• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi izi yaptıran varmı yada yaptırırmıydınız ?

Blue_Black

Guru
Pro Üye
14 Temmuz 2011
2.914
9.971
408
39
Aslında sistem çok basit. Yakınlarının kaybolmasından endişe eden aileler, iletişim adres ve telefonlarıyla başvurup kendilerine bir numara verilecek . Örneğin, 104 no.. Bu numara kaybolmasından endişe edilen kişinin sol koluna dövme yapılacak O kişi kaybolduğunda kolundaki bu Sevgi İzi onun güvencesi olacak.

Müge anlı da yapılıyo bu bence çok güzel bişey destekliyorum ben bunu yararlı olacağına inanıyorum

Genelde her ilde gönüllü dövmeciler yapıyor ilçelerdede yeterli topluluk sağlanınca geliyorlar
fakat ben karakola kayıt yaptırıp parmak izinin bırakılmasını kayıt alınmasını daha doğru buluyorum ama yinede kararsızım

Genelde her ilde gönüllü dövmeciler yapıyor ilçelerdede yeterli topluluk sağlanınca geliyorlar
fakat ben karakola kayıt yaptırıp parmak izinin bırakılmasını kayıt alınmasını daha doğru buluyorum ama yinede kararsızım
bence her ikisi de olabilir hem karakol kaydı ben dövme ... bunu herkesin duyması bilmesi lazım aslında

Back