- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
Evet çok fazla giremiyorum ama girdiğimde sizleri görünce çok mutlu oluyorum keyif alıyorumHiç denk gelmedık sanırım ama olsundu ben de seni seviyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok fazla giremiyorum ama girdiğimde sizleri görünce çok mutlu oluyorum keyif alıyorumHiç denk gelmedık sanırım ama olsundu ben de seni seviyorum
Cnmmm yaaaa cok duygulandimŞaşkınlıktan ölebilirim ne güzel bir sayfa müthiş bir enerjisi var. Kelebek gibi uçmak istiyorum. Beni etiketleyen etiketlemeyen can bacilarim.
Bu cümleleri okuyorsanız bilin ki sizleri çünküsüz seviyorum. Sevginiz hayata inanmami sağlıyor yüreğimi sımsıcak tutuyor.
Lilimam
Nevreste
Jenna16
Gulumse24
Zipzip-
E Elif_Eylul
Kukrim
Evva
merve
Blue_Peri
@Gsyabk
@HAbibte
Tenceresiz kaldim anne
Oriana
@HanimKelesimiGetir
Chocolita
@Hannaz
@Cay6
@mehlika nur
birbeste
D Dileksnr
@Visneli_Turtam
@mavitosbik07
@Boleyn Kizi
@Katipsondanbir
@HayatSevinceGuzel
@H M
@birmuhendisanne
@hasbeenandgone
@Feslegen Kokulu Nane
@mavimli
@sonundaoldu
@YENA
@ISILDURU
@Bal0ncuk
@Limonsuzzcay
Kmsl Hnd
M MissHayaLet
Mefkurem
@Mune
@Kazen
@isabel
Listem uzun oldu. Geç olduğu için tek tek etiketleyemedim. Allah hepinize sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin. Cennette de birlikte oluruz inşallah.
Ablam canım bende seni çok seviyorumŞaşkınlıktan ölebilirim ne güzel bir sayfa müthiş bir enerjisi var. Kelebek gibi uçmak istiyorum. Beni etiketleyen etiketlemeyen can bacilarim.
Bu cümleleri okuyorsanız bilin ki sizleri çünküsüz seviyorum. Sevginiz hayata inanmami sağlıyor yüreğimi sımsıcak tutuyor.
Lilimam
Nevreste
Jenna16
Gulumse24
Zipzip-
E Elif_Eylul
Kukrim
Evva
merve
Blue_Peri
@Gsyabk
@HAbibte
Tenceresiz kaldim anne
Oriana
@HanimKelesimiGetir
Chocolita
@Hannaz
@Cay6
@mehlika nur
birbeste
D Dileksnr
@Visneli_Turtam
@mavitosbik07
@Boleyn Kizi
@Katipsondanbir
@HayatSevinceGuzel
@H M
@birmuhendisanne
@hasbeenandgone
@Feslegen Kokulu Nane
@mavimli
@sonundaoldu
@YENA
@ISILDURU
@Bal0ncuk
@Limonsuzzcay
Kmsl Hnd
M MissHayaLet
Mefkurem
@Mune
@Kazen
@isabel
Listem uzun oldu. Geç olduğu için tek tek etiketleyemedim. Allah hepinize sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin. Cennette de birlikte oluruz inşallah.
Bende yazayım tüm sevdiklerimi yoksa hatrım kalır
E Elif_Eylul
Elhan
Zipzip-
birbeste
Kmsl Hnd
Denp
Nevreste
Jenna16
Evva
merve
Mefkurem
Tesnim1903
N Nidsalii
alsem
yasminsay
birkartanesiii
@birazhuzurdu2008
D Dileksnr
Gulumse24
askrhpozitif
Kahvesel
Wilma11
madamhd
asysss
Chedarice
Cordelia
gulenyuzumsunsen
@I-cell_84
PAPATYAM
S sulisim
T timesinfinity
Tutku44
@onlinenurse
C A N O
Tenceresiz kaldim anne
Chocolita
selensu82
Kukrim
benneyanginlargordum
Blue_Peri
Daha aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımı çok seviyorum kiminin yorumlarını, kiminin karaterini, kiminin naifliğini, kiminin güvenini, kiminin azmini, kiminin spor aşkını, kiminin komikliğini, kiminin hayata bakış açısını ama hepinizi siz olduğunuz için seviyorum iyiki varsınız
