Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

oskrm kıs saçı hemen yapıyolar bende saatlerce ugraşırlar sanıyodum ama 1 saatte bitiyo valla..erkende gidiyosun 3 kez begenmessen deiştirirsin merak etme:)
ama biliomsuun o an her saçı çok begeniyosunn:)

evet ebnde öle düşünüyorum
zaten nolur nolmaz 11de gidicem
2 de fotoğrafçıda olcaz
fotoğrafçıda hemen karşısı zaten

beni 5 saat önceden çağırıp son dakikada saçımı yapmışlardı pek de beğenmemiştim:KK43:

beni 5 saat önceden çağırıp son dakikada saçımı yapmışlardı pek de beğenmemiştim:KK43:

aaa niye kıs okdr bekledinnn şans işi valla birasda..
bende 11 de gittim 2 de studyo resmi olcaktı 4 gibide elazıga yola çıktık evdennn..
ama bende gittigimde başka gelin vardıııı yarım saat bekledim o gelinin bitmesinii neysee hemen benii aldıı benim saçın bitmesine yarım saat kalada başka gelin geldii öle ayarlıyo sanırım o kuaförr..
vallaa benim için bi saççç simetrii olsun bide bukle yaptırılacaksa böle sıkı bukleler olur ya yürüdükce sallanır öyle olmasınnnn ozamannn iyi bi saçtır:)

aaa niye kıs okdr bekledinnn şans işi valla birasda..
bende 11 de gittim 2 de studyo resmi olcaktı 4 gibide elazıga yola çıktık evdennn..
ama bende gittigimde başka gelin vardıııı yarım saat bekledim o gelinin bitmesinii neysee hemen benii aldıı benim saçın bitmesine yarım saat kalada başka gelin geldii öle ayarlıyo sanırım o kuaförr..
vallaa benim için bi saççç simetrii olsun bide bukle yaptırılacaksa böle sıkı bukleler olur ya yürüdükce sallanır öyle olmasınnnn ozamannn iyi bi saçtır:)

ay ne biliyim beni 2 düğünde de baya beklettiler. çok gelin vardı aynı ayndaydı hepside.:S

ayyy aynı andamı gelin vardıı o kötüymüş işte ama güzel olmuştun cnm düğünde ben begendim saçınıda makyajınıda gelinliginide:)
bu arada senin zayıflama topikine geldimmmm :)artık oralıyımmmmm buseferki rejimim ciddi:)

ayyy aynı andamı gelin vardıı o kötüymüş işte ama güzel olmuştun cnm düğünde ben begendim saçınıda makyajınıda gelinliginide:)
bu arada senin zayıflama topikine geldimmmm :)artık oralıyımmmmm buseferki rejimim ciddi:)

hoşgeldin canım o başlık çok güzel:)

angelgozde hoşgeldin gel tabikide :)
aman bilemedim kızlar
en son kararım
gamze özçeliğin düğünündeki gibi yaptırmak baksanıza googledan

lacheısısm gelcem artık:)valla ordakilerde şeker sen gibi:)
oskemm tam aklımdaki saç modeliii desem inanırmısınnn:)
senin gelinliginde çok asil durur valla süper bi seçimm yalnız kahkullar sönüyooo ondan acaip çok sprrey sıktırrr:)

etatlım bizde şimdi onu konuştukk
gamze özçeliğin bile düğünün sonlarına doğru fotoları var
kaküller düşmüş kötü duruyo
inşallah benimki düşmez
kış olduğundan belki durabilir
yazın sıcakta olsaydı ihtimal bile vermezdim

angelgozde hoşgeldin gel tabikide :)
aman bilemedim kızlar
en son kararım
gamze özçeliğin düğünündeki gibi yaptırmak baksanıza googledan

canım o bozulmuş gibi durur, bence başka model bak sen.

oskem o modelde kesin düşerr benimde kınada önlerde vardıı dümdüz oldu nerdeyse kına sonunda..bense sen yine aynı şekil enseden topuz yaptır kısa kahküllerin kalsın önde geride kalan saçlarını enseye dogru topuz yapsınn garantili saç en azından:)bozulmaz düğün sonuna kdR:)

benim nişandada önler açıktı ya
ozaman pek bişey olmamıştı yaa

oskem nişandaki öndeki saçlaırn uzun lüle lüle ydii demii..ama bu kadının saçlarııı dışa dönükkk zaten tek dışa dönükler çabuk bozuuyo lüleli olanlarsa 4-5 saat dayanır:)

oskeeeeeeeeeeeee yarın bu saattlerde düğünün başlıycak kıs:)
süper valla heycan varmı heycan:)

poşetçayım naber,nasılsın?
Ben dün bi ara uğradım baktım kimsecikler yok çıktım.Ya bu topiğin geyih sohbetine taşınması hiç hoş olmamış yaaaa:KK43:
Oskede evlendi,Lachesisde görünmüyo.
Canım ben yeni resim yükledim albüme,akabilirsin.Dğün resimleri istiyordun Canım,düğün resimlerini daha elime geçmedi.Düğün resimlerini daha seçmedik bile.Yılbaşında Adanaya gideceğiz inşllh,o zaman seçip çıkartacağız.Eş dostun çektiği kardeşlerimin çektii resimleri falanda toplayıp getirecem.İnşllh o zaman yüklerim.Şimdilik 1tane kendi çektiğim resmi yükledim canım,bakabilirsin(iz):)

X