YaaO zaman bende sevdiklerimi iyi ki tanımısım dediklerimi etiketleyeyim unuttuklarım olursa affola
Evva X xnobodyx @Murpyy Sohrab eczhnm @oblomowka1
@Storycan @Glnkymn @teolog8579benneyanginlargordum @Yasnaz @H M
@JES @Lexacommander @Rya3592
❤seviyorum sizleri
Hatırlamam mı kaderdaşımsın benımBen Elysia1 hatralamazsan da canin saolsun ❤
Kucak dolusu kalp gönderiyorum sana
Ben hatırlıyorum seni teee eski gebelik topiklerinden senide seviyorumBen Elysia1 hatralamazsan da canin saolsun ❤
Kız ben de Elysia1 nıye gırmıyor acaba hıc diyordumBen Elysia1 hatralamazsan da canin saolsun ❤
Bende seni seviyorum@teolog8579 @edaecoo @halleycik @Nureella @archi88 @Ned en @MelodiminEsiAyseee1987 @emir91 @ea92 @lumix @Fatimatuz_Zehra @Merve Betul Kum @Coffeeturk @cakltanesi @Omur-un Hatunu @peraares @Asyaa561 @GulYuzlumm @Skrkz17 Nevreste @HAbibte merve @Magnifiaque kızlar sevdiklerimizi etiketliyormuşuz sizi seviyorum şuan aklıma gelmeyenler nick değişenler var onları da seviyorum
❤
Sorun degil canm benm normal ❤Hatırlamam mı kaderdaşımsın benımeski isimler gozukmüyor kuzum kusura bkma kacırmısım demekki kim oldugunu solediysende
Her ay obur topige atladik durduk evet yaBen hatırlıyorum seni teee eski gebelik topiklerinden senide seviyorum
Yaaa canm benimKız ben de Elysia1 nıye gırmıyor acaba hıc diyordum
Şaşkınlıktan ölebilirim ne güzel bir sayfa müthiş bir enerjisi var. Kelebek gibi uçmak istiyorum.Beni etiketleyen etiketlemeyen can bacilarim.
Bu cümleleri okuyorsanız bilin ki sizleri çünküsüz seviyorum. Sevginiz hayata inanmami sağlıyor yüreğimi sımsıcak tutuyor.
Lilimam
Nevreste
Jenna16
Gulumse24
Zipzip-
@Elif Eylul
Kukrim
Evva
merve
Blue_Peri
@Gsyabk
@HAbibte
Tenceresiz kaldim anne
@Oriana
HanimKelesimiGetir
Chocolita
@Hannaz
@Cay6
@mehlika nur
@birbeste
@Dileksnr
@Visneli_Turtam
@mavitosbik07
@Boleyn Kizi
@Katipsondanbir
@HayatSevinceGuzel
@H M
@birmuhendisanne
@hasbeenandgone
@Feslegen Kokulu Nane
mavimli
sonundaoldu
YENA
ISILDURU
Bal0ncuk
@Limonsuzzcay
Kmsl Hnd
@sena zeynep
@SATURN71
@Mune
@Kazen
@isabel
Listem uzun oldu.Geç olduğu için tek tek etiketleyemedim. Allah hepinize sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin. Cennette de birlikte oluruz inşallah.
Yaaa tatlım beniiim bende seni çok seviyorum
Hahaha bende kendimi yazmayı düşündüm bi
Bende seni çok ama çok seviyorum
Yaa ne guzel seyler yazmissin sen oyle herkeseBen başta beni fark edip aralarına girmeme vesile olan sultanım seviyorumNevreste
Sonra da naifliğiyle kalbimi ısıtanJenna16 seviyorum
Gerçekten komşum gibi hissettiğimC A N O seviyorum
Kardeşim gibi hissettiğimEvva seviyorum
Çok sıcak kanlı hissettiğimBlue_Peri seviyorum
Samimi içten bulduğumTenceresiz kaldim anne seviyorum
Enerjisine bayıldığım @H M seviyorum
Hobilerimizin benzediği @Calcifer seviyorum
Yorumlarına hasta olduğumbenneyanginlargordum seviyorum
Hem saygı hem sevgi duyduğumElhan seviyorum
Mizahını hoş bulduğum @HAbibte seviyorum
Neşeli bulduğumKukrim seviyorum
Az denk gelsek de tatlı bulduğum S Sabr-Sukur-Dua seviyorum
Bayadır denk gelmediğim yine yüksek enerjili kadın @Elalis seviyorum
Geri dönüşüm işlerini ben gibi seven maharetli kadınHanimKelesimiGetir seviyorum
Sempatik bulduğummerve seviyorum
Kitap kurdu @_Reyyan seviyorum
Hoş sohbetli @Elif Eylul seviyorum
Düzenli kitap okumama vesile olan @MorVampirella seviyorum
Bdv de genelde benzer fikirlerde olduğumuz elektra vardı kullanıcı adını değiştirdi sanırım bilen varsa söylesin onu da seviyorum
@teolog8579 @Oriana @alsemChocolita sizleri de seviyorum
Unuttuklarım varsa affola
Tanışırız o haldemerve , Bibibella , @LaylonCorap , Chocolita , benneyanginlargordum , KudrAlobar , AbsolutPromise , yenGEnC sizi de seviyorum hiç tanışmasakta
Yaaa teşekkür ederimTanışırız o haldebu çiçekler sana
Aaa çok tatlısın. Ben de seviyorum tanışmasak damerve , Bibibella , @LaylonCorap , Chocolita , benneyanginlargordum , KudrAlobar , AbsolutPromise , yenGEnC sizi de seviyorum hiç tanışmasakta
Hiç denk gelmedık sanırım ama olsundu ben de seni seviyorummerve , Bibibella , @LaylonCorap , Chocolita , benneyanginlargordum , KudrAlobar , AbsolutPromise , yenGEnC sizi de seviyorum hiç tanışmasakta