Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ya kıslar akşama kardeşleirm gelcekkk ne yemek yapsam..
barbunya pilav yapcam ama başka bşy aklıma gelmiooo bunlara yakışan bi yemek sölesenize:)

rica ederim bebeğim aklımda kalmış görünce hemen söyliyim dedim :)

ya kıslar akşama kardeşleirm gelcekkk ne yemek yapsam..
barbunya pilav yapcam ama başka bşy aklıma gelmiooo bunlara yakışan bi yemek sölesenize:)

çorbayla salata yap daha ne olsun yahu :)
istersen bir de yoğurtlu havuç tarzı gibi birşey yap, başka da bir şey yakışmaz herhalde barbunya pilava:S

demi cnmmmmmmmm bende düşündüm kapak patlican havuç kızartıkkk küp küp dograyıp yogurtlasam olur heralde ..ay nebilim kıs misafir gelince heycanlanıyorummmmmm :)

demi cnmmmmmmmm bende düşündüm kapak patlican havuç kızartıkkk küp küp dograyıp yogurtlasam olur heralde ..ay nebilim kıs misafir gelince heycanlanıyorummmmmm :)

o uğraştırır baya havucu rendeleyip az yağda kavurup yoğurtluyorum ben.

ben de bu akşam patlıcan patates kızatacağım:)

öskeee gelmedin mi hala istanbula?

Yok tatlım gelmedim
bu gidişlede gelmicem
çok pis inat ettim bu sefer

ne gerek var yahu, neyse sen bilirsin hak ettiyse et tabi. ama ufak şeylerse büyütme.

canım valla bence fazlasıyla hakediyor
az kaldı bu son şansıydı onuda değerlendiremiyor
ileride daha büyük pişmanlık yaşamak istemiorum

lachesıs cnm sneinde akşam menun süper:)
bu arada barbunyam pişmedi ve tam tamına düdüklüde 1 saatten fazla pişirdim..
sinir oldummmm istedigim gibi olmadı yaf..bundan sonra bigün öncesinden yapcam barbunya gibi zor pişen yemekleri riskli valla:)
oskeeeeeeee eminim haklıııısındır küsmekte amaaaa küserek kendini yıpratırsın..ben nişanlıyken küstügüm zaman 1 gün sanki 10 gün gibi geçiyorduuuu:)

canım valla bence fazlasıyla hakediyor
az kaldı bu son şansıydı onuda değerlendiremiyor
ileride daha büyük pişmanlık yaşamak istemiorum

anladım canım, sen doğrusunu daha iyi bilirsin.

başım ağrıyor yemek yapmadım, pizza söyledik yine. barbunya yapacağında bir gün önceden ıslat. aynı gün yapıcaksam konserve kullanıyorum ben genelde.

oskeeeeeeee eminim haklıııısındır küsmekte amaaaa küserek kendini yıpratırsın..ben nişanlıyken küstügüm zaman 1 gün sanki 10 gün gibi geçiyorduuuu:)

ewet banada öle geçiyoda ewlilikte bu problemler daha cok rahatsız eder beni
pişman olurum boşanırımdiye korkuyorum

cnmm konserveyi sevmiyorum tadında bi tuhaflık oluyo sanki
dün ıslattımmm ama inatla pişmadii ya yarın bi posta daha pişircem ozman pişer sanırım:)

ewet banada öle geçiyoda ewlilikte bu problemler daha cok rahatsız eder beni
pişman olurum boşanırımdiye korkuyorum

anam dur dur ne boşanmasııııı daha bismillahh evlenmeden:)
ben seni dinleyince kendiii nişanlılık dönemimi hatırlıyorum valla düzeliyo tabi yine sorunlar oluyorr ama zamanla düzelir sanırım..mesela benimki 3 gün kahveye gitmese arkadaşları arıyor kılıbıkmısın karı sözünden çıkmıyuosun diyolar..benimkide giidyoo tabii..yanii zamanla anlıycakkk gitmiycek diye umut ediyorum:)ilk başta çok dert ettim haftalarca kküstümmm ama hiç bi işe yaramadı..zamanlaaa yine kahveye gitti ama daha az saat durdu..sanırım düzelcek gibi öle umut ediyroum en azından:)
kısacası soru oluyor ama çözümsüz olmuyor..şimdi sen inatla konuşmuyorsunn ama böle yaparak emin ol çözüme ulaşılmuyorrr sadece uzayıp gidiyor tecrubeyle sabit:)

Canım maalesef ben bıraz daha sertım bu konularda
Beklemek,adam etmek, duzelmesını beklemek emınım cok yıpratıcı bı surectır
Ne gerek var olmuyorsa uzatmayacaksın dıye dusunuyorum

Canım maalesef ben bıraz daha sertım bu konularda
Beklemek,adam etmek, duzelmesını beklemek emınım cok yıpratıcı bı surectır
Ne gerek var olmuyorsa uzatmayacaksın dıye dusunuyorum

tamam da kuşum ne yaptı ki bir anda anladın böyle biri olduğunu, önceden farklı mıydı yani:S kaç yıldır birliktesiniz?
dediğin gibi erkeklerin değişmesini beklemek çok zorlu bir süreç, evlilik değiştiriyor bir nebze ama bu çok büyük bir risk. ama bunu bir anda da anlamazsın yahu:S
öskem senin böyle davranmanda evlilik stresinin etkisi de büyük olmalı, biz de neler yaşadık.

Son düzenleme:
Maalesef biliyordumda bu derece olduğunu bilmiyordum
zaten bizim bu ilişki hep sıkıntılıydı başından beri
İstemeye gelmeden önce biz yine ayrılmıştık
annesi falan girdi araya zarr zor barıştık
ama değişen bişey olmuyo
yani bizim tartışmalarımız ve kavgalarımız hiç bişeyi değiştirmiyo
herkes kendi bildiğini okumaya devam ediyo

umarım sinirden öyle düşünüyorsundur kuzum, ben de sinirlenince kötü görürüm herşeyi.
ayrılmanıza çok üzülürüm. ama evlenince problem olacak şekilde ciddi bir durum olduğunu düşünüyorsan erken davranmak en iyi tabi. ama düğün öncesi stres altında da olabilirsin.
insan o zaman ya anlaşamazsam hayatım zehir olursa diye ufak sorunları bile büyütüp çok ciddi sorun olarak görmeye başlıyor.

Bilmiyorum canım ama stresten diil ben her zaman serkanın bu huyunuı bilip sinir oluyorum
stres sadece biraz daha körüklüyo sinirimi
hayırlısı olsun diyorum artıkk

Bilmiyorum canım ama stresten diil ben her zaman serkanın bu huyunuı bilip sinir oluyorum
stres sadece biraz daha körüklüyo sinirimi
hayırlısı olsun diyorum artıkk

hayırlısı olsun tatlım. inşallah güzel sonuçlar yaşanır, bu erkek milleti insanı gerçekten yoruyor:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…