Sevgi Anlayışımız

Sağol bebişim sende ö.......a imişsin yeni öğrendim 😁😁 bende senin kullandığın dili doğru cümlelerini bilgili ve efendi duruşunu kısaca seni seviyorum 💋♥️

Yalnız eski ismimizi niye posta gazetesinin 3. Sayfa haberlerindeki gibi gizledik güzel oldu bak 😂
Ayy teşekkür ederim güzel sözlerin için 🥰🥰
Yaa ne bileyim belki ifsa olmak istemezsen diyerek açık etmeyim dedim ama dediğin gibi olduk resmen😂😂😂 hatta ÖA(29) herkese sevdiğini söyledikten sonra cinnet getirdi haberin başlığı 🤪
Nevreste Nevreste nevroş yaptıgın iyi mi oldu herkes seviyorum seviyorum kavga cıkacak gör bak:KK53: bana neden yazmadın beni sevmiyormusun diyecekler demeseler bile ben kışkırtacam:KK53:
Aynen yeter bu kadar sevgi pıtırcıklığı gazozları getir de bi de yarı bilinçli durumda kimlerden nefret ediyorlar itiraf ettirelim ortalık karışsın 😈😈😈
Açıklamali mesaj bayıldım ❤️🥰 bende seni seviyorum wunder sebebini şöyle yazayım bende, mantıklı ve iyi bir insan olduğunu düşünüyorum 🌺
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için 🥰🥰🥰

Yaa ne bileyim belki ifsa olmak istemezsen diyerek açık etmeyim dedim ama dediğin gibi olduk resmen😂😂😂 hatta ÖA(29) herkese sevdiğini söyledikten sonra cinnet getirdi haberin başlığı 🤪

Aynen yeter bu kadar sevgi pıtırcıklığı gazozları getir de bi de yarı bilinçli durumda kimlerden nefret ediyorlar itiraf ettirelim ortalık karışsın 😈😈😈

Bende kimş sevmiyorsun sevmediklerini etiketle diye bır topic acıyım :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK70:

Boşver eski nicki açma eski mevzuları 🤣🤣

Bdv ye girme bence de yokluğun belli oluyor İnan beğenmedimlerim azaldı 😂

Hadi barıştık o zaman 😘 😘
Barıştık canım dur zeytindalı yüklediğim galeriye sana gönderim😂😂😂
Screenshot_20210126-235513_Google.jpg
Seni seviyorum JES JES 🤣🤣🤣

• Muhteşem
Reactions: JES

Kız yok muskat meyvesi yapacaktım esas 😂 ismi de antin kuntin olunca tam bilmediğimden muzkad yapmışım 😆😆😆 sağolsun manyak evvoş hep muskat diyip düzeltiyordu 😂😂

ama ismimin baş harfi de ‘M’ bu arada ve aramızda tamam mı :sus:

Şimdi iki gün sırf teşekkür edicez ❤️😁 ahahahah

X