Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

selam kızlar nasılsınız,
feverand, poşetçay hoşgeldiniz siz de :hulya:

Selam Kızlar.
Merhaba Lachesis,nasılsın Canım,umarım çok ama çok iyisindir.
Oskem sendede bi telaş bendeki gibi,düğün ne zaman Canım.Hayırlı olsun şimdiden,Allah kolaylık versin.İkimizde İstanbul yolcusuyuz.Offf İstanbul'a ısınamadım ya yaşamak için,çok zor geliyo gidecek olmam.Şu1ay geçmesin istiyorm;ama zaman adeta su,geçip gidiyo Gözlerim dolu dolu geziyrum hep,çok zormuş gelin olmak
Benim düğün 1ay sonra.Nikahta düğün salonunda kıyılacak.
Fiverand,Poşetçay HOŞGELDİNİZ KIZLAR,SEFA GETİRDİNİZ.

iyiyim tatlım sen nasılsın,?
canım üzülme, istanbulda 1 yıl yaşa daha da başka yere gitmek istemezsin, memleketine bile dönesin gelmez :)

iyiyim tatlım sen nasılsın,?
canım üzülme, istanbulda 1 yıl yaşa daha da başka yere gitmek istemezsin, memleketine bile dönesin gelmez :)

Bende iyiyim işte,gelin moduna girdim,ayrılık kapıda ya,pek duygusalım şu aralar.
Of ya gidecek olduğum şehir İstanbul,gittim eğlendim;ama yaşamak için sevmedim orayı,benim memleketim gibi kullanışlı dğeildi sanki yada bana öyle geldi bilmiyorum;ama çok yoruyo insanı

yok bebeğim alışırsın zamanla pek seversin merak etme :)
şimdi sana farklı geliyor, alıştığın yerden ailenden kopucaksın normaldir böyle düşünmen.

Adacım valla telaş yok düşünüyorumda 2 ay bile kalmadı ewlenmeme ortada hiiç bişey yok :)
bendeki bu rahatlık nedir anlamadım gitti
siz naptınız
eşyaları falan aldınızmıı

adacım hayırlı olsunnnnnnn emin olkiii evlendigin yerrrrr ailenin yanından dahada iyi oluyor bende alışammıycam diye çok takıyordum kafaya ama şimdiiii annemlere gitsem hemen evime gelmek istiyorumm..evliligin ilk 1 haftası tuhaf gelior ev farklı olunca nerdeyim ben diyosun ama sonrasındaaaa süper:)
lachesıs cnm bnmm hoşbuldum:)
oskeee bayramdan sonrra düğün heralde:)2 ayda bisüür şey yapılır cnm bnmmmmm;=)

Adacım valla telaş yok düşünüyorumda 2 ay bile kalmadı ewlenmeme ortada hiiç bişey yok :)
siz naptınız

nikah günü aldınız mı öske? geçen gün gidicez diyordun

yok bebeğim alışırsın zamanla pek seversin merak etme :)
şimdi sana farklı geliyor, alıştığın yerden ailenden kopucaksın normaldir böyle düşünmen.

Ya ama şuda var ben alışmak istemiyorumkiii,hani nedense alışacaksın fikri bile ağır geliyo,bi tür memleketime ihanet gibi geliyo yaaa

siz naptınız

Ay valla bende öyleydim ya,herkes telaşlı ben rahat.Annem hata şey diyordu bendeki rahatlığı görünce"senin için çeyizin,şunun bunun ne önemi var.Burnun güzel,cildin düzgün olsun yeter":):):)
Şuandada öyle heyecan falan yok ama meşguliyetlerim var;ama daha çok kafam meşgul.Ya aslında pek bişeyde kalmadı,benlik eksikler az kaldı.Kuaför,fotocu ayarlayacam.kınadan birgün önce arkadaşlarımla parti yapacam ve bindallı giyecem.Kına günüde kırmızı tuvalet:) Kuaförüde bi ayarlasaydım Bayan çalışanlı,erkeğin olmadığı bi kuaför aramaktayım sinir nişanlımın talimatı Of bulamıyorumdaaa.
Eşyalar alındı çoğunlukla Canım;ama küçük ev aletleri falan kaldı,o işlerle sadece annem meşgul,ben karışmıyorum,o anlıyo:) Aslında bi evin eksiği bitmez ya.Daha çok eksik çıkacaktır,artık zamanla alırız ya,olduğu yere kadar,takmıyorum.burnum ve cildim düzgün olsunda:):roflol:
Hadi bakalım Oskem senle düğün arefesindeyiz,HAYIRLI UĞURLU olsun Canım;ama ben daha önce evlenip gideceeemsenağlama

Ay Poşetçayımmm sağol Canım.Senle Lachesis iyi motive ediyorsunuz;ama işte alışmak zor geliyo.Bakalım Canım yaşayarak öğreneceğiz artık.

Kızlarr 5 Aralıkta evlenyoruzzz
Ertesi günde doğum günüm :)

yuffffiiiiiiiiiiiii delikafadulden

çok sevindim canım, artık hazırlıklar hızlansın. ay sen 6 aralıkta mı doğdun, yay mısın, ben de diyorum bu hatunu niye böyle çok seviyorum :), en yakın arkadaşlarımdan biri de 6 aralıkta doğmuş.

Saol LAchesis canım
nasıl yetişcez herhangi bir fikrim yok wallahi :)
ayy ewet ben yay burcuyum
inşallah cocuklarımda yay burcu olur
bence en güzel burç :)

Ayy Canımmm ya ne güzel.Düğün ve nikah aynı günmüü?
Haydi bakalım ellerini sıva gelin hanım,düğüne az kaldıııhihoyyyt
Benden 15gün sonra vay beeee:)

Saol LAchesis canım
nasıl yetişcez herhangi bir fikrim yok wallahi :)
ayy ewet ben yay burcuyum
inşallah cocuklarımda yay burcu olur
bence en güzel burç :)

şimdiden başla mobilya falan almaya bence.
balık da çok süper burçtur hakkını yemeyelim şimdi, bir de kova :)
arasında doğmuşum ikisini de sahiplenirim :)

iyiyiz bebek sen nasılsın?
kaslarima sarimsak sürdüm oda yara oldu kafamçokkarıştı
haftada bi gün 5 dakika yapmak gerekiyomus ben bi hafta boyunca tüm gece beklettim sabah kalkinca yikadim akannehir

amaninnnnnnnn delikafadulden hadi hadi bakalim hayirli olsunnn:dance:
simdiden dogum gününn kutlu olsun canisiiii:lepi: cifte bayram olcak desene hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…