Salata kurutucuyu annm alayım diyo ben istemiyom yaaaaagüzel görünüyo amaaa
![]()
canım benimde aklımda yoktu ama rengine aldandım işte yoksa 3.50 tl cilerde de var kurutucu

almam gerekenleri alamayınca böyle şeyler alıyorum işte napayım :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salata kurutucuyu annm alayım diyo ben istemiyom yaaaaagüzel görünüyo amaaa
![]()
ağlamak istiyorum o gazeteliği bende çok beğendim ama askıyı aldım bide ona para vememem dedim almadım:2:
cicilerinin hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan
sevgicim son eklediğin cicilerin yine harika çok güzeller ferforjelere bende bayılıyorum güle güle kullan![]()
teşekkürler hayatım sen bana gaz veriyosun ben sana gaz veriyorum hadi git al gazeteliği hehehh![]()
ya bende askılığı istiyorum ama tutabilicek miyim kendimi bilmiyorum maaşa kadar kalırsa alıcağım inşallah![]()
bu arada hesapladım da az gibi gözüküyorlar ama 241 tl gibi bir rakam saymışım bunlara amanınnnn![]()
valla bizim yakındaki english home küçük yarın ümraniye merkezdekine gideceğim 2 katlı talan edicem orayı
askılığı sakın kaçırma ben uzun süredir bir şeyi o kadar beğenmemiştim valla![]()
ama çok güzeller yaa maşallah güle güle kullan canım
![]()
ya nasıl bi evde oturacağımı bilemiyorum ya ya asıcak yer bulamazsam diye de tereddüt ediyorum bende aşık oldum ona ya offffff offffffff damarlarıma narkoz verin![]()
kanıma giriyosundoğru valla ama oluncada senden rahatı olmıcak bu topikte hiç sıkıntı çekmiceksin ohhh ne güzel
![]()
ay ne kadar güzel parada biriktiriyosun he of of maaşta alıcam ama ondan önce alma şansım malesefki yok :S
canım ayıptır sorması ne kadar biriktirdin şimdiye kadar![]()
neyse kısmetinde varsa alırsın yapacak bir şey yok:) bende gazeteliği istiyorum ama evde koyacak yer kalmadı4200 gibi bir şey biriktirebildim canım daha
benim 1 tl m bile yok ağlamak istiyorum şuan helal olsun valla tebrik ediyorum seni
nasıl biriktiriyosun banada taktik ver yahu :26: