Salata kurutucuyu annm alayım diyo ben istemiyom yaaaaagüzel görünüyo amaaa
ağlamak istiyorum o gazeteliği bende çok beğendim ama askıyı aldım bide ona para vememem dedim almadım:2:
cicilerinin hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan
sevgicim son eklediğin cicilerin yine harika çok güzeller ferforjelere bende bayılıyorum güle güle kullan
teşekkürler hayatım sen bana gaz veriyosun ben sana gaz veriyorum hadi git al gazeteliği hehehh
ya bende askılığı istiyorum ama tutabilicek miyim kendimi bilmiyorum maaşa kadar kalırsa alıcağım inşallah
bu arada hesapladım da az gibi gözüküyorlar ama 241 tl gibi bir rakam saymışım bunlara amanınnnn
valla bizim yakındaki english home küçük yarın ümraniye merkezdekine gideceğim 2 katlı talan edicem orayı
askılığı sakın kaçırma ben uzun süredir bir şeyi o kadar beğenmemiştim valla
ama çok güzeller yaa maşallah güle güle kullan canım
ya nasıl bi evde oturacağımı bilemiyorum ya ya asıcak yer bulamazsam diye de tereddüt ediyorum bende aşık oldum ona ya offffff offffffff damarlarıma narkoz verin
kanıma giriyosundoğru valla ama oluncada senden rahatı olmıcak bu topikte hiç sıkıntı çekmiceksin ohhh ne güzel
ay ne kadar güzel parada biriktiriyosun he of of maaşta alıcam ama ondan önce alma şansım malesefki yok :S
canım ayıptır sorması ne kadar biriktirdin şimdiye kadar
neyse kısmetinde varsa alırsın yapacak bir şey yok:) bende gazeteliği istiyorum ama evde koyacak yer kalmadı4200 gibi bir şey biriktirebildim canım daha
benim 1 tl m bile yok ağlamak istiyorum şuan helal olsun valla tebrik ediyorum seni
nasıl biriktiriyosun banada taktik ver yahu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?