teşekkür ederim canım mecburiyetten birazda. ama çok şükür çeyiz alıyorum geziyorum özel alışverişim oluyor artı parada biriktiriyorum kutluyorum kendimibirde öyle aman aman maaş almıyorum asgari ücret. kendime bir kavanoz ayırdım elime ne zaman para geçse beş on fark etmez ona atıyorum bir çeyrek parası eder etmez gidip altın alıyorum canım. nakit olarak bıraksam harcarım kendime güvenemiyorum
bende aman aman bi para almıyorum asgari alıyorum bende ya ama hiç biriktiremedim ne güzel altınlarını kimse ellemiyo ben alsam sıkışır sıkışmaz hemen alırlar elimden ya
sende kimseye söyleme o zaman:) benden kimse almıyor çok şükür çünkü düğünümde çeyizimde bana yardımcı olamayacaklarını bildikleri için bir şey demiyorlar.
banada yardımcı olmıcaklar ama alırlar biraz tuaflar galiba benim ailem
altınları saklayamam ki parayı karta atıyorum yiyorum dayanamıyorum.
o zaman kartta biriktirip harcamıycaksın yapacak bir şey yok sonra çok sıkışırsın:) bu arada ben çıkıyorum canım . işteyim mesai bitti çok şüküriyi hafta sonları sana
bende aman aman bi para almıyorum asgari alıyorum bende ya ama hiç biriktiremedim ne güzel altınlarını kimse ellemiyo ben alsam sıkışır sıkışmaz hemen alırlar elimden ya
Ahh canım bende aynıyım daha önce o kadar ugrastırdım biriktirdim ve sonuc hüsran..aldılar
Şimdi yapıyorum yine gerci bu ara yapamıyorum ama yaptım yine ama gizli..
ay bu arada yeni kahve yanı su bardaklarımda karşınızda 12 tane kırmızı benekliden oldu 6 da bundan 18 tane yeterli diye düşünüyorumbu arada 7.50 tl ydi tanıdık diye 6 ya aldımmm
Canımmm kahve yanı su bardaklarımız aynı, çok güzeller di mi yaa
Ahh ahh malesef canımaileler çok anlayışsız bu gibi durumlarda bi sıkıntı çekmeden evlenmek var bi çekerek evlenmek ama anlamıyorlar işte ben Ayşegül kadar biriktirebilir miyim bilmiyorum ama her ay 100 tl atarak başlıcam daha sonra borçlarım tümden bitince devamını getiriceğim inşalah bende o kadar param olsun istiyorummmmmmm yaaaaa:26:
ay bu arada yeni kahve yanı su bardaklarımda karşınızda 12 tane kırmızı benekliden oldu 6 da bundan 18 tane yeterli diye düşünüyorumbu arada 7.50 tl ydi tanıdık diye 6 ya aldımmm
canım bardakların çok şeker güle güle kullan. İnş. yavaş yavaş biriktirirsin sende sıkma canını. ben de güne girdim her ay 100 tl veriyorum o ay sıkışsam bile onu vermek zorunda kalıyorum canım çevrende varsa böyle bir ihtimal düşünebilirsin.
sevgicim hayırlı olsun yeni ciciler ama 18 tane kahve yanı su bardağı fazla değil mi bitanem ya :26:
Güle güle kullan sevgi çok güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?