Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ben şöle bişi diyeblrlm sadece günahını sevabını sade ve sadece Allah bilir o Allah ile kulun arasındadır. biri çıkıpta şu günah bu günah cehennemde yanacaksınız derse bu o kişiyi her koşulda haksız çıkarır . hiç yorum yapmamaıstım suana dek ama burda söeliyim dedm :)

Espoir
Mesaj Linki
Bu aralar çok yoğun olduğum için 1 gün topiğime giremedim. konu nerden nereye gelmiş sağolun yani kızlar!...

bi konuda herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil, isteyen istediğini düşünebilir
bunu saygı kuralları çerçevesinde ifade ettiğinde de kendi adıma ben saygı da
duyarım ama burda kimse kimseyi YARGILAYAMAZ! buna kimsenin hakkı yok..

özgeözge ısrarla estetiğin büyük günah olduğunu yazmışsın mesajlarında
olabilir bu senin görüşün/inancın..
ama kimseyi çok büyük günaha giriyosun vs. diye yargılayamazsın. bu, senin haddin değil!
estetikle ilgili illaki fikir beyan etmek istiyosan üslubunca yazarsın biz de saygı
duyarız olur biter. lütfen artık kimse bu arkadaşa cevap yazıp polemiğe
girmesin. topiğimin daha fazla amacından sapmasını istemiyorum

aklıma gelmio bnm bişi yaa gelen varsa sölesn :) ben yemege gitcem ara ara kontrol ederm ama :)

Benm afyonpatlamadı yeni uyandım uyaniim çoşarım :)

ok kızlar bende bi yemeğe gidip geliyorum ama gözüm hep burda ona göre buluşalım

hello kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:):):):):)yeni katılımclar var hepinizi sevgi dolu kucaklıyorum:):):):)bugun ögle saati olmasına ragmen baya online olan pıtırcıklar var yuppiiiiiiiii:)
kıs tuonela iş yerindekiler nedediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çatlayan olmuştu:):):):):):):):dua oku anam nazar degmeye..
su ay tatlım haberlerini bekliyorusssss 4 gözle hemdeeeeeeeeeeeeeeeeee:)

size konu getirdim bacular burnuma bakın hele gülünce çok fena özel albüm gelenler kabulüm bide deviasyon var bugün toktor amcaya gitcez ben gülünce böle yana gitmiş çamura batmış gibi istemiyorum nasıl toparlanır gülünce kafamda tasarlayamıyorum burun kanatlarım uçmuş kanatlanmış semalarda......

bacuuuuuuuuuuuuuuuu şimdi anlamadıgım sen estetik oldunmu olmadınmııı..olmadında nsl bi burunmu güzle olur diyorsun yoksa oldunda neden böle gülünce oluyor falan mı diyorsun valla 2 kez okudum tam anlayamadım gısssssssssssssskaydirigubbakcemile3

anammmm hoşgeldn nemcimmmmmm
firegirl ekliorum seni cnm kabul et ltfen
askask bekliorus cnm seni
pink hadi patlat su afyonu artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…