Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

fazla sohbetimiz olmasada bende hatirladim seni peki sen beni hatirladin mi :86:
ay teyze mi oluyoruz :119:
cinsiyeti belli oldu mu
gözün aydin cnmm saglicakla gelsin ins minik prensesin/prensin

ben hatırladım
canım ya benim burnu sorma hiiç başarılı değil hatta kötü
ama kızlarınki maşşallah gayet güzel

yok canım ya cidden hiççç istediğim gibi olmadı keşke olmaydım diyorum :S
saol canım ama pek heyecan yok streşş var streşşş
yapma oskem yaaa sen böyle dedikce ben zühtüden iyice uzaklasiyorum- ki zaten cok mutsuz hastasi oldugu icin cok kararsizim

posetcay kizzz:89: nickin cok enteresan :122: neden posetcay :106:merak ettim valla

fıstıkcım bencede uzaklaşmalısın zaten
ilk başlarda iyiydi süper eserleri vardı
ama son zmanlarda hiç wouuw dedirticek bi hastasını gördünmü?

fıstıkcım bencede uzaklaşmalısın zaten
ilk başlarda iyiydi süper eserleri vardı
ama son zmanlarda hiç wouuw dedirticek bi hastasını gördünmü?
daha cok off dedirticek hastalarini gördüm
ya kime olucam hic bi fikrim yok:26:
bi zühtü demir vardi aklimda simdi memnun olmayanlari gördügüm halde ona olursamm ve burnum istedigim gibi olmazsa cok pisman olurum, zaten cok pimpirikliyim

sen simdi yaptiricak olsaydin kime yaptirirdin??

walla ben bu gidişle kimseye elletemem burnumu :S

fıstık cnmmm sallama çay içiyodum o sıra nete bakarken kayıt olcaktım isim ne olsun derken bardaka bakıverdim öle poşetcay didim:)
süpermis

walla ben bu gidişle kimseye elletemem burnumu :S
yok cnm onu demiyorum, simdiki aklin olsaydi kime yaptirirdin ameliyatini diyorum

kızlar facebooka kına fotolarını koydum bakabilrsiniz
ayyyyy simdi cikmam lazim girince ilk isim senin fotolarina bakmak olcak

oskem şahanesin herzamanki gibi ordada söledim burdada diyim çok ama çok güzelsin allah mutlu etsin bi ömür inş;:

öskemm çok güzel olmuşsun, gelinliğine de bayıldım süper seçmişsin canım, çok güzel taşımışsın maşşallah.

benim de bugün özel direksiyon dersim vardı, ehliyetim var da trafiğe çıkmak için pratik yapmak istedim, heyecanımı atıyım diye.

çok kalabalıkta trafikte sürdük, acaip heyecan yaptım. stresden heryerim ağrıyor şimdi

ayyy lachesıssss trafige çıkmak çok heycanlıdır:)
bende çok istiyorum ehliyetim yok , aslında araba kullanmak evlenene kdr hiç bi zaman cazip bşy gelmedii hiç hevesim yoktuuu eşim bi kaç kes gösterdi hoşuma gitti vala:)ondan sonra ehliyet almaya karar verdim:)bakalım ehliyet alcammm ama trafige çıkıncaaa heycanım nsl olur hiç bilemiyorum:)

ay şekerim hemen al kullan. ben zaten kullanıyorum biliyorum ama istanbul trafiği beter biliyorsun, cesaret gerekiyor baya. o heyecanı atmak için gidiyorum kursa. panik yapıp kitleniyorum bazen, yanda da pedal oluyor ya onla müdahale ediyor hoca.
bugün tem otoyoluna çıktık, sağdan soldan tırlar geçiyor paso korna çalışıyorlar, içim gitti resmen:S

ben istanbul dışında olsam sürekli kullanırdım hiç inmezdim herhalde sen de şimdiden öğren çocuğun olunca lazım olur, erkenden öğrenmezsen ileride üşenirsin canım.

