Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ayy üzülür tabi yaa üzülmezmi
hoff
inşallah bişi olmamıştır yahuuu

oyy cnmmmmm geçmiş olsunnnnnnnn valla benim beynim artık burnumda çalışıyoooo direk refkles oluşmuş burnumu hep koruma çabasındayımmm inann düşcek olsam düştürüme deil burnuma bşy olcak diye korkuyorum...inş şu burunlarımızzzz eski burunlarımız gibi olur

ayy üzülür tabi yaa üzülmezmi
hoff
inşallah bişi olmamıştır yahuuu

sağolun kızlar inşallah birşey yoktur, dışında problem yok allahtan o bana teselli oluyor. yarın akşam gidicez işte kontrole gelince size bildirim gelişmeleri :)

şimdi biraz ders çalışmam lazım öfffff

tamam canım
hadi ii dersler sana
Allah zihin açıklığı versin :)

Pıtırcıklar yine kayıpsınız yahuu

LAchesis canım gelişmelerden haberdar etmeyi unutma

Pıtırcıklar yine kayıpsınız yahuu

LAchesis canım gelişmelerden haberdar etmeyi unutma
ben geldim:)
lachesıs cnm muayene oldunmu

burna yapılan estetikler bazen çok tuhaf duruyor garbime gidiyor.

kimini acaip güzelleştirebilirken kiminide batırabiliyor malesef...
dün linet vardı tv programında burun kendi başına güzel ama kadında çok egreti durmuş resmen estetikliyim diye bagırıyordu bende o tarz burunları sevmiyorum dogal durmalııııı yüze baktıgında güzel bi bayan demeliyim estetik olmuş dememeliyim bence:)

dün burnumu çok feci çarptım ya, kütürdedi, kırıldı bişeyler galiba kıkırdaklar falan, yarın doktora gidicem off çok korkuyorum birşey olmuştur diye mafoldumben

ohaoldumsmile ayyyyyyyyy insallah bisey olmamistir yaaaaaaa :teselli:

ben geldim kızlar, doktor burnun iyi dedi, içerideki şişliklere masaj verdi, eskiden yamuk olduğundan eğilim gösteriyormuş falan, ameliyat olmama gerek yokmuş yani, gayet iyi iyileşmişsin dedi, içim rahatladı :)

Lachesis canım nasıl oldun
varmı burnunda ağrı sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…