Sevgi Anlayışımız

@teolog8579 edaecoo edaecoo @halleycik @archi88 @MelodiminEsi @Ayseee1987 @emir91 @ea92 @lumix @Fatimatuz_Zehra @Merve Betul Kum @Coffeeturk @cakltanesi @Omur-un Hatunu @peraares @GulYuzlumm Nevreste Nevreste @Merve@Magnifiaque @LaRisaCca Aşkolar bi baktım beni etikeyleyenler var ben etkilemesem olmazdi ben nick konusunda çok iyi değilim unutuyorum
Hepinizi çok çok seviyorum iyi ki tanımışım sizleri destekcilerimmm😍😍❤❤💜💜💙💙
asyammmm cnmm kuzummmmm hep birlikte burada güzel haberlerimizi vererekte birbirimize destek olmaya devm ediczzz sizleri sevyrmmm :KK60::KK200::nazar:

bende seniii çok ama çok sevyrmm kuzummmm bnmmmm :KK200: hepinizi çıkarsız karşılıksız tanımadan sevdm desteklerinz için minnettarım :KK60::dua:

Şaşkınlıktan ölebilirim ne güzel bir sayfa müthiş bir enerjisi var. Kelebek gibi uçmak istiyorum. :KK37: Beni etiketleyen etiketlemeyen can bacilarim. :KK200:
Bu cümleleri okuyorsanız bilin ki sizleri çünküsüz seviyorum. Sevginiz hayata inanmami sağlıyor yüreğimi sımsıcak tutuyor. :oops:
@Lilimam
Nevreste Nevreste
Jenna16 Jenna16
@Gulumse25
@Zipzip-
@Elif Eylul
Kukrim Kukrim
@Evva
merve merve
@Blue_Perii
@Gsyabk
@HAbibte
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
@Oriana
@HanimKelesimiGetir
@Chocolita
@Hannaz
@Cay6
M mehlika nur
@birbeste
@Dileksnr
@Visneli_Turtam
@mavitosbik07
@Boleyn Kizi
@Katipsondanbir
@HayatSevinceGuzel
H M H M
@birmuhendisanne
@hasbeenandgone
@Feslegen Kokulu Nane
@mavimli
@sonundaoldu
@YENA
@ISILDURU
@Bal0ncuk
@Limonsuzzcay
@Kmsl Hnd
@sena zeynep
@SATURN71
@Mune
@Kazen
@isabel
Listem uzun oldu. 😍 Geç olduğu için tek tek etiketleyemedim. Allah hepinize sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin. Cennette de birlikte oluruz inşallah. :dua::dua:
Bir tanem 😍 sabah sürprizim 😘 ben de seni çok seviyorum ❤️

İyiyim çok şükür balım. Günden güne hafifliyor. Kanamam var biraz ama o deli ağrılar geçti gibi 🧿 sen de iyi misin?
İşte her operasyon birbirini tutmuyor birinde çok iyiden diğerinde sarsilabiliyorsun bende hsgde yurumedim nerdeyse halbuki öyle olmamışti önceki 🥰 bende iyim çok şükür Rabbime canim benm❤️

İşte her operasyon birbirini tutmuyor birinde çok iyiden diğerinde sarsilabiliyorsun bende flimde yurumedim nerdeyse halbuki öyle olmamışti önceki 🥰 bende iyim çok şükür Rabbime canim benm❤️
Kesinlikle öyle canım. Benim canım tatlıymış onu anladım 😅

• Komik
Reactions: H M
İşte her operasyon birbirini tutmuyor birinde çok iyiden diğerinde sarsilabiliyorsun bende flimde yurumedim nerdeyse halbuki öyle olmamışti önceki 🥰 bende iyim çok şükür Rabbime canim benm❤️
Buraya gelmişken senide öpeyim gel he beleee :KK74:

X