Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

kıslar bu arada iyi bayramlarrr allah saglıkla mutlulukla ve sevdikleirmizle birlikte her bayramı geçirmeyi nasip eder inş:)

kızlar bana gunes kremi önerirmisiniz ne kullandınız? 04 kasımda ameliyat oldum alçım falan da cıktı erzurumdayım ve burası yaz kış cok gunesli.. hele kışın bi de kardan güneş yansıycak yüzüme.. işim gereği kar üzerindeyim hep.. en âlâ şekilde korunmam lazım.. şapka falan kar etmiyo anlayacagınız...

kızlarrr benimde ameliyatm var bayramdan sonra dularınızı bekliyrm inş istediğim gibi olurr:))

cnm markası farketmiyor yeni oldugun için ilk 2-3 ay 50 faktörlük kulan sonraki 2-3 ayda 30 faktörlük güneş kremi kulansan yeterlii.en fazla 6 ay kulan cnmmm ondan sonra gerek kalmıyor aslında ilk 3 ay bile kulansan yeterli olabilir:)

kızlarrr benimde ameliyatm var bayramdan sonra dularınızı bekliyrm inş istediğim gibi olurr:))

hayırlı olsun şimdiden cnm umaırm istediginden daha güzel bi burnuşun olur:)

Kızlar iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrr :))) yine uzun aradan sonra bi bakım dedim siteye nem msnden bi ara başka site linki vermiş artık ordayız diye üye ol diyede buraya uğramıyomu nem artıkk bakındım oske lachesis buradalar eski üyelerden :)

oooo ben de dedim kaç gündür giremiyorum bizim pıtırcıklar bol bol sohbet etmiştir dedimde yok anam kimsecikler yazmamış:)
pink cnmmm sanada iyi bayramlar:)
bu arada site deişmişşş hiç hoşuma gitmedi eski hali daha güzeldi yaf:)
bşy sorcammmm buuuuu albümler&resimler kısmı nerede ya bulamadım baktım baktım yok sanırım göremiyorum yorgunluktan:)
gezmektennnn maffolmuş durumdayım yaırnda yemege misafirim var öbürgünde biz davetliyis..çarşamba günüm var hergün bşy varrr bu hıza yetişemiyorum ben:)
siz neyaptınız kıslar:)

kk topluluk diye bişey var cnmm üstte orda albümler ama sadece güncellenenleri görebiliyrm ben diğer sayfalar yok ben bulamadım:)) bide önceki 2 günün yazıları kaybolmş site 2 gün geriden geliyo:)))

Arkadaşlar konunuzu içerik sebebiyle Geyik Sohbeti bölümüne taşıyorum.

Güzel paylaşımlar dileğiyle

kk topluluk diye bişey var cnmm üstte orda albümler ama sadece güncellenenleri görebiliyrm ben diğer sayfalar yok ben bulamadım:)) bide önceki 2 günün yazıları kaybolmş site 2 gün geriden geliyo:)))

sagol cnm bnmmm arıyorum bulamıyorum dedim kapatıldımı acaba albümler kısmı:)
çok karışık geldi vallaaa eskisine daha aşinaydık belkide ondan:)

Arkadaşlar konunuzu içerik sebebiyle Geyik Sohbeti bölümüne taşıyorum.

Güzel paylaşımlar dileğiyle
yaaaaaaa
keşke değişmeseydi yerii burun estetigi ile ilgilide sohbet ediyordukkk..sadece geyik deildi ama
şimdiiii soru sormak isteyen falan olursa geyik yerine gelemes ama

selam kızlar nasılsınız? tatilden geldim ben :)

yaaaaaaa
keşke değişmeseydi yerii burun estetigi ile ilgilide sohbet ediyordukkk..sadece geyik deildi ama
şimdiiii soru sormak isteyen falan olursa geyik yerine gelemes ama

Ama sadece burun ile ilgili konuları okumak isteyenler sizin özel sohbetlerinizin arasında seçip okumak zorunda kaldıklarından şikayette bulundular.. Burunla ilgili tecrübelerinizi yine ilgili topiklerde paylaşabilirsiniz..

tmm ozmann ama başlıktan bakıp o şikayet edenlerin anlaması gerekiyor sadece burun estetigi ile ilgili olmadıgını normal sohbet edildiginide:)
neyseee can sagolsunnnn topik açık olsunda yeri önemli deil artık:)
teşekür ederim..:)

ay ne dinlenmesi kuşum gez gez bir hal olduk, eşimin memleketine ailesinin yanına gittik baya yorucuydu ama keyifliydi.:)
sen de gezmekten yorulmuşsundur herhalde. :)

Kılzar ew yerleşti
Kına Kıyafetimi aldım
Damatlığıda hallettik
kuaför ve fotocuyuda ayarladımmı herşey tamamdır :)

vayyy süpersin kuşum resim eklesene artık :)

haaaaaaaaaaaaaa bende tatil diyinceeee otele gittiniz gibi anladım:)
dedigin gibi kuzum yorucu ama keyiflii valla:)
oskemmm hayırlı olsun kuşummm benim eminim herşeyin çok güzel olduuuuuuuuuuuuuuu:)düğünede iki hafta kaldı heyoooooooooooooooooooooooo:)

eklicem canımda hala İstanbuldayım teknik donanım yok
yarın eklerim işşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…