kapatalım tatlım canın istemesin aman aman bebişi düşünnnnnnn şimdiden bırakman süpper olmuş:)
yılbaşında hediye almak aklıma gelmedi kuzummm vallaaa:)
benimkide büüyk ihtimal milli piyango bileti alır hediye diye
valla ben uzun süredir hediye almadımmmmm sadece dogum günlerinde alıyorum:)
karı koca hediye alma özürlüyüs:)
eşim genelde özel günlerden önce sorar sana ne hediye alayım der bende sölerim gider alır yada birlikte gidip alırıs:)
bide erkeke hiç bşy yokkk vallaa gömlek gravat koldüğmesi parfüm çakmak aklıma bunlar gelioo kısıtlı baya :)
sen ne düşünüosun tatlım:)
ayyy ferrari süper fikirmişş ama uzak diyosunn eziyetli olcaksa boşver ben pijama olayınıda tuttum:)
dogum gününe alam pijama bi pijama almamıştım zati:)valla ilk iki sene tüm hediyeleri tükettim ondan sonrada başa dönünce dedim daha hediye almıyom:)haaa hediye almasam bile güzle bi masa hazırlarım tabi:)
bu arada lcw de çok güzel bi erkek pijaması gördüm oraya bakabilirisn fiyatıda uygundu ve cidden çok güzeldi:)zaten erkek pijaması sınırlııydı bi kaçtane vardııı :)
tabi istanbulda çok magza var daha güzelleirni bulabilirsin burda çok sınırlı alışveriş yerleri :)
cnmmmmmm işte lcw deki çizgili pijamalardan ama biras daha modern hali hatta gecen hafta benimkine gösterdim güldü dalga gecer gibi de ben çok begeniştimm valla alabilirim onu altını gördümde üstü nerdeydi bilmiommm :)ay valla nsl güzel olurduu birlikte gezsek alışveriş yapsakkkk ahh düşüncesi bile çok güzell:)artık siz oske eda ile falan yaparsınız bende burda çatlarım:)
ben yatam cnmm yarın devamm edelimmm aklıma bşy gelince yazammmm ama sen daha orjinel fikirler buluyosun:)
ayyyy nasil cesaret ediyosun kizz ben cok panik atagim cok korkarimbenim de bugün özel direksiyon dersim vardı, ehliyetim var da trafiğe çıkmak için pratik yapmak istedim, heyecanımı atıyım diye.
çok kalabalıkta trafikte sürdük, acaip heyecan yaptım. stresden heryerim ağrıyor şimdi
erkenden al kurtul cnm hem bebekte düsünüyosun ehliyeti cikar aradanayyy lachesıssss trafige çıkmak çok heycanlıdır:)
bende çok istiyorum ehliyetim yok , aslında araba kullanmak evlenene kdr hiç bi zaman cazip bşy gelmedii hiç hevesim yoktuuu eşim bi kaç kes gösterdi hoşuma gitti vala:)ondan sonra ehliyet almaya karar verdim:)bakalım ehliyet alcammm ama trafige çıkıncaaa heycanım nsl olur hiç bilemiyorum:)
cnm zaten sabah ac karin ile tartida cikan rakam asil kilomuz, aksam kilonun fazla olmasi gayet dogal cünkü gün boyunca yiyoruzinş kuzum alcam bakalım benimkine sürekli sölüyorum unutmassa bakcak:)
bu arada rejim olayları nsl gidio bakimm:)
ben bi ara 3-4 gün yaptım sonra salladım yapmadım:)baya bi tartünmadım bayada dedigim 2 hafta falannn bi tartıya çıktım 54 kilo olmuşumm:) 1 haftadır rejim yapıyom 1.5 kilo vermişim ama sabah tartınınca öle görünüyo akşam tartınınca 53-54 gibi oluyom geri:)
bakalım rekor kırdım bi haftadır hiç kola içmedimmm:)abur cubur yemiyorum yemekleride yavaş yavaş azaltıyom inş işe yarar da 2-3 ayda 47 kilo olurum:)
ayy takma cnm kafana ya bak en azindan sigarayi birakmissintebrik ederim canım bravo valla.ben de tam tersi başladığım noktaya geri döndüm. 50 olayım derken 60'ı gördüm tartıda, sigarayı bıraktım ya, durduğum yerde şişiyorum resmen, ona baya moralim bozuk.
ay cok hos ama yaaaaaaaaaaaaaaakoklamak için : parfum aldım
hissetmek için : gömlek aldım
tad almak için : çikolata aldım
görmek için : çerçeveye resim koydum
duymak için : slayt yaptım
her birine de not yazdım
ayyyy nasil cesaret ediyosun kizz ben cok panik atagim cok korkarim
ayy takma cnm kafana ya bak en azindan sigarayi birakmissinins kilolarinida verirsin önce saglik
kizlaaaaaaaaaaarrrrhediye düsünüyodunuz:97: biraz önce seffaf odayi okurken speedy-gonzales nickli üyenin nisanlisina dogum günü hediyesi olarak 5 duyu olayini yaptigini yazmis hemen o kismini alintiliyorum..
ay cok hos ama yaaaaaaaaaaaaaaa
Saol fıstıkım darısı başına
kızlar canım cok sıkkın yaa
sağol canım takmamaya çalışıyorum. sürüş işi de ne yapalım istiyorum cesaret de etmeliyimsürenlerden neyim eksik
ben bunların hepsini aldım yahu, romantikleştirmeye gerek yok:)
noldu bebeğim, kim sıktı canını?
oskem canın niye sıkıldı cnm bnm
fıstık kıs ucacaksın biras kilo versennn rejim yapma kıs:)
bende estetik oldum cnm 1 seneyi geçti:)
fıstık bi arkadaştan alıntı yapmışsın ya hediye için ben o kdr romantik deilim vallaaa koku için şu duyu için bu bana komik gelio ne yalan diyimm tabi herkese göre deişir bu konuda..hani böle kagıtlarla süslerler ugraşırlar bşy yapar ya hanımlar ayyy bana göre deil vallaaa giderim magazada begenirim yada eşimle gider begeniris alırım hediyesini okdr:)
kuaför ayarlayamadığım için canım sıkkındı
şimdi kuaförü ayarladım sanki ama öle aman aman içime sinmedi yahuu :S
ya makyaj dert değil
saç bence daha önemli
yada her ikisi birden önemli
makyajı düzeltebilirim ama
saçı düzeltemem kiii