Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

hadi yaa
maşallah sizde akraba,tanıdık çok galiba
aman boşwer gitmesi daha kolay
ya hepsi size gelseydi dahamı iyi olurdu :)

ehuehueh haftayada benim alam günüm kuzum:)
amam çok kalabalık oluncagından 3-4 gün kaynanamda yemek yapcakk yoksaaa bunalıma girerim iyi olmas:)kaydirigubbakcemile3

aahahah iyi bari kız
ya kaynananda olmasaydı netcektin
yat kalk dua et :)

he vallaaaaaaa :)ama yemek yapamıyom nedem yani evlendimm hemen misafir agırlıyomm hele az ögreneydim yemekleride öle gelelerdi:)zilli gelin oldum yine:)kaydirigubbakcemile3

farkettim şekerim sendeki zillilik potansiyelinin farkındayım zaten
peki hep yaşlılaramı gidiyomusun
bide sıkılmıyomusun yaa bilmiyorumkismile

farkettim şekerim sendeki zillilik potansiyelinin farkındayım zaten
peki hep yaşlılaramı gidiyomusun
bide sıkılmıyomusun yaa bilmiyorumkismile

yaşlılarda varda en gencii 35 yaşında yaniii:)düşün artıkk bide biyere gidiyorus ya cümbür cemaat kalabalık olunuyoo:)ilk başta bunalıma giriodumda şimdi alıştım giib..ama allah için 4 dönüolar peşimdeeeee ramzanda 3 kilio aldım 2 haftada düşün artık:)ramazan sonuna yuvarlanarak gitcem gezmeye:)haa bide iftara yarım saat kala gidiyorum kaynanam ögleleyin gidio..habireee niye geç gelionuz denilio benimkideee karımyorulmasın diye geç gelioz diyo:):):):)kaynanama kalsa 12 de gitcemmm öğğ:)

oo iimiş yaa
maşallah maşallah
sen yinede fazla yememeye tikkat et canım
geç giderekte en iyisini yapıyosunuz :)

oo iimiş yaa
maşallah maşallah
sen yinede fazla yememeye tikkat et canım
geç giderekte en iyisini yapıyosunuz :)

kıssssss herseferinde yemiycem diyorummm ama öle bi ısrar eidyorlarki allah aşkına şundan ye allah aşkına bundan al:)mecburen yiyom yafff inan nefes alamıyom yemek sonrası o derece:)bakalım bugun az yiycemm öle umut ediom:)ben yavaştan hazırlanam kuzummmmmmm görüşrü ok :)mucuk kocaman:)

Sevgili "Sevgi Pıtırcığı NEM" nerelerde geiyosun
gelsene topikimize :)

yaf ben yazmasam yazan yok dedim bu seferde biri yazınca yazcam:)küstüm:p
valla gezdigim yerlerrrrrrii sende bilion sölemiyeyim:paklinialirimsmile

ahahah biliyom anacım biliom
walla bende sıkılıyorum hep ben ayzıom diye
önce ben küstüm :KK70:

evet ya:KK43: şalteri yakmışız biz de bütün gün elektirk yok diye sıkıntıdan patlıyordum saf saf:KK43:
tonla da işim vardı:KK43:

evet ya:KK43: şalteri yakmışız biz de bütün gün elektirk yok diye sıkıntıdan patlıyordum saf saf:KK43:
tonla da işim vardı:KK43:

oyyy bende diom bu kıs nerde:)

valla elektrik olmassaaaa ev allak bulak olur ..elektrile çalışmayan hiç bşy yok evde yaf:)

oyyy bende diom bu kıs nerde:)

valla elektrik olmassaaaa ev allak bulak olur ..elektrile çalışmayan hiç bşy yok evde yaf:)

ya evet çıktı alıp biryerler postalamam gereken dosyalar aldı, o yarıda patladı, dul alıp kuaföre gitcektim gidemedim, yemek yapamadım. bu saatten sonra da yapasım gelmedi, hazı yeriz artık:)

X