- 22 Mart 2024
- 24
- 12
- 36
- Konu Sahibi fndkelftuba
Merhaba benim eşimle ilgili bir sorunum var aslında. Onu çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum ama gösteremiyor. Anksiyete bozukluğu var doktora gitti bayaca bir süre. İlaçta kullandi. Ama ne zaman ilaç kullansa benden uzaklaştı. Biliyorum bunlar yan etkiler farkındayım ama kalbim el vermiyor işte. İki evladım var biri 10 yaşında diğeri 5 aylık. Tüm sevgimi onlara veriyorum gülüyoruz eğleniyoruz. Eşim her zaman bana yardımcı olmuştur, hediyeler alır, güleriz muhabbet ederiz. Ama bir anda aniden soğudu. Dokunma elleme öpme uzak dur. Sarılma boğuluyorum. Karşılıklı oturup sıkıntılarını, derdini tasasini soramiyorum. Anlatmiyor. Daha çabuk sinirleniyor. Afedersiniz ilişkiye bile ayda bir ya da iki kez giriyoruz. İlişki umrumda değil o iyi olsun ama sadece güzel bir söz, bir tatlı bakış istiyorum. Onun sevgisine açım. Ben ona aşkla bakarken onun gözlerindeki boşluk canımı yakiyor. Keşke tüm sıkıntılarını atabilsem, ben yüklenebilsem. Çocuklarimizi seviyor onlarla konusuyor ama temas kurmuyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Hiç birşey yokmuş gibi davranıyorum. Ama bu sefer benim mental yorgunluğum artıyor. Lütfen nasıl davranmam gerektiği ya da böyle durumlarda eşimle nasıl bir iletişim kurabilirim. Bir yol gosterin. Doğru iletişime çok ihtiyacım var.