Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ocağın altını açık unutmuşum hep sorumlusu sizsiniz bağımlı oldum ben size kızlar kurtarıııııııınnnnnnnn

gelmemmi nemim ufaklığı bir yatırayım yani bende umarım uyuyabilirim hehe:))
ay yirim ben seni kanım kaynadı bak bidenaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3sende az kestir kıs uykun gelirse akşam daha çok laflarıssengözlerimebaksanab
ocağın altını açık unutmuşum hep sorumlusu sizsiniz bağımlı oldum ben size kızlar kurtarıııııııınnnnnnnn

uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şimdi tatlım iyi bşymi dedim kötü bşymikaydirigubbakcemile3

ewet ya off elbise ayakkabı çanta saçç başş bittim bu yaz :)

aşkolsun kızlar size kötü bişey söyleyebilirmiyim hiç iyi tabikide

şaka şaka aşkımmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3isminden belli aşkaşk hiç kötü dermisin kuzummm..ocakta ne vardı kıs hangi yemek yandıııııııboshayallersmile

şaka şaka aşkımmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3isminden belli aşkaşk hiç kötü dermisin kuzummm..ocakta ne vardı kıs hangi yemek yandıııııııboshayallersmile

ahahah kızım senin aklın fikrin yemekte ya cokacimcoook

oske bak ben bunu denedimmm ykm den 125 tlye...baya güzel durduuuuu alcam gibi altınada gümüş yüksek taban ayakkabı ve el çantam var baya iyi durcak gibi...bi bak derimm tarzına uyuyorsaaaa

amanın amanın o ne öyle harika bi elbise modeli nemcim sanada ne yakışır çok güzel perikızı olursun artık

oske.06 senin kafanda düşündüğün bi renk model varmı canım yoksa hiçbirfikir yokmu?

çay vardı Allah tan bişey olmamış kızlar
uy aman aman cnm yemek yanmasındaaklinialirimsmile

amanın amanın o ne öyle harika bi elbise modeli nemcim sanada ne yakışır çok güzel perikızı olursun artık
sgl cnm bnmmmmm bakalım üzerimde düzgün durdu boyum kısa ya genelde acaip duruyor elbiseler üzerimde ama bu iyidi bayaaklinialirimsmilebikaç yerede bakcam bunu alırım gibi ama gezeyim azaklinialirimsmilebide abiye tarzı bşy alınca sürekli giyemiyorum bunu baya giyerimm ayakkabı çanta ve takıların renklerini deiştire deiştire kullanırım 3-5 düğünde özel gündeaklinialirimsmile
oske.06 senin kafanda düşündüğün bi renk model varmı canım yoksa hiçbirfikir yokmu?
aynen cnm nsl bşy begendigini söyle bakınayım nette bendeeeeeeeeesositososito
bu sene moda renk bu ,bence harika
demi cnmm bende hep bu reng gördüm bideee modesıda geçmes sengözlerimebaksanab

evet geçmez canım modası da.
ee güzele ne yakışmaz tabi peri kızı ol inşallah nem.

topuklu ayakkabı giydinmi hersey tamam olur biz kadınların bu çaresi var.ayrıcada canım yüzünün güzelliğinden baska bi yerine bakmazlar zaten merak etme.

X