Evet,sevgi itiraflari :)Sevdiklerimizi mi yazioz la hangi birini yazam birini yazsam otekini unutsam kiskanir
Dur odaklanayim aklima gelenleri siraliyim
Seni ÇapkınGünü birlik ilişkileri severim
Aktif Lora @Umutlu_anne Ecmel-vera Chocolita @Evva @Dermabebak benden de size kocaman kalpler olsun o zamanın
İşimiz bu jennam uzun ilişkiler beni kasarSeni Çapkın
Nevreste ,@HanimKelesimiGetir , @Elhan , @yasminsay E Elif_Eylul -Adel- @MaviKuplik @minik kalp0753 @kahvesevmemben @Minik Meleklerim @Yasnaz @H M @KurkmantoluS @HayatSevinceGuzel @ASSOSyal @Canfeb @alsem HAbibte @deynepnaz @ZuhalYildizi @Elalis @-cantanem-
Canlariiiiiiiiim ben sizi çok seviyorum kuzucuklarim iyiki varsinizzz
❤❤❤
Ben de seni seviyorum canımm benim kardeşim gibi
Ben de seni seviyorum komşummm❤❤❤
Sen de haklısın be Alcoİşimiz bu jennam uzun ilişkiler beni kasar
@Asiye_❤ @ASSOSyal ❤ @Calcifer❤Chocolita ❤ @H M ❤ @KurkmantoluS ❤ @renksizgokkusagi ❤ Nevreste ❤ Sadelikherseydir ❤ JES ❤ Jenna16 ❤ @Dermabebak ❤❤❤❤❤❤ @Merayyy ❤ @Oriana ❤❤❤❤ @Evva
Ne guzel bi konu olmus bu boyle sevgi pitirciklariyla dolmuş buralar
Aynen canımNe guzel bi konu olmus bu boyle sevgi pitirciklariyla dolmuş buralar
Bende seni seviyorum burayi seviorum burdakileri seviorum❤
Iyiki uye olmusum, bazen bura hep dilimde oluyo etrafimdakiler kadinlar kulubu ne nasi bisey fln diolllar
Ben de seni beybiiiKızlar sevdiklerimizi etiketliyormuşuz. Unuttuklarım olursa kusura bakmasın.LaRisaCca @ H M JES MelodiminEsi A Arrietty_ A archi88 Ayseee1987 H halleycik Nureella edaecoo E emir91 Skrkz17 Lumix Reyyan__ C Calcifer ISSIZZ merve kizinbiri9 HAbibte Regen_ M -Murphy Nevreste cakltanesi ve birçok kişi daha. Ama muhakkak unuttum.
Seni de çok seviyorumOo etiketleme varmis meger