Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

şimdiden başla mobilya falan almaya bence.
balık da çok süper burçtur hakkını yemeyelim şimdi, bir de kova :)
arasında doğmuşum ikisini de sahiplenirim :)

Oğlakda güzeldir Lachesiscim:) övünmek gibi omasında bende oğlak ile kovanın geçiş döneminde doğmuşum:):):)

Oğlakda güzeldir Lachesiscim:) övünmek gibi omasında bende oğlak ile kovanın geçiş döneminde doğmuşum:):):)

oğlağı da pek severim bak, babam teyzem arkadaşım oğlak. teraziyi pek sevmiyorum ama terazi olan varsa kırılmasın ama anlaşmıyorum nedese, yıldızlar çakışıyor herhalde tepelerde

şimdiden başla mobilya falan almaya bence.
balık da çok süper burçtur hakkını yemeyelim şimdi, bir de kova :)
arasında doğmuşum ikisini de sahiplenirim :)

ahahah Serkanda balık burcu ehh fena diil işte :)
mobilya almak bana çok zor gibi gelmiyo nedense zemuszemus

amaninnnnnnnn delikafadulden hadi hadi bakalim hayirli olsunnn:dance:
simdiden dogum gününn kutlu olsun canisiiii:lepi: cifte bayram olcak desene hihoyyyt

saol kuşuuum
darısı başına işşşallahhh aklinialirimsmile

ayy ewet öleymiş yaa
heleki sipariş üzerine yapılacaksa daha uzun sürüyormuş
bizimkileri 2 hafta içinde teslim etmeleri gerek

dün burnumu çok feci çarptım ya, kütürdedi, kırıldı bişeyler galiba kıkırdaklar falan, yarın doktora gidicem off çok korkuyorum birşey olmuştur diye mafoldumben

ayy ewet öleymiş yaa
heleki sipariş üzerine yapılacaksa daha uzun sürüyormuş
bizimkileri 2 hafta içinde teslim etmeleri gerek

1. 1.5 ayda teslim ediyorlar genelde. tabi ne seçtiğinize nerden aldığınıza göre değişir.

dün burnumu çok feci çarptım ya, kütürdedi, kırıldı bişeyler galiba kıkırdaklar falan, yarın doktora gidicem off çok korkuyorum birşey olmuştur diye mafoldumben
lachesisim umarım bişi olmamıştır gerçi geçende oğlumla tokuştum kafa attı arkaya doğru kucağıma alırken koşa koşa gittim çünkü kıkırdaklar döküldü sandım çok şükür bişi çıkmadı ama inmeyen şiş biryeri var o kalıcı gibi dedi bir törpü yapalım 1 ay sora dedi korkuyorum ya umarım senin de bişin yoktur :))eyvahedigeldismile

benim zaten içerde inmeyen ve kalıplaşan yerler vardı onları alalım dedi, ucu hiç inmedi, kemik aşırı şiş bir de üstüne bu oldu bilmiyorum ne olacak, çok korkuyorum ben de eyvahedigeldismile

benim zaten içerde inmeyen ve kalıplaşan yerler vardı onları alalım dedi, ucu hiç inmedi, kemik aşırı şiş bir de üstüne bu oldu bilmiyorum ne olacak, çok korkuyorum ben de eyvahedigeldismile

anestezi altında mı yapacakmış peki seninkini yine tampon falan olacakmıymış

anestezi altında mı yapacakmış peki seninkini yine tampon falan olacakmıymış

bilmiyorum ki, daha kontrol etmedi, yarın kontrol etsin bakalım o zaman söyler herhalde.
umarı gerek kalmaz.

umarım cnm :)) aa edamısra okuma da gelseneeeee sempatiksalakcinni

ben de bişeyler yiyip gelcem, çok acıktım cokacimcoook

ayy Lachesis canııım
işşallah bişi olmamıştır yaaa
ağrı sızı bişey varmı
veya şeklinde bişi
tühh yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…