Sevgi eksikliği, narsist eş ve bu donguden kurtulamamak artik yasamak istemiyorum ?

cehennet06

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2022
371
211
28
Ben sorunumun ne olduğunu buldum.. orta okuldan liseye kadar hep şişman dalga geçilen zorbalık gören bir kızdım en yakın arkadaşlarımın ilişkileri olurken benim hiç olmamıştı daha sonra lise zamanı İnternetten eski eşimle tanıştım ona aşık olduğum günlerde kilo verdim balık etli bir insandım yüzüm zaten gerçekten çok guzel..

Sonra tekrar 98 kiloya çıktım buluştuk falan ayrildik 2 sene gorusmedik ben 60 kg a kadar düştüm boyum zaten 172 nin üzerinde.. yüzüm zaten guzel manken gibiydim.. Bana çok yalvardi evlendik.. Bana gerçekten aşıktı ama aşırı kıskançlığı meydana gelmişti artık aşk sevgi böyle hastalıklı gibi olmuştu disarda kafamı kaldiramiyordum yerden evlendigim de yaşım da küçüktü..

Senelerce kimse tarafından sevilmemek zorbalanmak eşim tarafından sevilmek o anki aklımla kıskanılmak Bana guzel geliyordu ( cahillik işte) eski eşim gerçekten yakışıklı bir adam..

Çocuktan sonra 125 kg a çıktım. Bana bu seneye kadar hiç bir zaman kilomla ilgili yorum yapmadı aksine ben seni her halinle seviyorum derdi bu seneye kadar .. Bu sene zayıfla artık dedi çünkü artık beni sevmiyordu..

şuan diyet yapıyorum 105e düştüm. Eski ozguvensiz halime döndüm. Ve fark ettim ki benim onu bırakamama sebebim beni bugüne kadar sadece onun sevmesi.
Bana artık eskisi gibi aşık olmadığını bir nevi dile getirdi zaten.. hicbirsekilde ne beni ne çocuğu aramıyor. Cocuk beni arasın dedi bende aratmıyorum kendi arasın.
Yani umrunda değilim ama ben hala onu takip ediyorum instagramdan. Çok üzülüyorum kendime

Ayrıldığım için değil bu konuda kararlıyım.. hala neden takip ediyorum neden kendime değer vermiyorum ben neden bukadwr güçsüz iradesizim. Beni artık sevmeyen istemeyen bir insana kendimi neden rezil ettim ( önceki ayriliklarimizda hep ben heri dönüyordum yalvariyordum falan Bana hatta gelmek için kırk takla attın demisti )

Asla dönmem asla aramam sormam yazmam.. ama artik içim acımasın, merak etmeyim hayatıma bakayim takip etmeyim istiyorum.. mal gibi takip ediyorum kendimi öldürmek istiyorum bu huyum yüzünden.

boşanmışsın zaten adamın neden umurunda olasın ki
umursamaması çok normal
sen de takip falan etme bakma sağdan soldan, bir iki hafta ona bakma isteğin geldiğinde anında dikkatini başka yöne çevir
ilk günler biraz zor oluyor ama sonra alışıyorsun bakmamaya

Stalk kötü bir alışkanlık yaptıkça yapası geliyormuş insanın bu yüzden 21 gün boyunca( bir alışkanlığı bırakma süreci) bakmamak için uğraşın gerekirse engel atın görmeyin.

Sizin de bildiğiniz gibi böyle hissetmenize çözüm eski eşinizden gelmeyecek. Sizden başka kimse gelip sizi yerden kaldırmayacak. Kendiniz üzerine çalışın. Bu terapi olur, yardımcı olacak kitaplar okumak olur, dikkatinizi toplayacak etkinlikler yapmak olur. Size kalmış.
1) Kendinize değer vermek nasıl mümkün olur? 2) Çocuğunuza daha güçlü bir rol model nasıl olabilirsiniz?
Hep bu iki soruyu düşünün. Yarın bir gün evlenirse daha da kötü hissedersiniz. O yüzden şimdiden iyileşmeye başlamanız lazım.

boşanmışsın zaten adamın neden umurunda olasın ki
umursamaması çok normal
sen de takip falan etme bakma sağdan soldan, bir iki hafta ona bakma isteğin geldiğinde anında dikkatini başka yöne çevir
ilk günler biraz zor oluyor ama sonra alışıyorsun bakmamaya
İnşallah yapabilirim
Stalk kötü bir alışkanlık yaptıkça yapası geliyormuş insanın bu yüzden 21 gün boyunca( bir alışkanlığı bırakma süreci) bakmamak için uğraşın gerekirse engel atın görmeyin.
Evet çok kötü sürekli her saniye bakiyprum fake hesaptan
Sizin de bildiğiniz gibi böyle hissetmenize çözüm eski eşinizden gelmeyecek. Sizden başka kimse gelip sizi yerden kaldırmayacak. Kendiniz üzerine çalışın. Bu terapi olur, yardımcı olacak kitaplar okumak olur, dikkatinizi toplayacak etkinlikler yapmak olur. Size kalmış.
1) Kendinize değer vermek nasıl mümkün olur? 2) Çocuğunuza daha güçlü bir rol model nasıl olabilirsiniz?
Hep bu iki soruyu düşünün. Yarın bir gün evlenirse daha da kötü hissedersiniz. O yüzden şimdiden iyileşmeye başlamanız lazım.
Okadar haklisinki

X