Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

Salata kurutucuyu annm alayım diyo ben istemiyom yaaaaa güzel görünüyo amaaa

canım benimde aklımda yoktu ama rengine aldandım işte yoksa 3.50 tl cilerde de var kurutucu
almam gerekenleri alamayınca böyle şeyler alıyorum işte napayım :26:

ağlamak istiyorum o gazeteliği bende çok beğendim ama askıyı aldım bide ona para vememem dedim almadım:2:
cicilerinin hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan

ağlamak istiyorum o gazeteliği bende çok beğendim ama askıyı aldım bide ona para vememem dedim almadım:2:
cicilerinin hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan

teşekkürler hayatım sen bana gaz veriyosun ben sana gaz veriyorum hadi git al gazeteliği hehehh
ya bende askılığı istiyorum ama tutabilicek miyim kendimi bilmiyorum maaşa kadar kalırsa alıcağım inşallah

bu arada hesapladım da az gibi gözüküyorlar ama 241 tl gibi bir rakam saymışım bunlara amanınnnn

sevgicim son eklediğin cicilerin yine harika çok güzeller ferforjelere bende bayılıyorum güle güle kullan

teşekkürler hayatım sen bana gaz veriyosun ben sana gaz veriyorum hadi git al gazeteliği hehehh
ya bende askılığı istiyorum ama tutabilicek miyim kendimi bilmiyorum maaşa kadar kalırsa alıcağım inşallah

valla bizim yakındaki english home küçük yarın ümraniye merkezdekine gideceğim 2 katlı talan edicem orayı
askılığı sakın kaçırma ben uzun süredir bir şeyi o kadar beğenmemiştim valla

valla bizim yakındaki english home küçük yarın ümraniye merkezdekine gideceğim 2 katlı talan edicem orayı
askılığı sakın kaçırma ben uzun süredir bir şeyi o kadar beğenmemiştim valla

ya nasıl bi evde oturacağımı bilemiyorum ya ya asıcak yer bulamazsam diye de tereddüt ediyorum bende aşık oldum ona ya offffff offffffff damarlarıma narkoz verin

ya nasıl bi evde oturacağımı bilemiyorum ya ya asıcak yer bulamazsam diye de tereddüt ediyorum bende aşık oldum ona ya offffff offffffff damarlarıma narkoz verin

canım biliyorsun beni bırak evi damat adayı bile yok ama aldım asacak bir yer illa bulursun banyo mutfak yada odalardan herhangi birine o kadar şık ki

kanıma giriyosun doğru valla ama oluncada senden rahatı olmıcak bu topikte hiç sıkıntı çekmiceksin ohhh ne güzel

kanıma giriyosun doğru valla ama oluncada senden rahatı olmıcak bu topikte hiç sıkıntı çekmiceksin ohhh ne güzel

Sen beni dinle al bir an önce sonra kalmamış diye ağlama evet baya rahat olacağım inş. bende onun için uğraşıyorum parada biriktiriyorum bakalım hayırlısı olsun

ay ne kadar güzel parada biriktiriyosun he of of maaşta alıcam ama ondan önce alma şansım malesefki yok :S
canım ayıptır sorması ne kadar biriktirdin şimdiye kadar

ay ne kadar güzel parada biriktiriyosun he of of maaşta alıcam ama ondan önce alma şansım malesefki yok :S
canım ayıptır sorması ne kadar biriktirdin şimdiye kadar

neyse kısmetinde varsa alırsın yapacak bir şey yok:) bende gazeteliği istiyorum ama evde koyacak yer kalmadı 4200 gibi bir şey biriktirebildim canım daha

neyse kısmetinde varsa alırsın yapacak bir şey yok:) bende gazeteliği istiyorum ama evde koyacak yer kalmadı 4200 gibi bir şey biriktirebildim canım daha

benim 1 tl m bile yok ağlamak istiyorum şuan helal olsun valla tebrik ediyorum seni
nasıl biriktiriyosun banada taktik ver yahu :26:

benim 1 tl m bile yok ağlamak istiyorum şuan helal olsun valla tebrik ediyorum seni
nasıl biriktiriyosun banada taktik ver yahu :26:

teşekkür ederim canım mecburiyetten birazda. ama çok şükür çeyiz alıyorum geziyorum özel alışverişim oluyor artı parada biriktiriyorum kutluyorum kendimi birde öyle aman aman maaş almıyorum asgari ücret. kendime bir kavanoz ayırdım elime ne zaman para geçse beş on fark etmez ona atıyorum bir çeyrek parası eder etmez gidip altın alıyorum canım. nakit olarak bıraksam harcarım kendime güvenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…