Hadi bu güzel zeytin dalı ile barışmamızı taçlandıralımBarıştık canım dur zeytindalı yüklediğim galeriye sana gönderim
Eki Görüntüle 2770265
Seni seviyorumJES ❤
Ablacmm bende seni seviyorum bendeeCanım senide çok seviyorum
Yaa canimm arkadasim guzel kalplim bende seni seviyorumO zaman bende sevdiklerimi iyi ki tanımısım dediklerimi etiketleyeyim unuttuklarım olursa affola
@Evva @Amanita @Murpyy @Sohrab @eczhnmoblomov21
@Storycan @Glnkymn @teolog8579 @benneyanginlargordum @Yasnaz @H M
JES @Lexacommander @Rya3592
❤seviyorum sizleri
Bi tek beniBende seni çok seviyorum
TamamKız yok muskat meyvesi yapacaktım esasismi de antin kuntin olunca tam bilmediğimden muzkad yapmışım sağolsun manyak evvoş hep muskat diyip düzeltiyordu
ama ismimin baş harfi de ‘M’ bu arada ve aramızda tamam mı
Oyyy canım kadın seviyorum seni. İyiki varsınO zaman bende sevdiklerimi iyi ki tanımısım dediklerimi etiketleyeyim unuttuklarım olursa affola
@Evva @Amanita @Murpyy @Sohrab @eczhnmoblomov21
@Storycan @Glnkymn @teolog8579 @benneyanginlargordum @Yasnaz @H M
JES @Lexacommander @Rya3592
❤seviyorum sizleri
Merhaba canım rica ederim.Güzel duygular paylaşmaya vesile oldum ise ne mutlu banaNevreste abla bu topiği açtığın iyi olmuş ellerine sağlık, sohbetimiz yok ama tabii sık sık seni görüyorum, senide seviyorum fotodaki sizmisiniz hep merak etmiştim sormak bu güne kısmetmiş
Bir hamiş tarafından yenilmek beni ancak mutlu eder.
Senin yuhunu yirimyaaa git yat zabağnan erken uyaniyon
Canım bende seni seviyorumBen başta beni fark edip aralarına girmeme vesile olan sultanım seviyorumNevreste
Sonra da naifliğiyle kalbimi ısıtan @Jenna16 seviyorum
Gerçekten komşum gibi hissettiğim @-cantanem- seviyorum
Kardeşim gibi hissettiğim @Evva seviyorum
Çok sıcak kanlı hissettiğimBlue_Peri seviyorum
Samimi içten bulduğum @Minik Meleklerim seviyorum
Enerjisine bayıldığım @H M seviyorum
Hobilerimizin benzediği @Calcifer seviyorum
Yorumlarına hasta olduğum @benneyanginlargordum seviyorum
Hem saygı hem sevgi duyduğum @Elhan seviyorum
Mizahını hoş bulduğum @HAbibte seviyorum
Neşeli bulduğumKukrim seviyorum
Az denk gelsek de tatlı bulduğum @Sabr-Sukur-Dua seviyorum
Bayadır denk gelmediğim yine yüksek enerjili kadın @Elalis seviyorum
Geri dönüşüm işlerini ben gibi seven maharetli kadın @HanimKelesimiGetir seviyorum
Sempatik bulduğum @Merve seviyorum
Kitap kurdu @_Reyyan seviyorum
Hoş sohbetli @Elif Eylul seviyorum
Düzenli kitap okumama vesile olan @MorVampirella seviyorum
Bdv de genelde benzer fikirlerde olduğumuz elektra vardı kullanıcı adını değiştirdi sanırım bilen varsa söylesin onu da seviyorum
@teolog8579 @Oriana @alsem @Chocolita sizleri de seviyorum
Unuttuklarım varsa affola
Kendisi daha güzel amaaNevreste abla bu topiği açtığın iyi olmuş ellerine sağlık, sohbetimiz yok ama tabii sık sık seni görüyorum, senide seviyorum fotodaki sizmisiniz hep merak etmiştim sormak bu güne kısmetmiş
Sağol canım benim o senin güzelliğinKendisi daha güzel amaa
@teolog8579 @edaecoo @halleycik @Nureella @archi88 N Ned en @MelodiminEsiAyseee1987 @emir91 @ea92 @lumix @Fatimatuz_Zehra @Merve Betul Kum @Coffeeturk @cakltanesi @Omur-un Hatunu @peraares @Asyaa561 @GulYuzlumm @Skrkz17 Nevreste @HAbibte @Merve @Magnifiaque kızlar sevdiklerimizi etiketliyormuşuz sizi seviyorum şuan aklıma gelmeyenler nick değişenler var onları da seviyorum
Bencede öyledir, insanın güzelliği ruhuna hatta ruhunun güzelliği yazdığı narin yazılara bile yansır, elini attığı yer huzurlu neşeli olur..buna inanırımKendisi daha güzel amaa
Teşekkür ederimBencede öyledir, insanın güzelliği ruhuna hatta ruhunun güzelliği yazdığı narin yazılara bile yansır, elini attığı yer huzurlu neşeli olur..buna inanırım
Yaa çok teşekkür ederim canım benim@halleycik @teolog8579 LaRisaCca @MelodiminEsi @Asyaa561 @emir91 @edaecoo @lumix @Omur-un Hatunu Gereksiz06 @kizinbiri9 @Nureella @ea92 @cakltanesi @iloveme @archi88 @shlls
Kızlar Sizleri Seviyorum İyiki KK da sizlerle tanıştım