Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ada cnm arkadaş deilis beni ekle arkdaşlık daveti yoluyorum bakim yorum yapcam hemen:)

ada gayet güzel duruyor vallaaa:)
şişleirn yok denecek kdr gitmişş önden biras var ma anlaşılmıyor..hızlı iyleşiyorusn çok begenidm cnmmmmmmmm senin begenmedigin yeir varmı burnunun:)

adacım hadi gözün aydın az kalmış az:)
düğünden sonrada gel okkk laflıyalım:)
gelinlikli reismlerini görmek istiyorum ona göre:)

Ayy Sağol Cnaım ya,az kaldı valla;ay aman ne bilim gözüm aydınlık mı oluyo kararıyomu bilmiyorm.Evlendikten sonrada gelirim tabi,hiç bırakırmıyım sizleri.gELİNLİKLİ RESİMLERİMİDE MUHAKKAK KOYACAM cANIM.bAKARSINIZIN TABİİİ
bU ARADA EKLEDİM CANIM SENİ.bAK Bakalım:)

canım ya şehirler arası olduğu için yoruluruz diye düşündüm
sonra bide ailelerde öle olsa ii olur dediler
bizde 1 hafta arayla aldık

Hı tahmin ettim Canımda hani genelde uzak olanlarda burda 2-3gün ara oluyyo kınayla düğün arasında o nednele sordum.Hayırlı olsun Canım,düğüne kadar iyice dinlenir,düğünde bol bol eğlenirsin canım.

baktım baktım çok iyi duuryor cnmmm önden hafif şişlik varrrrr yandan falan gayet iyiiii :) bi kaç aya hiçşişin kalmas gibi:)

ada gayet güzel duruyor vallaaa:)
şişleirn yok denecek kdr gitmişş önden biras var ma anlaşılmıyor..hızlı iyleşiyorusn çok begenidm cnmmmmmmmm senin begenmedigin yeir varmı burnunun:)

Evet şişlerin hemen hemen gittide burun ucumda var,orası ve kanatlar nisbeten kaba duruyo:)Canım genel itibariyle beğeniyorum ya,bazen 1-2kuruntum oluyo ama genel itibariyle memnunum ÇOK şükür.
SAĞOL CANIM.

Evet şişlerin hemen hemen gittide burun ucumda var,orası ve kanatlar nisbeten kaba duruyo:)Canım genel itibariyle beğeniyorum ya,bazen 1-2kuruntum oluyo ama genel itibariyle memnunum ÇOK şükür.
SAĞOL CANIM.

kıs o kuruntu herkeste oluyor kimse 4-4 lük burnum var demez :)genel olark gayet güzel ve yüzüne yakışaan bi burun daha ne olsunnn:)

kıs o kuruntu herkeste oluyor kimse 4-4 lük burnum var demez :)genel olark gayet güzel ve yüzüne yakışaan bi burun daha ne olsunnn:)

Yok Canım ben gerçekten memnunum.Şöyle baktığında estetik gibi durmuyo,doğal duruyo,yüzüme uygun diye düşünüyorum elet;ama bazen farklı saatlerde burnum sanki gün içinde büyümüş gibi geliyo,ucu sivri gibi geliyo bana:)
Sabah ilk kalktığım anki hali seviyorum.Aslında herkes ilk o hali sevmiyo ama ben ilk kalktığım anki halini seviyorum burnumun:)

he he o ilk hali şiş tosuncuk oluyoo demek sen tombik seviyosun:)
şaka biyana sabahları daha sert oluyo ya kalıp gibi oluyooo bende begeniyorum o halinide daha benimki şişmiyo:)

herkes çok beğendi, hatta yetiştiremedik yani:S
ama pek kalıcı birşey değil gibi geliyor bana, rafa koydum paso düşüyor deli ediyor beni :S
zaten önemli olan o zamanki anlamı zaten :)

herkes çok beğendi, hatta yetiştiremedik yani:S
ama pek kalıcı birşey değil gibi geliyor bana, rafa koydum paso düşüyor deli ediyor beni :S
zaten önemli olan o zamanki anlamı zaten :)

ben düğün düğün fotoğraflarımın yanına davetiye ve nikah şekerini koymayı düşünüyorum
aman o anlık güzel gelsin yeter artık

vovvvvvvv oske ilk kes güzel bşy dedin düğünle ilgili o güzel anlar gelsin artık demiiiiiiiiiiiiiii:)
cidden çok güzellll anlarrrr bidaha olsun isterim..hani çogu kişi düğünümden hiç bşy anlamadımmmm der ya ben zerre anına kdr en iyisini yaşadım..tek kural düğün günü hiç bşyi kafana takmıycaksın:)

selam kızlar nasılsınız, akşama çaya misafirim gelcek poğaça börek çörek, temizlikle uğraşıyorum ben de

walla koşuşturmaca Lachesiscim
sanada kolay gelsin
ayy bu pasta börek güzelde yemek heralde daha kolay oluyo demi

walla koşuşturmaca Lachesiscim
sanada kolay gelsin
ayy bu pasta börek güzelde yemek heralde daha kolay oluyo demi

tam anlamadım canım. pasta börek yapmak yemek yapmaktan daha mı zor demek istedin?

yoksa yapması zor yemesi zevkli mi demek istedin, kafam karıştı:) sana da kolay gelsin kuzu :)

her ikisinide demek istedim :)
pasta börek yemek güzel ama yapması yemek yapmaktan daha zor heralde :)

kolay gelsin lachesısım:)
bende kk dan kıslarla buluştum elazıgdakilerle hepside çok şekerid bowling oynadıkkk topla yuvarlanmadımm ondan korkuyodum:)
osken alah canını almaya emi:)bende diyom ilk kes güzle bşy dedi:)demek görsel güzewllikten bahsediyon
yemek yiycem gelcem geri:)

Ayy ne guzel olmus
Bigunde pitirciklar olarak bulusabilsek keskem :)

Bugun tekrar gelinlik provasina gittim
Dunki sert cikisim ise yaramis
Bugun danteli falan sarilmisti guzel olcak sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…