- 14 Mart 2010
- 417
- 0
bastan görüşür tatlım arada gel özletme kendini:)
gelmemmi nemim ufaklığı bir yatırayım yani bende umarım uyuyabilirim hehe:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bastan görüşür tatlım arada gel özletme kendini:)
ay yirim ben seni kanım kaynadı bak bidenaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3sende az kestir kıs uykun gelirse akşam daha çok laflarıssengözlerimebaksanabgelmemmi nemim ufaklığı bir yatırayım yani bende umarım uyuyabilirim hehe:))
ocağın altını açık unutmuşum hep sorumlusu sizsiniz bağımlı oldum ben size kızlar kurtarıııııııınnnnnnnn
aayyy kızlar bana lütfen elbise bulun yaa
aşkolsun kızlar size kötü bişey söyleyebilirmiyim hiç iyi tabikide
şaka şaka aşkımmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3isminden belli aşkaşk hiç kötü dermisin kuzummm..ocakta ne vardı kıs hangi yemek yandıııııııboshayallersmile
ahahah kızım senin aklın fikrin yemekte ya cokacimcoook
uy aman aman cnm yemek yanmasındaaklinialirimsmileçay vardı Allah tan bişey olmamış kızlar
sgl cnm bnmmmmm bakalım üzerimde düzgün durdu boyum kısa ya genelde acaip duruyor elbiseler üzerimde ama bu iyidi bayaaklinialirimsmilebikaç yerede bakcam bunu alırım gibi ama gezeyim azaklinialirimsmilebide abiye tarzı bşy alınca sürekli giyemiyorum bunu baya giyerimm ayakkabı çanta ve takıların renklerini deiştire deiştire kullanırım 3-5 düğünde özel gündeaklinialirimsmileamanın amanın o ne öyle harika bi elbise modeli nemcim sanada ne yakışır çok güzel perikızı olursun artık
aynen cnm nsl bşy begendigini söyle bakınayım nette bendeeeeeeeeesositosositooske.06 senin kafanda düşündüğün bi renk model varmı canım yoksa hiçbirfikir yokmu?
demi cnmm bende hep bu reng gördüm bideee modesıda geçmes sengözlerimebaksanabbu sene moda renk bu ,bence harika
evet geçmez canım modası da.
ee güzele ne yakışmaz tabi peri kızı ol inşallah nem.