Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

oskemmmmmm gelip gececek sonrada amannn oldu bitti kurtulduk diyceksin:)
eminim şahane bi gelin olcaksın:)
benimde günüm var pastaların yarısını dün yaptım bugunde geri kalanını yapcamm erkenden kalktım çok becerikliyimdir

vayy becerikli hatun pastalar börekler yapıyorsun demek, ay canım çekti hemen de günlere başlamışsın bebek. yalnız kuzum bu günler kilo açısından tehlikelidir uyarıyım. ben de bu aralar çok kilo aldım ya

wayy yawrummm
poşetcay büyüdünde dünlerede katılıyon dimek

ya ksılarrrrrr sormayın baş beyin kalmadı yemin ederim 15 kişiydikkk vay anammmmmmmmmmm sadece şaşkın gibi bi ona bi obürüne bakıp durdumm..off çok yorulmuşum vallaaaaa pastalarımdan biri heç hoş olmasııı jöleli kedili yapmıştım jöleyle krema ayrı düştüler:)şimdidide benimki arıyo misafir gelcekmişşş halin varmı diye tabiki yok dedim:)görümcem çagırdı gel yemege diye oraya bile gitcek gücüm yok:)bu günler bana göre deil hoşşşş akraba günüydü yaşıt yok malum hepsi koca karı :)zorunlu olarak girdim yani:)bitane daha avrdı kayınvalidemin ondan çıktım çok şükür :)bu mecburii malesef:)
siz neyapıyonuz bakim ikinizde burdasınız süper:):):):):

oskeee büyümez olaydım kıs bu ne ya büüymek bana göre deil:)
lachesısım 53 kiloyum her ay alıyom 1 kilo vallaaaaa ya zayıflıycam yada bi bebek yapcam başka yolu yok:):):)

sende kilo mu var, varda benim gözlerim mi bozuk

oskeee büyümez olaydım kıs bu ne ya büüymek bana göre deil:)
lachesısım 53 kiloyum her ay alıyom 1 kilo vallaaaaa ya zayıflıycam yada bi bebek yapcam başka yolu yok:):):)
kilonda bisi yokki cnm

fıstık cnmmm abartılı bi kilom yok ama evlenmeden önceki halime göre çok fark var:)hiç bir kotumun içine giremiyorum hep yeni aldımm düşün artık:)bide kendimi rahat hisedemiyorum bu kilolarla:)
ya kilo almışken bebek yapcam yada zayıflıycam:)valal başka yolu yok:)

valla haklisin cnm, insan baskalarina göre normal bi kiloda bile olsa kendi ici rahat etmiyo
bebis yap bence hem bi melegin olur hemde dogumdan sonra verirsin kilolari

oyyy ben bakamam ya:)
arada kanım kaynıyo bi yapasım geliooo :)
bugun mesela bisüür çocuk vardıı dedim yok istemiyuomm:)

oyyy ben bakamam ya:)
arada kanım kaynıyo bi yapasım geliooo :)
bugun mesela bisüür çocuk vardıı dedim yok istemiyuomm:)
neden bakamayasin:) göze korkutucu geliyo sana belki ama annelik gibisi yoktur heralde
3 yasinda kardesim var güzel bisey evde civil civil bi oraya bi buraya kosmasi ablalik böyleyse annelik nasil acaba

fıstık erken kısss 1-2 senelik evli olsam düşünmem yaparım:)
ama 5 aylık evliyim:)etradımda kimisi diyo çok güzel bi duygu hemen yap beklemee pişman olursun diyo:)kimiside delirdinmi aman amannnnn sonra yap acelen nee keyfini çıkarrr diyo:)
bende kararsızım ne yalan diyeyimmm bi öle diyom bi böle diyom:)

lachesısım bu arada sende bebiş olaylaırnda son durum ne oldu:)
bak sen evleneli 1.5 sene oldu demii:)bende öle olsam denemeye başlardım heralde:)
keisnlikle istiyorum desem bi dk durmamda ama böle kararsız olmak kötü şimdi yaparım sonra sıkıntıya girerim falan korkuyom:)

kuzucum yok yoook bekle biraz daha
yeni ewlisiniz
hem ilişkiniz otursun
hemde ewliliğinizin keyfini tam anlamıyla yaşayın

düşünüyoruz çoktandır da, olmadı henüz
canım sen 1 yıl geçmeden sakın düşünme, evlilik oturmadan bebek huzursuzluk yapabilir, acele etme canım. bizim ilk sene de baya karışık geçmişti, çocuk olsa zorlanırdık herhalde.

haklısınız kıslarrrr bende ilk sene istemiyorum diyorumm ama etrafımda herkes hamile onların heycanlarını görünce insanın yapası gelio valla:)
ama hazır deilim sadece güzel yönleirni düşününce hoşuma gidiyo onun haricinde sıkıntıya girerim:)ha şöle bşyde var 9 ay hamilelik oluyo maluum bebek dogunca şimdi hamile olsam 1.5 senelik evli olcam ortalama bebek oldugu zaman:):):):)
lachesıs cnm benim arkadaşımm 1.5 senelik evli..son 9 aydır deniyordu yani o hemen istediii şuanda 1 aylık hamile:)sanırm hop diye hamile kalınmıyomuş bende hemen oluyo sanıyodum:)

Son düzenleme:

biliyorum canım öyleymiş ama insan yine de sabırsızlanıyor.

sana gelince sen de sabırsızlanıyorsun anlıyorum ama, şimdi hamile kalsam diyorsun, en kötüsünü düşün ya boşanırsan bebekle ne yaparsın sonra.
ben biraz şüpheciyim canım kusura bakma, sonuçta karşındaki iyi biride olsa evlilik zor birşey bazen uyuma yakalanamıyor. huzursuz bir ortamda çocuk büyütmek de zor. çocuk çok etkileniyor. ben herşeye katlanırım diyorsan, evliliğime de sonsuz güveniyorum diyorsan yap. yoksa bir 6 ay daha bekle.
bir tatil daha yapın güzel yerlere gidin gezin

anammmm öle bi konuştunki bebek yapasım kaçtı gittii:):):):):):)
haklısın sonuna kdr cnmmmmm eşimle bizde öle dedik yazın bi tatil yapalım sonra çalışmalara başlıyalım:)zaten şurda yaza ne kaldı demi:)
bide cidden şuanda kaldıramam herkes diyo yap aradan çıksın kurtul diye.neyse bakalım artık kısmet şu kış bi geçsinnnndeee hayırlısıyla:)yinede büyük konuşmayayımm olur falan:)

aradan çıksın kurtul diye bişey var mı yahu, çocuk bu bir ömür sana bağlı kalacak. ilk 7 sene yanından bile ayrılamayacaksın, gerçi abzıları çocuk saldım çayıra mevlam kayıra büyütüyor ama öylesi de iyi değil.
boşver sen bebeğim onları. büyük konuşma tabi, olunca doğurursun elbette o zaman başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…