Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

aynen internette tonla var ama gercegi yok sempatiksalakcinni

ewet internete koyuyolar güsel güsel şeyleri aklım kallıyo soora

ayy bende istiorumm çok tatlı duruyolar bööle elbiseleri nerde bulurum ben yaa mirmirmirmir

İstanbulda Lalelide çeşit çeşit abiyeciler var, tramvayla geçerken görüyorum, onlara bakıcam ben, bir de Javelin ile Herry de olabilir, onlar da bulabiliriz belki canım.

ayy ewettt süppper seyler warr bende gecerken cama yaışıyodum resme

ayy ewettt süppper seyler warr bende gecerken cama yaışıyodum resme

ehehe, ya şey diycektim bu senin aldığın toniğin başlığını gördüm de acaba benim doktorun yazdığının aynısı mı diye merak ettim, yüzü sadece bunla mı temizliyorsun, benim doktor hiç öle bişey dememişti şaşkın:S

ewet canım suyla veya başka bir ürünle temizlik yapmayın diyo duştan sonrada bi süre beklendikten sonra kullanılır falan yazıyodu
bende şimdilik bi değişiklik yok
zaten bu tonik sivilceler içinmiş bende ööle tek tük cıkıyo zaten

ewet canım suyla veya başka bir ürünle temizlik yapmayın diyo duştan sonrada bi süre beklendikten sonra kullanılır falan yazıyodu
bende şimdilik bi değişiklik yok
zaten bu tonik sivilceler içinmiş bende ööle tek tük cıkıyo zaten

Bende de sivilce lekeri falan var, o yüzden kullanıyım diyorum, ucuz bişey nasıl olsa dimi, kremlere para döke döke bir hal oldum zateni hepsi de birbirinin aynısı gibi geliyor:KK43:

pitirciklarim ben askimi memnumu izlemeye kacar byeeeee sizeeee

bastaaannnn okumada gel sohbet edelim kiss aklinialirimsmile

aman iyidir kıs bitaraftan aşkı memnuya bakıyom diger taraftan buraya:)senden nbr fıstıkkkkkkkkkk

herkes burda ama kimsecikler bakmıyo buraya pis pıtırcıklarrrrrrrrrrrrrrrrrr:):):):):):)

X