fazla sohbetimiz olmasada bende hatirladim seniKızlar beni hatırladınız mıııı
ne zamandır yazmıyorum gerçi
16 haftalık hamileyim kızlar
ilk 3 ayım sürekli uyuyarak geçti hiç giremedim nete
şimdi biraz daha iyi gibiyim
ya burunlarınız nasıl çok merak ediyorum şimdi hepinizi incelicem
ben hatırladım
canım ya benim burnu sorma hiiç başarılı değil hatta kötü
ama kızlarınki maşşallah gayet güzel
yapma oskem yaaayok canım ya cidden hiççç istediğim gibi olmadı keşke olmaydım diyorum :S
saol canım ama pek heyecan yok streşş var streşşş
daha cok off dedirticek hastalarini gördümfıstıkcım bencede uzaklaşmalısın zaten
ilk başlarda iyiydi süper eserleri vardı
ama son zmanlarda hiç wouuw dedirticek bi hastasını gördünmü?
posetcay kizzz:89: nickin cok enteresan :122: neden posetcay :106:merak ettim valla
walla ben bu gidişle kimseye elletemem burnumu :Sdaha cok off dedirticek hastalarini gördüm
ya kime olucam hic bi fikrim yok:26:
bi zühtü demir vardi aklimda simdi memnun olmayanlari gördügüm halde ona olursamm ve burnum istedigim gibi olmazsa cok pisman olurum, zaten cok pimpirikliyim
sen simdi yaptiricak olsaydin kime yaptirirdin??
süpermisfıstık cnmmm sallama çay içiyodum o sıra nete bakarken kayıt olcaktım isim ne olsun derken bardaka bakıverdim öle poşetcay didim:)
yok cnm onu demiyorum, simdiki aklin olsaydi kime yaptirirdin ameliyatini diyorumwalla ben bu gidişle kimseye elletemem burnumu :S
ayyyyykızlar facebooka kına fotolarını koydum bakabilrsiniz
ayyy lachesıssss trafige çıkmak çok heycanlıdır:)
bende çok istiyorum ehliyetim yok , aslında araba kullanmak evlenene kdr hiç bi zaman cazip bşy gelmedii hiç hevesim yoktuuu eşim bi kaç kes gösterdi hoşuma gitti vala:)ondan sonra ehliyet almaya karar verdim:)bakalım ehliyet alcammm ama trafige çıkıncaaa heycanım nsl olur hiç bilemiyorum:)
oyyyyyy tırlarmıııııııııııııı:S:S:S:S valla kuzummm cidden sitnbul trafiginde araba kulanmayı düşünemiyorum bile..buarada öle yogun trafik olsa bile kiii iş çıkış saatleirnde yogun olur bide tır falan olmas yani ondan dedigin gibi kolay olur heralde..bakalım şimdi aldım aldım dedigin gibi sonrasında çok üşenirim ama yazılcam yaniii yaza kdr almayı istiyom bakalım kısmet:)sende bi kaç kere gitsen hocayla eminim şahane sürersin cnm bnm:)
inş kuzum alcam bakalım benimkine sürekli sölüyorum unutmassa bakcak:)
bu arada rejim olayları nsl gidio bakimm:)
ben bi ara 3-4 gün yaptım sonra salladım yapmadım:)baya bi tartünmadım bayada dedigim 2 hafta falannn bi tartıya çıktım 54 kilo olmuşumm:) 1 haftadır rejim yapıyom 1.5 kilo vermişim ama sabah tartınınca öle görünüyo akşam tartınınca 53-54 gibi oluyom geri:)
bakalım rekor kırdım bi haftadır hiç kola içmedimmm:)abur cubur yemiyorum yemekleride yavaş yavaş azaltıyom inş işe yarar da 2-3 ayda 47 kilo olurum:)
oyy cnm üzülmeeeee sigarayı bırakan cidden bi süre kilo alabiliyo etrafımdada çok varrr..ama zamanla alışır bünyen hem kilolardan daha önemli sigara bırakman kuzummm hiç ama hiç üzülme tam tersine çok sveindim vallaaaaaa o illet şeyden kurtuldugun için:)şimdi sigara aklına geldikce bşyler yiyesin gelirrr o sıra beyaz leblebi sarı leblebi yerr kiloda aldırmasmış arkadaşım öle yapıyodu..
ayrıca sen kilolu deilsin boyunda var ondan gayet iyi duruyorusnnnn benim boy kısa bide sürekli yiyince baktım her iki haftada 1 kilo alır hale geldimmm ondannn önlem almasam sonum hiç iyi olmasdı valla...bakalım şimdilik çok sıkı olmasada dikat ediyorumm zamanla daha düzene sokcam inş ilk defa bukdr azimliyim:)sende üzülme en önemli olan sigarayı hayatından çıkarmışsın süper valla:)