Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

bende aman aman bi para almıyorum asgari alıyorum bende ya ama hiç biriktiremedim ne güzel altınlarını kimse ellemiyo ben alsam sıkışır sıkışmaz hemen alırlar elimden ya

Son düzenleme:
bende aman aman bi para almıyorum asgari alıyorum bende ya ama hiç biriktiremedim ne güzel altınlarını kimse ellemiyo ben alsam sıkışır sıkışmaz hemen alırlar elimden ya

sende kimseye söyleme o zaman:) benden kimse almıyor çok şükür çünkü düğünümde çeyizimde bana yardımcı olamayacaklarını bildikleri için bir şey demiyorlar.

sende kimseye söyleme o zaman:) benden kimse almıyor çok şükür çünkü düğünümde çeyizimde bana yardımcı olamayacaklarını bildikleri için bir şey demiyorlar.

banada yardımcı olmıcaklar ama alırlar biraz tuaflar galiba benim ailem
altınları saklayamam ki parayı karta atıyorum yiyorum dayanamıyorum.

banada yardımcı olmıcaklar ama alırlar biraz tuaflar galiba benim ailem
altınları saklayamam ki parayı karta atıyorum yiyorum dayanamıyorum.

o zaman kartta biriktirip harcamıycaksın yapacak bir şey yok sonra çok sıkışırsın:) bu arada ben çıkıyorum canım . işteyim mesai bitti çok şükür iyi hafta sonları sana

o zaman kartta biriktirip harcamıycaksın yapacak bir şey yok sonra çok sıkışırsın:) bu arada ben çıkıyorum canım . işteyim mesai bitti çok şükür iyi hafta sonları sana

öyle yapıcam inşallah
canım bana iyi hafta sonu yok bu yeni işimde pazarlarıda çalışıyorum sana iyi tatiller kendine çok cici bak görüşürüz pazartesi

Ahh canım bende aynıyım daha önce o kadar ugrastırdım biriktirdim ve sonuc hüsran..aldılar
Şimdi yapıyorum yine gerci bu ara yapamıyorum ama yaptım yine ama gizli..

Ahh canım bende aynıyım daha önce o kadar ugrastırdım biriktirdim ve sonuc hüsran..aldılar
Şimdi yapıyorum yine gerci bu ara yapamıyorum ama yaptım yine ama gizli..

aileler çok anlayışsız bu gibi durumlarda bi sıkıntı çekmeden evlenmek var bi çekerek evlenmek ama anlamıyorlar işte ben Ayşegül kadar biriktirebilir miyim bilmiyorum ama her ay 100 tl atarak başlıcam daha sonra borçlarım tümden bitince devamını getiriceğim inşalah bende o kadar param olsun istiyorummmmmmm yaaaaa :26:

ay bu arada yeni kahve yanı su bardaklarımda karşınızda 12 tane kırmızı benekliden oldu 6 da bundan 18 tane yeterli diye düşünüyorum bu arada 7.50 tl ydi tanıdık diye 6 ya aldımmm

ay bu arada yeni kahve yanı su bardaklarımda karşınızda 12 tane kırmızı benekliden oldu 6 da bundan 18 tane yeterli diye düşünüyorum bu arada 7.50 tl ydi tanıdık diye 6 ya aldımmm

Canımmm kahve yanı su bardaklarımız aynı, çok güzeller di mi yaa

Ahh ahh malesef canım Olur canım olur insallah bizimde benim onun yarısı kadar işe girersem kendimden umudum var sende basla canım hatta ceyrek almak için zorla kendini

Ayy benim bardaklarımdann güle güle kullan canım

canım bardakların çok şeker güle güle kullan. İnş. yavaş yavaş biriktirirsin sende sıkma canını. ben de güne girdim her ay 100 tl veriyorum o ay sıkışsam bile onu vermek zorunda kalıyorum canım çevrende varsa böyle bir ihtimal düşünebilirsin.

sevgicim hayırlı olsun yeni ciciler ama 18 tane kahve yanı su bardağı fazla değil mi bitanem ya :26:

aslında doğru diyosun sen kaç kişiyle girdin bende girsem ya ne iyi olurdu.

sevgicim hayırlı olsun yeni ciciler ama 18 tane kahve yanı su bardağı fazla değil mi bitanem ya :26:

evet çok çok fazla ama kırmızılı olanı görünce dayanamadım 12 tane aldım sonra bunu görünce dayanamadım aldım 18 tane olmuş oldu
Güle güle kullan sevgi çok güzeller

teşekkürler canım o senin güzelliğin

Yippu telefpnumdan da grdim siteye evde net varda yatakta laptopla ugrasamiyodum

metroya gittim dün gece çok güzel şeyler gelmiş bir anneme bir kendime derken tabi anneme aldıklarım daha fazla bardakları koymuştum hatırlarsanız tek havluda krem olan eminönünden aldım hepiciği bu kadar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…