oyyyyyy tırlarmıııııııııııııı:S:S:S:S valla kuzummm cidden sitnbul trafiginde araba kulanmayı düşünemiyorum bile..buarada öle yogun trafik olsa bile kiii iş çıkış saatleirnde yogun olur bide tır falan olmas yani ondan dedigin gibi kolay olur heralde..bakalım şimdi aldım aldım dedigin gibi sonrasında çok üşenirim ama yazılcam yaniii yaza kdr almayı istiyom bakalım kısmet:)sende bi kaç kere gitsen hocayla eminim şahane sürersin cnm bnm:)

inşallah canım. çok iyi şöför olmak istiyorum hep ben sürmek istiyorum ama baya tecrübe lazım. bakalım inşallah başarırım.
sen de üşenmeden zaman geçmeden al, çocuktan sonra falan hiç almazsın. araba kullanmak çok keyifli birşey bence:)

inş kuzum alcam bakalım benimkine sürekli sölüyorum unutmassa bakcak:)
bu arada rejim olayları nsl gidio bakimm:)
ben bi ara 3-4 gün yaptım sonra salladım yapmadım:)baya bi tartünmadım bayada dedigim 2 hafta falannn bi tartıya çıktım 54 kilo olmuşumm:) 1 haftadır rejim yapıyom 1.5 kilo vermişim ama sabah tartınınca öle görünüyo akşam tartınınca 53-54 gibi oluyom geri:)
bakalım rekor kırdım bi haftadır hiç kola içmedimmm:)abur cubur yemiyorum yemekleride yavaş yavaş azaltıyom inş işe yarar da 2-3 ayda 47 kilo olurum:)

tebrik ederim canım bravo valla. ben de tam tersi başladığım noktaya geri döndüm. 50 olayım derken 60'ı gördüm tartıda, sigarayı bıraktım ya, durduğum yerde şişiyorum resmen, ona baya moralim bozuk.

oyy cnm üzülmeeeee sigarayı bırakan cidden bi süre kilo alabiliyo etrafımdada çok varrr..ama zamanla alışır bünyen hem kilolardan daha önemli sigara bırakman kuzummm hiç ama hiç üzülme tam tersine çok sveindim vallaaaaaa o illet şeyden kurtuldugun için:)şimdi sigara aklına geldikce bşyler yiyesin gelirrr o sıra beyaz leblebi sarı leblebi yerr kiloda aldırmasmış arkadaşım öle yapıyodu..
ayrıca sen kilolu deilsin boyunda var ondan gayet iyi duruyorusnnnn benim boy kısa bide sürekli yiyince baktım her iki haftada 1 kilo alır hale geldimmm ondannn önlem almasam sonum hiç iyi olmasdı valla...bakalım şimdilik çok sıkı olmasada dikat ediyorumm zamanla daha düzene sokcam inş ilk defa bukdr azimliyim:)sende üzülme en önemli olan sigarayı hayatından çıkarmışsın süper valla:)

inşallah geri dönmem bir daha. bebek düşünmesem bırakmam da, bebek düşündüğüm için erkenden hayatımdan çıkarıyım dedim, ama zor birşeymiş gerçekten neyse kapatalım bu bahsi aklıma gelmesin :)

yılbaşında eşime ne alsam onu düşünüyordum sen ne alacaksın?

kapatalım tatlım canın istemesin aman aman bebişi düşünnnnnnn şimdiden bırakman süpper olmuş:)
yılbaşında hediye almak aklıma gelmedi kuzummm vallaaa:)
benimkide büüyk ihtimal milli piyango bileti alır hediye diye
valla ben uzun süredir hediye almadımmmmm sadece dogum günlerinde alıyorum:)
karı koca hediye alma özürlüyüs:)
eşim genelde özel günlerden önce sorar sana ne hediye alayım der bende sölerim gider alır yada birlikte gidip alırıs:)
bide erkeke hiç bşy yokkk vallaa gömlek gravat koldüğmesi parfüm çakmak aklıma bunlar gelioo kısıtlı baya :)
sen ne düşünüosun tatlım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…