- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.830
- 30
Gel gel açık foto da görmüyor musunTamam ben 1 2 3 diyecegim 3 diyince ac kollarını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel gel açık foto da görmüyor musunTamam ben 1 2 3 diyecegim 3 diyince ac kollarını
Kendine iyi bak mı o kısaltmış haliBen sevgimi paylaşmak istedim,herkes birbirini sevsin istedim
Bak bazılarına moral oldu
Sende akıllı ol karıştırma kib yaparım
Evet öyleKendine iyi bak mı o kısaltmış hali
Sende kendine iyi bak nevoşEvet öyle
senide seviyorum ama kimsin bilmiyorum ki nick değişikliği yaptıysan.Ayşe beni sevmiyor musun gı kontejanımdaki beğenmedim emojilerinin yarısı sana ait bi gönül al bi çift güzel laf et
Bende seni çok seviyorum canımCok guzel açıklamıs aslında sevginin bile altında birşeyler arıyoruz safiyane sadece sevmek istediğimiz için sevmek ben de hepinizi seviyorum hemde gercekten istediğim için
Sağol ya:)Sende kendine iyi bak nevoş
Boşver eski nicki açma eski mevzularısenide seviyorum ama kimsin bilmiyorum ki nick değişikliği yaptıysan.
Beğenmediğime beğenmedim koymuşumdur, ama banlardan sonra b.d.v ye girmiyorum artık
Ayy teşekkür ederim güzel sözlerin içinSağol bebişim sende ö.......a imişsin yeni öğrendim bende senin kullandığın dili doğru cümlelerini bilgili ve efendi duruşunu kısaca seni seviyorum
Yalnız eski ismimizi niye posta gazetesinin 3. Sayfa haberlerindeki gibi gizledik güzel oldu bak
Aynen yeter bu kadar sevgi pıtırcıklığı gazozları getir de bi de yarı bilinçli durumda kimlerden nefret ediyorlar itiraf ettirelim ortalık karışsınNevreste nevroş yaptıgın iyi mi oldu herkes seviyorum seviyorum kavga cıkacak gör bak bana neden yazmadın beni sevmiyormusun diyecekler demeseler bile ben kışkırtacam
Çok teşekkür ederim güzel yorumun içinAçıklamali mesaj bayıldım bende seni seviyorum wunder sebebini şöyle yazayım bende, mantıklı ve iyi bir insan olduğunu düşünüyorum
Sağol ya:)
Bende kimş sevmiyorsun sevmediklerini etiketle diye bır topic acıyımAyy teşekkür ederim güzel sözlerin için
Yaa ne bileyim belki ifsa olmak istemezsen diyerek açık etmeyim dedim ama dediğin gibi olduk resmen hatta ÖA(29) herkese sevdiğini söyledikten sonra cinnet getirdi haberin başlığı
Aynen yeter bu kadar sevgi pıtırcıklığı gazozları getir de bi de yarı bilinçli durumda kimlerden nefret ediyorlar itiraf ettirelim ortalık karışsın
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için
O söylendi geç buralarıBende kimş sevmiyorsun sevmediklerini etiketle diye bır topic acıyım
Barıştık canım dur zeytindalı yüklediğim galeriye sana gönderimBoşver eski nicki açma eski mevzuları
Bdv ye girme bence de yokluğun belli oluyor İnan beğenmedimlerim azaldı
Hadi barıştık o zaman
Aynen başta bende seni etiketleyecektimO söylendi geç buraları
Sen aç ben gelip seni etiketlerim
Git aç etiketleAynen başta bende seni etiketleyecektim
Kız yok muskat meyvesi yapacaktım esas ismi de antin kuntin olunca tam bilmediğimden muzkad yapmışım sağolsun manyak evvoş hep muskat diyip düzeltiyorduAyy teşekkür ederim güzel sözlerin için
Yaa ne bileyim belki ifsa olmak istemezsen diyerek açık etmeyim dedim ama dediğin gibi olduk resmen hatta ÖA(29) herkese sevdiğini söyledikten sonra cinnet getirdi haberin başlığı
Aynen yeter bu kadar sevgi pıtırcıklığı gazozları getir de bi de yarı bilinçli durumda kimlerden nefret ediyorlar itiraf ettirelim ortalık karışsın
Yıktın beniGit aç etiketle
Şimdi iki gün sırf teşekkür edicez ahahahahAyy teşekkür ederim güzel sözlerin için
Yok yok en çok seni seviyorumYıktın beni
Bari başlığa uyalım yalancıktanYok yok en çok seni seviyorum