Seninnnn minnakkklığınııııı yeriiiiim Bende seni çok seviyorum kuzummm@teolog8579 @edaecoo @halleycik @Nureella @archi88 @Ned en @MelodiminEsi @Ayseee1987 @emir91 haileyy @lumix @Fatimatuz_Zehra @Merve Betul Kum @Coffeeturk @cakltanesi @Omur-un Hatunu @peraares @Asyaa561 @GulYuzlumm Skrkz17 Nevreste @HAbibte merve @Magnifiaque kızlar sevdiklerimizi etiketliyormuşuz sizi seviyorum şuan aklıma gelmeyenler nick değişenler var onları da seviyorum
わたしは、あなたを愛していますBende yazayım tüm sevdiklerimi yoksa hatrım kalır
E Elif_Eylul
Elhan
Zipzip-
birbeste
Kmsl Hnd
Denp
Nevreste
Jenna16
Evva
merve
Mefkurem
Tesnim1903
N Nidsalii
alsem
yasminsay
birkartanesiii
@birazhuzurdu2008
D Dileksnr
Gulumse24
askrhpozitif
Kahvesel
Wilma11
madamhd
asysss
Chedarice
Cordelia
gulenyuzumsunsen
@I-cell_84
PAPATYAM
S sulisim
T timesinfinity
Tutku44
@onlinenurse
C A N O
Tenceresiz kaldim anne
Chocolita
selensu82
Kukrim
benneyanginlargordum
Blue_Peri
Daha aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımı çok seviyorum kiminin yorumlarını, kiminin karaterini, kiminin naifliğini, kiminin güvenini, kiminin azmini, kiminin spor aşkını, kiminin komikliğini, kiminin hayata bakış açısını ama hepinizi siz olduğunuz için seviyorum iyiki varsınız
❤Yaa ne guzel seyler yazmissin sen oyle herkese
uyuyamadim bi bakayim dedim iyiki bakmisim, yuzumu gulumsettin gece gece
Bende seni seviyorum, icten olusunu seviyorum vee beni hic etiketlerinde unutmayışını seviyorum
@Merayyy
@MiniMiniMinnakk @Dermabebak
@Yenidelhi merve @BirAsilAnnesi
@H M
@ISSIZZ minseo
Iyiki varsiniz be Seviyorum sizi
Kızlaaaaaar duygularımız karşılıklı@halleycik @teolog8579 @LaRisaCca @MelodiminEsi @Asyaa561 @emir91 @edaecoo @lumix @Omur-un Hatunu @Gereksiz06 @kizinbiri9 @Nureella haileyy @cakltanesi minseo @archi88 @shlls
Kızlar Sizleri Seviyorum İyiki KK da sizlerle tanıştım
Hemşom bende seni ❤❤
Yaaa çok kalpBen de seni beybiii
Yaaaaa çok kalp@teolog8579 @edaecoo @halleycik @Nureella @archi88 @Ned en @MelodiminEsi @Ayseee1987 @emir91 haileyy @lumix @Fatimatuz_Zehra @Merve Betul Kum @Coffeeturk @cakltanesi @Omur-un Hatunu @peraares @Asyaa561 @GulYuzlumm Skrkz17 Nevreste @HAbibte merve @Magnifiaque kızlar sevdiklerimizi etiketliyormuşuz sizi seviyorum şuan aklıma gelmeyenler nick değişenler var onları da seviyorum
Yaaa bende seni sevdim. Pozitif, yardımsever ve herşeyden önce iyi niyetlisin İyi ki sizin gibi tatlı insanlarla tanışmışım@halleycik @teolog8579 @LaRisaCca @MelodiminEsi @Asyaa561 @emir91 @edaecoo @lumix @Omur-un Hatunu @Gereksiz06 @kizinbiri9 @Nureella haileyy @cakltanesi minseo @archi88 @shlls
Kızlar Sizleri Seviyorum İyiki KK da sizlerle tanıştım
Bende seni seviyorum tatlı Lari Hatay deyince aklıma künefe gelirdi, birde sen geliyorsun şimdi@teolog8579 @edaecoo @halleycik @Nureella @archi88 @Ned en @MelodiminEsi @Ayseee1987 @emir91 haileyy @lumix @Fatimatuz_Zehra @Merve Betul Kum @Coffeeturk @cakltanesi @Omur-un Hatunu @peraares @Asyaa561 @GulYuzlumm Skrkz17 Nevreste @HAbibte merve @Magnifiaque kızlar sevdiklerimizi etiketliyormuşuz sizi seviyorum şuan aklıma gelmeyenler nick değişenler var onları da seviyorum
ben de seni seviyorum şekerimEfenin_Annesi @Asiye_ Chocolita @BirAsilAnnesi @Calcifer @-Adel- @Amanita merve @Bibibella @Cade alsem @ezgicik22 @mavikelebek34 @Saricivcivcikcik @Bonus @Negoo @Katipsondanbir @Dermabebak @Cay6 Evva RedGirl hepinizi kocaman seviyorum gelin sarilak
NevoşummBende seni çok seviyorum canım