa biz seve seve dinleriz seni:):):)

pink balim ben forumda bikac kizin burnunu gördüm ve sahsen hicc begenmedim
benim gördügüm burunlar genellikle kemer kalmisti baris cakirin yaptigi

ayy bi eğitime katıldım neler olmuş burda yaa
hepisini okuyamam özet geçseniz bana yaa opuyorumnanaktan :1hug:

X